KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Haber yeni, henüz analiz edemedim, Maslak-Ayazağa seçmeni ağırlıklı kime oy vermiş,bilmiyorum. Ama mantık olarak son dönemde rantı iyice artan Maslak-Ayazağa'yı bir türlü ele geçiremediği Sarıgül'ün Şişli Belediyesi'nden alıp bir daha ki seçimlerde daha kolay ele geçirebileceği CHPli Sarıyer Belediyesi'ne bağlayarak tribin kralını döndürüyor iktidar diye düşünüyorum. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21723371.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 her zaman yaptıkları şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Her seçim öncesi çıkarlar için oynatılan çok sayıda bölgeden biri işte. Ülke yönetmede köy muhtarı kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bunların ağababaları illeri ilçe yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 maslak niye şişli sayılıyo ben anlamıyorum bi ankaralı olarak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aynı şeyi geçen seçimdede yapmışlardı zaten.bide alamadıkları şehirlerin her yerine büyükşehir reklamlarını koyuyorlar. bu tip haberler ve reklamlar arttıkça anlıyorsun ki seçimler yaklaşıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bahçeşehiride başakşehire bağlamışlardı mesela iki alakasız yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o zaten tam komedi asfa.otobüs yada minibüs yok lan başakşehir den bahçeşehire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 moriarty said: maslak niye şişli sayılıyo ben anlamıyorum bi ankaralı olarak aslında o işin sonu yok ankaralı kardeşim. ankara'da da senin çok iyi bildiğin örnekleri var. o zaman levent'i de beşiktaş'tan alsınlar, maslak, ayazağa ile birleştirsinler, yeni bir ilçe yapsınlar. hani meraklı ya bunlar yeni ilçe yaratmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 merter ilçe olsun, güngörenli barzolar yüzünden hizmet alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KuddusiMavra said: moriarty said: maslak niye şişli sayılıyo ben anlamıyorum bi ankaralı olarak aslında o işin sonu yok ankaralı kardeşim. ankara'da da senin çok iyi bildiğin örnekleri var. o zaman levent'i de beşiktaş'tan alsınlar, maslak, ayazağa ile birleştirsinler, yeni bir ilçe yapsınlar. hani meraklı ya bunlar yeni ilçe yaratmaya... aman allah korusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ağaoğlunun maslaktaki ormanı çüküp site yapmak istemesi, şişli belediyesinin buna karşı çıkması ve bu sebeble buraları peşkeş çekmek için olayı bu yolla çözdüklerine dair söylentiler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 koskoca kocaeli'yi 11 ilçeye düşürdü herifler bi önceki seçimde birsürü belediye kaybettiklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Adnan Menderes zamaninda ne oluyorsa aynisi simdi oluyor. Suriye'ye de girersek tamamiz. 5 sene sonra bunlarin ipini cekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 suriyeye girersek 5 senede ordan cikamayiz. o durumda da yerlerine birini bulmadan kimse iplerini falan cekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 son yerel secimlerde sariyerin chp yuzdesi artmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar