aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 96 yaşında gecede 3 kez yapabiliyorsa, düz mantık ve abinin kudretli performansını göz önünde bulundurarak 48 yaşında 6, 24 yaşında 12, 12 yaşında 24 kere -6 yaşında 48, 3 yaşında 96 kere- haski o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bu yaptığın hesabı matematik derslerinde yapsaydın ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 3 tane falan güzel hintli var zaten geri kalan hepsinde götünü yeni taşla silmiş ifadesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 olm yalandır,gaza gelmeyin,her okuduğunuza inanmayın. şurada yaş ortalaması 19-20,sorsak kaç kişi her gece 3 kez kurşun atabiliyor? ne sütü,ne tereyağı,ne bademi?kalpten götürür lan o kadar tereyağı,badem,süt adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya bizi kandırıyorlarsa kuddusi kolestrol,tansiyon rererö diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 KidLazer said: dasaaa said: adama bak kadına bak çocuğa bak hepsi mi çirkin olur! anne ve babaya bakınca çocuğun bired pit mi olmasını bekliyodun? abi doğuda çok genetik anomaliler gördüm ben. uçan insanlar, insan iken bi anda vıcıklaşan cem özerler,dokununca hayat enerjisini emen yıldız tilbeler... genetik anomaliler olabilir! imza. iks avyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 DynamicK said: iste bunlar hep seks dendi mi? https://dl.dropbox.com/u/18366514/istebunlarhep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sutcudendir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Frostbite said: ya bizi kandırıyorlarsa kuddusi kolestrol,tansiyon rererö diye.. asrın bombası olur yav o zaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yiyorum dememiş, belki şeyine sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi dur cidden deneyen olur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 eksik bi nokta var o işin içinde karı, koca, sütçü olayı var tek başına adam o yaşta efektif olamaz en azından seküler değildir. korkutmayın adamı akşam akşam! karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sütden değilde sütçü den alıyor diyorsun yani.gücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 di said: Ahah. Su asagidakini animsatti direkt. said: 85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir ba...kındıktan sonra yaşlı adama sorar: Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" Adam- "Evet,eşim.” Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..." Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?" Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de." Adam- "Nesi varmış dedenizin?" Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." Adam- "Olur mu, başkası vurmuştur onu." Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte! Başkası vurmuştur." şu çok iyiymiş lan afscbkjzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 helal dedeye bir tane daha yapsın, en az 3 çocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 MasterHapLo said: KuddusiMavra said: olm yalandır,gaza gelmeyin,her okuduğunuza inanmayın. şurada yaş ortalaması 19-20,sorsak kaç kişi her gece 3 kez kurşun atabiliyor? ne sütü,ne tereyağı,ne bademi?kalpten götürür lan o kadar tereyağı,badem,süt adamı. buranin yas ortalamasi en az 25+ bu arada. ayrıca helal dedeye yaş ortalamasının +25 olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 İnsanların yaş ortalamasının 25+ veya - olmasının ne önemi olduğunu çok merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 elin dedesi 3 fişek atıyor siz hala elinizi çalıştırın. yani klavyede yazı yazın demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hayır bunu diyen adam 35-40 yaşında olduğu bilinen, forumda ergen tavırların ünlü simalarından çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Killer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 o yaşta gecede 3 ne lan. adam konuşammaıştır 3 anlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sütden değilde sütçü den alıyor diyorsun yani.gücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 di said: Ahah. Su asagidakini animsatti direkt. said: 85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir ba...kındıktan sonra yaşlı adama sorar: Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" Adam- "Evet,eşim.” Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..." Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?" Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de." Adam- "Nesi varmış dedenizin?" Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." Adam- "Olur mu, başkası vurmuştur onu." Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte! Başkası vurmuştur." şu çok iyiymiş lan afscbkjzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 helal dedeye bir tane daha yapsın, en az 3 çocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 MasterHapLo said: KuddusiMavra said: olm yalandır,gaza gelmeyin,her okuduğunuza inanmayın. şurada yaş ortalaması 19-20,sorsak kaç kişi her gece 3 kez kurşun atabiliyor? ne sütü,ne tereyağı,ne bademi?kalpten götürür lan o kadar tereyağı,badem,süt adamı. buranin yas ortalamasi en az 25+ bu arada. ayrıca helal dedeye yaş ortalamasının +25 olduğuna inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 İnsanların yaş ortalamasının 25+ veya - olmasının ne önemi olduğunu çok merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 elin dedesi 3 fişek atıyor siz hala elinizi çalıştırın. yani klavyede yazı yazın demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hayır bunu diyen adam 35-40 yaşında olduğu bilinen, forumda ergen tavırların ünlü simalarından çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 o yaşta gecede 3 ne lan. adam konuşammaıştır 3 anlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar