grand_mole Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bu yazi gerçek bir ask hikayesini anlatmaktadir ve yazilarin hepsi asik delikanlinin günlügünden alinmistir. LİSE 1.SINIF Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun için “benim en iyi arkadasim” diyordum..ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. LİSE 2.SINIF Telefonum çaldi, arayan oydu ve agliyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti, beni evine çagirdi, yalniz kalmak istemedigini söyledi, bende tabiki gittim, koltuga, onun yanina oturdum, güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. SON SINIF Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve "çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik eger çiktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadas" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o aksam çok güzeldi, her sey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim, kapinin önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti. Onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum, bana "hayatimin en güzel zamanini geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti.. Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve aglayarak bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadasimsin, tesekkürler" deyip yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. Aradan yillar geçti.. Bir kilisedeyim ve o kizin nikahini izliyorum..evet artik evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bir adamla evli olarak. Onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Yeni hayatina girmeden önce yanima geldi ve "nikahima geldin tesekkürler" deyip yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. Yillar çok çabuk geçti.. Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum, esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti..Hemen günlügünü aldim ve günlükte okudugum satirlar söyleydi.. "Onun gözlerine bakarak onun benim olmasini diledim..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum..Keske bana beni bir kez sevdigini söyleseydi.." Böyle kaybetmektense sevdiginizi söyleyerek kaybedin..
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hevesini kırmak istemem ama milyon kere yazıldı bu :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Özeti var mı bunun edit : ha evet okumuşum ben bunu ok gerek yok özete , ben özeliyim .. Adam kızı seviyo söylemiyo , kız en sonunda mortluyo , kızın günlüğünde o da adamı seviyomuş olduğu ortaya çıkıyo .. İlgilenenler fazla kasmasınlar 2 satırda tamamdır olay[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 09 Kasım 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Daha 2 gun once Karalama Defterı bolumune acıldı aynı yazı ...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bunu okuyuşum heralde 7. oldu bununla birlikte tek diyebileceğim şey var... YETEEEEERRHHH[signature][hline]msn/mail mail icq
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sonunu ortasında tahmin edebileceğiniz yazılar bölümüne gönderiyoruz.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aman allahım tüylerim tiken tiken oldu! hemen elidor un zamazingosundan alıp onalrı eski halleriğne koymam lazım POTASYUUM POTASYUUUUM!!!!!!! *!Bozar mı sandın acılar Belaya atlar giderim* *!gider*..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ii hoş guselde aynı cumleleri yuzlerce okumak sıktı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sakin beyler , galeyana gelmek olasidir boyle yazilarla , biraz daha anlayisli olalim :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: HerenIstiaron, 09 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: Özeti var mı bunun edit : ha evet okumuşum ben bunu ok gerek yok özete , ben özeliyim .. Adam kızı seviyo söylemiyo , kız en sonunda mortluyo , kızın günlüğünde o da adamı seviyomuş olduğu ortaya çıkıyo .. İlgilenenler fazla kasmasınlar 2 satırda tamamdır olay Ben direk yazıyı okudum baştan sona ama mesajı görseydim okumaya hevesim kalmazdı. Spoiler kullansaydın bari.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bonkıraşır gel bir el at şuraya, aramakla uğraşamayacağım şimdi.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 traşşşşşşşşşşşş[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Genciz , Güçlüyüz , Atatürkçüyüz...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Off artık etkisini kaybetti tek etkisi mide bulantısı bu kadar çok gördükten sonra...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ilk defa okudum, gayet güzel bi yazi bence :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 babacum +1..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Guzin_Abla, 09 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki: traşşşşşşşşşşşş Aman ablacığım, şeref buyurdunuz :lol:[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: BabacumMostors, 09 Kasım 2004 22:10 tarihinde demiş ki: aman allahım tüylerim tiken tiken oldu! hemen elidor un zamazingosundan alıp onalrı eski halleriğne koymam lazım POTASYUUM POTASYUUUUM!!!!!!! *!Bozar mı sandın acılar Belaya atlar giderim* *!gider*.. ya ildeniz paeuaehuaehuaehuaehuaeh[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Cidden güzel bir parça.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
screamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Guzin_Abla, 09 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki: traşşşşşşşşşşşş Nick ile msj ı okuyunca direk koptum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 künefe sezonuaçıldı ondan ben bu enerjiyi gidip bi Francoı Fest Uludağ gezisinde boşaltıp geleyim bi deşarj olayım mor ve ötesi gripin ve artoyla.. *!ortaya karışık reklam yapar* *!karda yürür izini belli etmez*[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 işin gücün yeminli mali dolandırıcılık senin de :)
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 puhahahhaha yazı üzerine yapılan geyiğe bak:D[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Deliaknlıya sarp tan nikah masasını armağan ediyoruz sayın seyirciler[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: grand_mole, 09 Kasım 2004 22:06 tarihinde demiş ki:Bir kilisedeyim ve o kizin nikahini izliyorum.. Operation Code: Bilinçaltı kazıma. Bize ne kilisedeysen veya kadıköy evlendirme dairesindeysen? Çok mu paranoyağım yoksa misyonerler daldan dala mı atlıyor ne.[signature][hline]Warning And Control System
Öne çıkan mesajlar