Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 8. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray | 19.10.2012 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

tek forvete dönmek zorundayız öyle gözüküyor.fakat elmandere yazık olcak.buragı değil onu keserler.koskoca gol kralı diye aldık yedek oturtmazlar

üşüyoruz reis.keşke engin olsa da ona buna kafa atsa.adam en azından mucadele ediyor faydalı

braga ordu ve es es maçının aynını oluyor.iyi savunma ve hızlı atak yapıyor rakip.bizde mal gibi hala savunma açmaya calısıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

ya hamit transfer olarak çok iyi transfer.ama adamın bu kadar kötü olacagını kimse bilemezdi.kötü bile değil adam çünkü oynamıyor nerdeyse.

burak ise en baştan bilinen birşeydi.ama fanboyu çok onunda fds

amrabat ise iyi takımda kendini gösterir diyorduk ama adam gelince takımda sıçışa geçti ahah

sonuçta hem yeni gelen adamlar tırt çıktı.hemde engin riera baros gibi adamlar takımdan koptu.geçen sene bu 3 adam öyle böyle oynadılar hep

ayrıca çağlar hakan balta dan ne kadar kötü olabilir gerçekten bilmiyorum.sabriyi sol bek izlesek yemin ederim daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum yani...Fatih Terim neden inat ediyor...Hamit'ten sağ açık olmayacağı, adamın döküldüğü o kadar belli ki mesela.

Şu an ben olsam Yekta-Riera-Sabri'yi alır, atarım Amrabat ve Çolağı en uçlara, 4-3-3 oynarım. Başka türlü olacak gibi değil. Takım çizgiye i-ne-mi-yor. Hamit'in böyle bir vasfı yok, kanatlar kaleye çok uzak, kanatlar içeri girmeye çalışıyor. Böyle bir sistem dünyada yok..
Sosyal ağlarda paylaş

terim muhtemelen sabrediyor gibi.o da görüyordur yani görmemesi imkansız .sanki takıma şans veriyormuş gibi geliyor bana.

sonuçta bunun basını ıvırı zıvırı klupten gelcek tepkileri var.takımın sistemini bozma diye

bu maç maglubiyet gelirse 4-5-1 4-3-3 dizilişe döner

hyr onu geç şamp ligi var.bu futbolla cluj içerde dışarda tokatlar.takım toparlanabilse bi gruptan çıkabiliriz göz göre göre gidicek bal gibi grup
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...