dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi bi silver alayım. sonra gerekirse hero 2 alırım. ya da white alırım. ama dediğine katılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 görüntü ne kadar berrak, ne kadar akıcı yarabbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Selam, Bende Sanyo var FullHD 60fps kayıt yapabilen. Hani şu avuç içine alınabilenlerden. 3 metreye kadar su altında kalabiliyor sadece. Bahsi geçen cihaz için 60 metre denilmiş. Kabaca cihazın üstünde 60 tonluk suyun basıncı olacak. ABS veya PC case yapmaları çok daha mantıklı. Su sıçraması, yağmur veya sahil eğlencesi amacının ötesinde cihaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 keşke kaykayla fln takıldığım zamanlarda bi tane gopro'm olsaydı. Çok motive edici :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Pro değilseniz bu kamera hiç bir işinize yaramaz. Videoyu izleyip gaza gelmeyin. Ayrıca o 4kp olayı ağır yalan. Zaten 12 kare çekiyormuş. sdf Ama videonun montaj çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Flameoffear said: Pro değilseniz bu kamera hiç bir işinize yaramaz. Videoyu izleyip gaza gelmeyin. Ayrıca o 4kp olayı ağır yalan. Zaten 12 kare çekiyormuş. sdf Ama videonun montaj çok hoşuma gitti. timelapse kısımlarını ondan koymuşlar?? sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dedim ya basta kamera kolay aksiyon nerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 nakit akışı olduğu sürece aksiyon dünyanın en kolay şeyi. yeter ki nakit akışı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 400 dolara harbi 4k makine alabileceğini düşünen varsa aferim. 4k görüntüyle sırf time lapse yapmak ferrariyle bisiklet yolunda gitmek gibi bişi. Göz boyamak adına yazılmış şeyler işte. Boşuna heves etmeyin diye yazıyorum. Ayrıca 4k görüntü ile çalışmak için ep ey sağlam bir makine de lazım. Ha zaten bu makinenin olayı da 4k değil o yüzden ben alacak olsam hiç takılmam bu mevzuya. Ayrıca alıp da kullanacaklar için uygun fiyata kurgusunu yaparım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi bu aletin rugged işler için yapılmış all in one bi çözüm olduğunu anlamamaktaki ısrar neden ben onu çözemiyorum. vizyon eksikliğimidir acaba? belgesel tarzı bi çekim yapıcaksan süren varsa aç time lapse'ini kullan. sonra al, arabaya bağla. yolu çek. sonra al model uçağa bağla yukarıdan çek. zaten esas yakalayacak olayı da 4k değil, o timelapse de yapmak isteyenler için bi opsiyon sadece. esas yakalayacak olan black'teki 720p 120fps seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 unutmadan, alet bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Pireden hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Flameoffear said: 400 dolara harbi 4k makine alabileceğini düşünen varsa aferim. 4k görüntüyle sırf time lapse yapmak ferrariyle bisiklet yolunda gitmek gibi bişi. Göz boyamak adına yazılmış şeyler işte. Boşuna heves etmeyin diye yazıyorum. Ayrıca 4k görüntü ile çalışmak için ep ey sağlam bir makine de lazım. Ha zaten bu makinenin olayı da 4k değil o yüzden ben alacak olsam hiç takılmam bu mevzuya. Ayrıca alıp da kullanacaklar için uygun fiyata kurgusunu yaparım sdf Dasaa için altını çiziverdim posttaki vurgulanmak istenen yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ozellik olarak yazmistik onu zaten bunda 12 olur hero 4 de 30 olur 1kokuma byte hafiza kartida cikar o zaman falan ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dasaaa nin size cihazi anlatmak icin cektigi izdirabi paylastim ekran basinda. http://i2.ytimg.com/vi/IdHTnpgpLDc/hqdefault.jpg Aletin amaci farkli, sordugunuz seyler farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gopro freefall from 12500 without case http://www.youtube.com/watch?v=aU-KvtA20v8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar