Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ Testi

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bu tip dandik testler internette bolca var zaten.bunlar bulmaca tadında,gerçekten kendine güvenenler ve zeki olduğunu düşünenler mensa testini denesin.sadece 2 kere girme hakkınız var.Başarmak için %98 üstü bir başarı gerekiyordu ve testte hiçbir kelime oyunu yada matematik yok.sadece şekiller var ve 8 tane şık yani sallayıp tutturma şansıda az.geçerseniz size üstünde "Aha çok zekisin" yazan bir kart veriyorlar.yıllık 25 sterlin gibi bir aidatla sizi üye yapıp yalandan 2 tane dergi yolluyolar arasıra.Ee noluyo şimdi diyosunuz sizde egonuz tatmin olunca.he birde benim iq m 130 benimki 180 vs diye muhabbet edilen ortamlarda çıkarıp masaya attığınızda kartı karizma yaparsınız,tabi önce ne olduğunu anlatmanız lazım :)

yalan bu işler,en güzeli çengel bulmaca[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

155 de 2 soruyu sıktım bi de b i soruda ing kaldırmadı onu da sıktım[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 21 Nisan 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güdük kaldık be, 118 çıktı..

Your Intellectual Type is Precision Processor. This means you're exceptionally good at discovering quick solutions to problems, especially ones that involve math or logic. You're also resourceful and able to think on your feet.[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes ing. sorulardan bahsetmiş, matematik soruları çok mu zordu sanki? Çok kolay ve saçma buldum anadili ing. olan biri rahatlıkla hepsini dogru işaretler sanırım. Bir de üst limitlerini merak ettim acaba hepsini doğru cevaplayanı hangi puanla etiketliyorlar. Bir de dikkat ettiyseniz her puana abartı güzel şeyler yazmışlar, böyle iq testi düzenleyen bir siteden böyle popülist bi davranış beklememek haksızlık olurdu zaten. Testin hemen ardından üyelik sayfasını yapıştırmak ve anasayfada "Over 18 million members!" la reklam yapmaları da çok hoş ve zekice! Pup-up ları zaten saymıyorum. Meraklılarına thespark.com u öneririm.

[Bu mesaj Maggie tarafından 22 Nisan 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Your IQ score is 133
Intellectual Type is a Word Warrior.
This means you have exceptional verbal skills. You can easily make sense of complex issues and take an unusually creative approach to solving problems. Your strengths also make you a visionary. Even without trying you're able to come up with lots of new and creative ideas.

zaman gecirmek icin gayet guzel bisey, ki zaten kendi sitelerinin reklamini yapmalarida gayet dogal
ayrica ileri zekali olmadigini bilen bi insanin boyle bi test alip moralini yukseltmesinin nesi kotu anlamadim? 79 cikaran adama "aferin cozdun ama gerizekalisin bilader" falan mi yazsalardi?[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 21 Nisan 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
varmı daha uzağa işiyebilcek :P

pipim 5.5 kilo ve işeyerek F-16 düşürebilme kabiliyetine sahibim
tabii bunun bana marjinal faydası nedir?

sadece "Güdümlü İşer-Döver" titleım var orduda[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
136 cıktı visual philosopher diyo bu da iyi ya :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben birşeyi atladım falan mı yaw (zaten burdan Iq'nün 50'den az olduğu görülüyor) bu bana diploma seçtirdi sonra okul çıktı bir tane sonra adres falan istedi form doldurttu aşağıda işten falan bahsetti aşarsanız biz sizi ararız gibisinden ben de tırsttım geçmedim diğer bölüme ehuehueh. Daha lise 2 deyim ne işi yaw ?
Sosyal ağlarda paylaş

baba sazan avı onlar.benim iq 130 çıktı bana precision processor dedi,gittim karavana attım bilerek,79 çıktı,ona da precision proccessor diyor.ya ben 79 iq ile aynı statüdeyim :D ya da bu herifler bu işi sallamışlar reklam olsun diye.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

144 çikti dayt![signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...