BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi ben insan gibi bir saatte eve gidebilirsem hemen soracam eheh gece 12-1 arası yatıp sabah 6:00-6:30 arası kalkıp exzber prova alıyorum kendi kendime yumurta dayandıyi geçtyik ucundan ucundan sokmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Asteroth said: Spyro said: Silphatos said: yapma işte bunu yapma daha onceki girisimlerdeki gibi, yine yalan olmus izlenimi alinmis olabilir disaridan ama cts. sabah yaptim karakteri.. sadece clan secimi uyumusuz olmus.. onu degistirip skilleri duzeltmem lazim bir ara =).. Mesaj kutun dolu bilae bosalttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hmmmm yarına kadar sheetleri verirseniz aksam bi tur doneriz deneriz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 lan naptınız topaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sheet hazır. background kaldı sadece. kafamda bi fikir var. onu da 1-2 materyal şeyettikten sonra yazıcam, pdfleri indirdim de. sonra tekrar sheete dönücem uydu mu backgrounda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 background var sheet yok haftasonu yapacağım şu tiyatro işi bi geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ilkokul piyesi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ben bu akşam sheet yaratacağım, dün akşam Spyro sağolsun bir kaç link ve bilgi verdi, bir fikrim oluştu. Bone, seni ekledim Skype'tan, kabul edersen seninle de konuşur, background konusunu pekiştiririm. Sonrasında bir 15 dakika solo oynatırsan, hazır olurum sanırım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 arcane said: ilkokul piyesi sdfds adam, roleplay'i biraz fazla abartti =P.. oynarken en deneyimlimiz ildeniz olacak sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 seni istekli gördüm sipro. al sana ambiyans olsun, atmosfere sokalım seni http://www.youtube.com/watch?v=TY-cDnAwS3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 noldu lan yazdınız mı bişiler yoksa dota oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 10 dakka oynattım oynamadı diyemez kimse aeaehuae bu arada naptınız ilerleme var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben Sheet'i bitirdim sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sipro backgroundu dahil yazıp gonderdi charı hazır sıradakilere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 arkadaşlar, konu uzun oldugu ve acelem oldugu için tamamını okuyamadım şimdi ama oyun ne zaman ve ben de katılabilir miyim? WoD benim en begendigim masaüstü settingi çünkü. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 katılabilirsin özetle bi char yaratıcaksın yaratmayı bilmiyosan 2 3 kere anlatıldı yaratırsan daha tarih konusulmadı bi web character sheet var orda yaratabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yıllardır vampire oynuyorum, o konuda sıkıntım yok. hafta içi sheet'i vermeye çalışırım. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sequonun serverda mı oynuyorsunuz genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sequo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 herkes bu videodaki gibi giyinsin sdfsd. http://www.kickstarter.com/projects/bynightstudios/minds-eye-theatre-vampire-the-masquerade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ucuncu birini bulursak charını yollamayı becerebilcek bu salı ilk oynumuzu atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şimdi başladım üstünde çalışmaya eski mesajlara bakıyorum yağpıyorum yavaş yavaş.. çingen olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ravnosa çalgıcı karısı bayram kmuhabbeti yapmaya gerek yok tabede yane deişik baya trikster tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ahahahaha bu gece yolluyorum Bone, hatta 5-10 dakika online olursan Skype'ta, ince ayarını yaparız olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 akşam onlayn olurum steamde ekle beni eğer chatle çözülcek bişise su an da olabilişrim ses yok aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar