kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 varmı daha uzağa işiyebilcek :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bu tip dandik testler internette bolca var zaten.bunlar bulmaca tadında,gerçekten kendine güvenenler ve zeki olduğunu düşünenler mensa testini denesin.sadece 2 kere girme hakkınız var.Başarmak için %98 üstü bir başarı gerekiyordu ve testte hiçbir kelime oyunu yada matematik yok.sadece şekiller var ve 8 tane şık yani sallayıp tutturma şansıda az.geçerseniz size üstünde "Aha çok zekisin" yazan bir kart veriyorlar.yıllık 25 sterlin gibi bir aidatla sizi üye yapıp yalandan 2 tane dergi yolluyolar arasıra.Ee noluyo şimdi diyosunuz sizde egonuz tatmin olunca.he birde benim iq m 130 benimki 180 vs diye muhabbet edilen ortamlarda çıkarıp masaya attığınızda kartı karizma yaparsınız,tabi önce ne olduğunu anlatmanız lazım :) yalan bu işler,en güzeli çengel bulmaca[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 155 de 2 soruyu sıktım bi de b i soruda ing kaldırmadı onu da sıktım[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 21 Nisan 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çengele de varım da, bulmaca diyorsak olayımız kare karalamacadır. http://www.griddlers.net buyrun sıkıyosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ulan zormuş be. en kolayını üç dakkada yapabildim. güzelmiş ama...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 güdük kaldık be, 118 çıktı.. Your Intellectual Type is Precision Processor. This means you're exceptionally good at discovering quick solutions to problems, especially ones that involve math or logic. You're also resourceful and able to think on your feet.[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 127 Visual Mathematician vay be ulan ilk defa kendimi bi moh zannediom :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bende 124 aldım, 2-3 soru salladım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 124 we can tell your Intellectual Type is Visual Mathematician güzel bi test değilmiş bu ama üyelik falan diyolar zaten reklam olsun diye koymuşlar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Herkes ing. sorulardan bahsetmiş, matematik soruları çok mu zordu sanki? Çok kolay ve saçma buldum anadili ing. olan biri rahatlıkla hepsini dogru işaretler sanırım. Bir de üst limitlerini merak ettim acaba hepsini doğru cevaplayanı hangi puanla etiketliyorlar. Bir de dikkat ettiyseniz her puana abartı güzel şeyler yazmışlar, böyle iq testi düzenleyen bir siteden böyle popülist bi davranış beklememek haksızlık olurdu zaten. Testin hemen ardından üyelik sayfasını yapıştırmak ve anasayfada "Over 18 million members!" la reklam yapmaları da çok hoş ve zekice! Pup-up ları zaten saymıyorum. Meraklılarına thespark.com u öneririm. [Bu mesaj Maggie tarafından 22 Nisan 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Your IQ score is 133 Intellectual Type is a Word Warrior. This means you have exceptional verbal skills. You can easily make sense of complex issues and take an unusually creative approach to solving problems. Your strengths also make you a visionary. Even without trying you're able to come up with lots of new and creative ideas. zaman gecirmek icin gayet guzel bisey, ki zaten kendi sitelerinin reklamini yapmalarida gayet dogal ayrica ileri zekali olmadigini bilen bi insanin boyle bi test alip moralini yukseltmesinin nesi kotu anlamadim? 79 cikaran adama "aferin cozdun ama gerizekalisin bilader" falan mi yazsalardi?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Emaleth, 21 Nisan 2004 20:43 tarihinde demiş ki: çengele de varım da, bulmaca diyorsak olayımız kare karalamacadır. http://www.griddlers.net buyrun sıkıyosa :) nasıl bir sitedir bu.. wayss, uluslararası olayı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Freud yada blablabla ya göre "SAĞLAM ve DOĞRU iq testinin en mükemmel özelliği; her seferde aynı sonucu vermesidir.." hehe bunları ancak test kategorisne koyarım..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: kermit_frog, 21 Nisan 2004 20:28 tarihinde demiş ki: varmı daha uzağa işiyebilcek :P pipim 5.5 kilo ve işeyerek F-16 düşürebilme kabiliyetine sahibim tabii bunun bana marjinal faydası nedir? sadece "Güdümlü İşer-Döver" titleım var orduda[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 131 çıkıt :P[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ [Bu mesaj slayerrr tarafından 09 Kasım 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 136 cıktı visual philosopher diyo bu da iyi ya :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Abi ben birşeyi atladım falan mı yaw (zaten burdan Iq'nün 50'den az olduğu görülüyor) bu bana diploma seçtirdi sonra okul çıktı bir tane sonra adres falan istedi form doldurttu aşağıda işten falan bahsetti aşarsanız biz sizi ararız gibisinden ben de tırsttım geçmedim diğer bölüme ehuehueh. Daha lise 2 deyim ne işi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 124 eheh Your Intellectual Type is Precision Processor. This means you're exceptionally good at discovering quick solutions to problems, especially ones that involve math or logic. You're also resourceful and able to think on your feet. And that's just some of what we know about you from your test results. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 benimde salladıgım bikac soru var hönk? diye kaldıgım bos bırakmada olsaymıs keske =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bakmadan salladım 84 çıktı!!![signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 117 ama.. ingilizce sorularin tamamini salladim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 baba sazan avı onlar.benim iq 130 çıktı bana precision processor dedi,gittim karavana attım bilerek,79 çıktı,ona da precision proccessor diyor.ya ben 79 iq ile aynı statüdeyim :D ya da bu herifler bu işi sallamışlar reklam olsun diye.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 144 çikti dayt![signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 164[signature][hline]Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 böhür böhür, yine sıradan çıktım allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar