Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tütün içme yöntemleriniz

pontipati

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var.

2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.)

abi aynı derdi sarmayla da çekiyorum. ("içilmesi hazırlanması zor" kısmı hariç.)

"dolu mu o ehe mehe" geyiği yapanları saymıyorum bile.

edip: ha bi' de "onun makinaları var onlardan alsana" insanları...
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

NolaxThensbane said:
şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var. 2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.)

abi aynı derdi sarmayla da çekiyorum. ("içilmesi hazırlanması zor" kısmı hariç.)

direkt elinle mi sarıyosun yoksa şu tak diye saran metal tütün kutularıyla mı. ha plastikler de olabilir

Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Cokomantis said:

NolaxThensbane said:
şimdik şöyle bende pipoyu tercih ediyorum ancak sigaraya geçilmesinin bazı sebepleri var. 2. dışarısı faktörü. Hipster gözüküyorsunuz millet abuk subuk bakıyor haliyle keyif kaçıyor. Ayrıca dışarıda içilmesi hazırlanması apayrı külfet. Ancak milletin ahiret soruları kadar değil. (içine çekiyon mu bi pket ne kadar gidiyor ay amma uzun sürüyor hazırlıgı bir fırtta ben çekebilir miyim aaa ama hemen söndü bu dumanı hiç gelmiyor..şeklinde çoğaltabiliriz.)

direkt elinle mi sarıyosun yoksa şu tak diye saran metal tütün kutularıyla mı. ha plastikler de olabilir

sorun benim alıntının ortasına girmiş. neyse, elle sarıyom. her türlü mekanik alete karşıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

şu kombini yapıyorum yaklaşık 4 aydır
mutluyuz

http://images.gittigidiyor.com/5825/Ocb-tutun-tabakasi-otomatik-sarma-ozelligi-orjin__58257636_0.jpg

http://galeri4.uludagsozluk.com/113/golden-virginia_175190.jpg

http://www.byzets.com/FileUpload/bs389031/UrunResim/13635253.jpg

http://www.planete-sfactory.com/images/upload/Filtres/FiltreOCBSlimx34_bis.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

luck'nin tutunu neye kiyasla hos degil. drum'la kiyaslayacaksan zaten konusmaya devam etmeye gerek yok. holborn'a gore daha iyi bana gore. lucky tutunleri digerlerine gore daha fazla kavrulmus oluyor o yuzden bayagi guzeldir tadi aslinda.

it's toasted!
Sosyal ağlarda paylaş

Arada pipo çekiyorum.Çok keyifli gerçekten, ha kaliteli bi pipom yok corn cobla takılıyorum.

MAcbaren tavsiye ederim pipo tütünü olarak eğer daha önce denememiş olan varsa.
Golden regular biraz yakımı zor, içerken de dikkatli olunması lazım çabuk sönüyor.
Ama bir regular 7 seas blendi var ki işte beni benden alan tütün.Bulun alın için.

50-60 tl arası lületaşı pipo alıcam çünkü briar kullanmak istemiyorum, sürekli dinlendirme gerektirmesi ayrıca bakımının zor olması falan beni soğutuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

ballı puro iyidir honey berryde güzeldir.

Lüle taşı ne bu arada ya gidin şahin pipo alın için yok dinlendirme falan hayır alınan tütünler zaten kaliteli tütün değil ki bunları yapasınız günde 6kere bile yandığı oluyor o piponun abartmayın o kadar =)

peki ballılar nadir içiciler için ağır kaçar mı
Sosyal ağlarda paylaş

biri pipo hazırlama tutosu yapsın o zaman lan yakıyorum ben hep. e aşağısına yumuşak üzerine sert koyuyoruz delik açıyoruz hava için yakıyoruz üstü sertleşince söndürüp tekrar şeyapıyoruzda. olmuyor işte hemen sönüyor sürekli yakıncada pipo gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...