BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şöyle ki içinde örneklendirilmiş yüz ifadeleri, göz çizimleri gibi ayrıntıların olduğu tamamen referans niteliğinde bir kitap var mıdır? pdf olabilir, basılı yayın olabilir var mıdır yoksa tek alternatifim deviantart vs gibi yerlerdeki çizimler midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tipini sevdiğin mangları indir bak abi işte. yok illa how to istiyosan how to draw manga diye bi seri var pdfleri dolanıyo filestube'da arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben zamanında bakmıştım baya torrentz.eu da how to draw manga falan yazınca toplu halde çizim pdflerinin oldugu şeyler oluyor. orda güzel şeyler çıkıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 2-3 gün önce gördüm sanat zımbırtıları satan bi dükkanda. set halinde satıyordu, içinde anlatan kitabı, dvd'si, kalemleri, kağıtları, örnekleri vs.vs. bi sürü şeyleri vardı. çizmesinden, renk seçimine, boyamasına kadar anlatıyordu sanırım ama kitabın adını hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nedire cevabim yok =/. sagda solda goruyorum ama zaman zaman, branes&nobleda filan oluyo. kesin manga for dummies vardir ama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iyi iyi eve gidince aranayım iş yerinden pek bir şey çıkmıyor bir de büyük kitapçı lazım, anadolu yakasında akşam vakti kitapçı bulmak da dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum da türkiyeye dönmeden uğrarsam takashimaya'ya alabilirim istersen, söz vermiyim hiç, o tarafa yolum düşerse ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pandora da, robinson crusoe da filan how to draw manga tarzi kitaplar gordum diye hatirliyorum. yine de gitmeden bi telefonla sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 cevaplar için teşekkürler :) şimdilik internetten ne bulursam onunla idare eeceğim artık yarın da öğlen yemeğinde beyoğluna bi çıkarım oradan bakarım çok hevesliyim lan bugün taslak çizdim, bulduğum yüz ifadleri üstünde oynadım anatomi kısmında sıçışlardayım artık karikatür marikatür diye avuturum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 cizdiklerini yapistir da bi guzel agzina sicalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dur önce ben kendi ağzımı yüzümü kırayım da sonra düşene bir tekme de siz vurursunuz bu arada "How to draw manga" diye bir referans serisi buldum 8 cilt yanlış anlamadıysam *.pdf olarak bulunabiliniyor işimi epey göreceğini tahmin ediyorum çok fazla örnekleme ve uygulama detay bilgisi var biraz eski kalmış olabilir yer yer ama genel anlamda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.chucksanimeshrine.com/animeblog/uploaded_images/how-to-draw-manga-726855.jpg ahanda bu ilk cildin kapağı giriş kısmı epey fikir sahibi olmamı sağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bide buldum diyo, ben soledimya yukarda işte, how to draw manga diey bi seri var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cuce said: how to draw manga diye bi seri var pdfleri dolanıyo filestube'da arat evet lan adam burada yazmış ben onu bambaşka bir şekilde algılamıştım AHAHA "google da arat" gibi, serinin adı olarak değil yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kapağı öyleyse ben de başlıyım antremanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar