Zikko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi şu poşet işi dişimi ağzımı damağımı mahvetti çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 NolaxThensbane said: şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var. 2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.) abi aynı derdi sarmayla da çekiyorum. ("içilmesi hazırlanması zor" kısmı hariç.) "dolu mu o ehe mehe" geyiği yapanları saymıyorum bile. edip: ha bi' de "onun makinaları var onlardan alsana" insanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Cokomantis said: NolaxThensbane said: şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var. 2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.) abi aynı derdi sarmayla da çekiyorum. ("içilmesi hazırlanması zor" kısmı hariç.) direkt elinle mi sarıyosun yoksa şu tak diye saran metal tütün kutularıyla mı. ha plastikler de olabilir "dolu mu o ehe mehe" geyiği yapanları saymıyorum bile. edip: ha bi' de "onun makinaları var onlardan alsana" insanları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 saksıda tütün yetiştirelim. şaka bir yana camel tütünü bulursam bende alıp ona dönücem yoksa sürekli sigara değiştiriyorum hiç 2 gün arka arkaya aynı sigarayı almadım anlamıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 pontipati said: Cokomantis said: NolaxThensbane said: şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var. 2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.) abi aynı derdi sarmayla da çekiyorum. ("içilmesi hazırlanması zor" kısmı hariç.) direkt elinle mi sarıyosun yoksa şu tak diye saran metal tütün kutularıyla mı. ha plastikler de olabilir "dolu mu o ehe mehe" geyiği yapanları saymıyorum bile. edip: ha bi' de "onun makinaları var onlardan alsana" insanları... sorun benim alıntının ortasına girmiş. neyse, elle sarıyom. her türlü mekanik alete karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 lucky strike'in tutunu var mi tr'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 çok nadiren bulunuyor ama gerçek mi değil mi bilmiyor kimse. yurtdışına çıkınca tekrar 10 - 15 paket alıp gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kıbrıstan getiriyorlar sanırım arada lucky strike ama dendiği gibi aşırı nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ha bu arada luckynin tütünü pek hoş değil belirteyimde. kıbrısa git gel yapabilirsin ama 80 90 lira uçak, sınırıda yok sanırım bu tütünlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 luck'nin tutunu neye kiyasla hos degil. drum'la kiyaslayacaksan zaten konusmaya devam etmeye gerek yok. holborn'a gore daha iyi bana gore. lucky tutunleri digerlerine gore daha fazla kavrulmus oluyor o yuzden bayagi guzeldir tadi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 iceni de bayagi var hatta o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şu kombini yapıyorum yaklaşık 4 aydır mutluyuz http://images.gittigidiyor.com/5825/Ocb-tutun-tabakasi-otomatik-sarma-ozelligi-orjin__58257636_0.jpg http://galeri4.uludagsozluk.com/113/golden-virginia_175190.jpg http://www.byzets.com/FileUpload/bs389031/UrunResim/13635253.jpg http://www.planete-sfactory.com/images/upload/Filtres/FiltreOCBSlimx34_bis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bu işemi yarıomuş ocb hep görüoduk seckin market ve kırtasiyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Frantic said: luck'nin tutunu neye kiyasla hos degil. drum'la kiyaslayacaksan zaten konusmaya devam etmeye gerek yok. holborn'a gore daha iyi bana gore. lucky tutunleri digerlerine gore daha fazla kavrulmus oluyor o yuzden bayagi guzeldir tadi aslinda. it's toasted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 uzun malbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Arada pipo çekiyorum.Çok keyifli gerçekten, ha kaliteli bi pipom yok corn cobla takılıyorum. MAcbaren tavsiye ederim pipo tütünü olarak eğer daha önce denememiş olan varsa. Golden regular biraz yakımı zor, içerken de dikkatli olunması lazım çabuk sönüyor. Ama bir regular 7 seas blendi var ki işte beni benden alan tütün.Bulun alın için. 50-60 tl arası lületaşı pipo alıcam çünkü briar kullanmak istemiyorum, sürekli dinlendirme gerektirmesi ayrıca bakımının zor olması falan beni soğutuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lületaşı yanmıyor değil mi ya? bende aldım bir pipo böyle dandik sonra çok kötü oldu ama sonu böyle baya kötü oldu kömür tadı geliyor tütünden artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ballı puro nasıldır purocular? seyrek içiciler için nasıl sıkıntılar doğurabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ballı puro iyidir honey berryde güzeldir. Lüle taşı ne bu arada ya gidin şahin pipo alın için yok dinlendirme falan hayır alınan tütünler zaten kaliteli tütün değil ki bunları yapasınız günde 6kere bile yandığı oluyor o piponun abartmayın o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 NolaxThensbane said: ballı puro iyidir honey berryde güzeldir. Lüle taşı ne bu arada ya gidin şahin pipo alın için yok dinlendirme falan hayır alınan tütünler zaten kaliteli tütün değil ki bunları yapasınız günde 6kere bile yandığı oluyor o piponun abartmayın o kadar =) peki ballılar nadir içiciler için ağır kaçar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yoo ağır kaçan zaten purodur gerisi aroma sadece tütünü yeme iç güdünü bastır. Birde çaktırmadan yala millet bakarken değil asdhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hahahah baharatlı şarap+ballı puro yapabilirim oyhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 robe de chambre giymeyi unutma ve fular.. asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 backwoods nasıl içiyorsunuz yani içerken güzelde içtikten sonra o ağızda bıraktığı bok gibi tat 3 gün geçmiyor... Birde dişleri feci sarartıyor. İçtikten sonra peçete,mendille dişlerinizi silin görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 biri pipo hazırlama tutosu yapsın o zaman lan yakıyorum ben hep. e aşağısına yumuşak üzerine sert koyuyoruz delik açıyoruz hava için yakıyoruz üstü sertleşince söndürüp tekrar şeyapıyoruzda. olmuyor işte hemen sönüyor sürekli yakıncada pipo gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar