DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bonjo said: sol bek dünyada yok dogru düzgün siz türkiyede yok diye söyleniyorsunuzevra, ashley cole, coentrao, marcelo, abidal, schmelzer, cissokho, clichy, taiwo, lahm, nagamoto, baines, alba vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 "Henüz pes etmedik" Macaristan'a 3-1 mağlup olduğumuz karşılaşma sonrası A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı istifa sorularını yanıtladı. http://live.sporx.com/futbol/millitakim/henuz-pes-etmedikSXHBQ299451SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ee ne yapıyoruz şimdi milli takımı yunanistana mı iteliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 DoruK said: Bonjo said: sol bek dünyada yok dogru düzgün siz türkiyede yok diye söyleniyorsunuzevra, ashley cole, coentrao, marcelo, abidal, schmelzer, cissokho, clichy, taiwo, lahm, nagamoto, baines, alba vs vs gareth bale i unutmuşun futbolda diğer pozisyonlara göre en zor adam yetişen pozisyon sol bek açık ve net boşuna şov yapmana gerek yok.türkiyede de hakan balta ve hak dan başka adam yok gibi şimdilik malesef. gidipte milli takımın kötü durumunu kaleye ve sol beke bağlamakta saçma. takım olarak kötüyüz açık ve net kale kötü stoperler kötü bekler kötü orta saha emre hariç kötü açıklar kötü forvet kötü td kötü taraftar kötü başkan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 best greek national team eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ahmedinejad said: Cons said: volkanın annesiiie http://s1.directupload.net/images/121016/92heymgc.swf bu cümleyi nereye bağlayacaktı acaba ya ahahahhahah ahahahahaha bu ne ya haue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 volkanin annesi gelse o topu tutardi diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 katılmıyorum bence son zamanlarda forvet kıtlığı daha fazla son 5 yıldır ibo ve eto haricinde adam gibi forvet izlemedim şahsen. unuttuğum varsa bilemeyeceğim de eski jenerasyonlara göre çok kıt. ronaldo messi vs. saymıyorum bizim milli takımın forveti de burak umut mevlüt işte. gerçi umut yancı forvet olarak diğerlerinden biraz iyi gibi çok koşuyor çabalıyor ama adam gibi santraforumuz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 evet arkadaslar dunyada futblcu kalmadi, uzaylilar kacirdi hepsini. space jam 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çinde yağan yağmurlar nedeniyle sol bek yetişmiyor aga bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tayvandaki seller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 DoruK said: katılmıyorum bence son zamanlarda forvet kıtlığı daha fazla son 5 yıldır ibo ve eto haricinde adam gibi forvet izlemedim şahsen. unuttuğum varsa bilemeyeceğim de eski jenerasyonlara göre çok kıt. ronaldo messi vs. saymıyorum bizim milli takımın forveti de burak umut mevlüt işte. gerçi umut yancı forvet olarak diğerlerinden biraz iyi gibi çok koşuyor çabalıyor ama adam gibi santraforumuz yok ben falcao yu keyifle izliyorum , şu milli takımda da necati nin ölüsü oynardı ama hoca tercihi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 he evet falcao var bi de doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dediğin gibi forvette kolay yetişmiyor aslında mesela portekiz milli takımı senelerdir bunun sıkıntısını çekiyor nuno gomesden sonra.ingiltere milli takımı rooney sakatlansa forveti yok vs vs ama orta sahalar ve açıklar forvetin açıgını kapıyor bir şekilde. fakat sol bekin acıgını kapayacak kimse yok . sol bek çok daha degerli o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 FIFA sıralamasında 26. olan ve 30. sıraya koşan bir milli takımımız varken neden "grupta tek rakibimiz Hollanda" havasındaydık zaten hiçbir zaman anlamamıştım. Bizlere tekrardan gerçeği, futbolda ülkemizin gerçek yerini suratımıza bir kez daha çarpan bir maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Türkiye Futbol Federasyonu, gerek kulüpler gerekse de milli takımlar düzeyinde art arda yaşanan başarısızlıklara kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla dün sabah acil olarak toplandı. Son yıllarda her fırsatta yeniden yapılanan milli takım için artık farklı bir çözüm arayışına yöneldiklerini belirten Milli Takımlar Alt Yapı Koordinatörü Semih Potuk, "Alt yapıysa alt yapı, tesisse tesis. Elimizden geleni yaptık ama işte bir sebepten dolayı olmuyor. Beceremiyoruz. Şu saatten sonra tek umudumuz ülkeye daha fazla gurbetçi futbolcu gelmesi, başka çıkar yolumuz kalmadı" derken, bu amaçla Almanya'ya 3 milyon işçi daha gönderilmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan talepte bulunduklarını açıkladı. Zaytung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Öncelikle Abdullah Avcı'dan çok umutluydum gelmeden önce, Hiddink'in son içsaha maçında kendisi için tezahürat yapanlardan da biriydim, ama beni çok yanılttı ve hayal kırıklığına uğrattı malesef. Vatan haini futbolcular ilan etmişiz yine, öncelikle bunların içinden Arda'yı bi ayırmak lazım çünkü Romanya maçında da sakat sakat oynadı Arda ve klübünden ciddi tepki aldığı söyleniyor bu sebeple. Devamında Selçuk'la Burak'ın sakat olduğuna inanmadığımı ben Romanya maçı sonrasında yazmıştım ama bu oyuncuların da milli takımda olmayışları bence kendi tercihlerinden çok hoca tercihi. Diğer oyuncular hakkında bi fikrim yok ama Hakan Balta'nın da sakatlığı gerçek ki operasyon geçirdi adam tek fotoğrafta takımla çalışıyor görünmesi iyileştiği anlamına gelmiyor. Gelelim maça ve milli takıma, öncelikle Semih ne yaptı ki Romanya maçında biz Macaristan maçına Semih'i keserek başladık. Ha bana göre de Egemen'in oynaması daha doğru tecrübe açısından ama bu Romanya maçında da geçerliydi. Yetmedi hala bu gurbetçi fetişi devam ediyor, Tunay denen adam bugüne kadar ne oynadı ki hala ısrarla forma giyiyor anlamak mümkün değil. Aydın Galatasaray'da Engin cezalı olduğu için forma şansı buluyor, Engin'in cezası milli maçlarda da mı geçerli? Trabzonspor'da Soner ve Yasin var bu adamların milli forma giymeleri için amuda kalkarak 8 kişi falan mı çalımlamaları gerekiyor yoksa Mehmet Ekici gibi Alman pasaportu alsalar yetiyor mu? Ciddi tutarsızlıkları var Avcı'nın malesef, geldiğinde yaptığı ilk basın toplantısında dedi ki biz takımında oynayan formda oyunculara ağırlık veriyoruz, bugün kadroya bakıyorum takımında oynayan oyunculara değil oynamayanlara forma veriyor. Sercan'ı kesiyor formsuz diye sonra bu maçta kurtarıcı olarak sahaya sürüyor hakikaten anlaması zor hareketler bunlar... Malesef büyük hatalar yaptı, Hollanda maçına herkesin istediği kadroyu sürseydi Selçuk'lu falan bugün bu kadar stresli olmaz belki daha doğru kararlar verebilirdi diye düşünüyorum, keşke farklı olmaya çalışıp bu kadar stres biriktirmeseydi üzerinde :/ Son olarak herkes Hamit'i eleştiriyor ama bence asıl problem Tunay orda, hiç destek vermiyor savunmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 VOLKANIN ANNESİİİİ çok iyi ya adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TePGU7bgSEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 son video /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bundan sonraki maçlarda da yine emre falan oynıycak mı ben onu merak ediyorum. bi de yani şu saatten sonra "iyi" gurbetçi oyuncu falan gelmesinden de umudu kesmek lazım. azıcık aklı olan türkiye dışındaki takımlara gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 fatih terim niye gurbetçileri sevmiyor şimdi anlamıştır herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bir şike olayını doğru dürüst çözemeyen, suçlusunu, masumunu birbirinden ayıramayan bir ülke. Yabancı sayısını artırmayı hatta sonsuz hale getirmeyi düşünen bir ülke. Altyapısından oyuncu yetiştirme işini ehil olmayan ellere bırakan kulüplere sahip bir ülke. Transfer yapmanın politik rantını elde edebilmek için altyapıdan oyuncu çıkarmanın zararlı olduğunu düşünen bir ülke. Bu durumdan yararlanarak büyük kulüplere fahiş fiyata oyuncu satmaya çalışan yöneticilere sahip bir ülke. Olayları sadece sansasyonel yönünden görmeyi seven bir spor medyasına sahip bir ülke. Bu medyanın ve yönetici tayfasının tam anlamıyla gazına gelen futbol tutkunlarına sahip bir ülke. Her şeyin hatta Milli Takım'ın ve teknik direktörünün bile medya ve taraftarca tutulan kulüp takımları üzerinden tartışıldığı bir ülke. Milli Takım teknik direktörünü zırt pırt aşağılamalarla göndererek başarıya ulaşılabilineceğini zanneden bir ülke. Ve biz saf insanlar grubu, bu ülkenin Milli Takımı'nın istikrarlı bir şekilde büyük şampiyonalara katılabileceğine inanıyoruz. Futbola böyle bakan bir ülke bu yaşadıkları bin kere müstahak. Ama biz yine kendimizi dev aynasında görmeye devam edeceğiz. Dünkü maçın ilk 20 dakikasındaki güzel futbolun bir anda nasıl değiştiğini ya da niçin hep acayip (basit kelimesini özellikle kullanmıyorum) goller yediğimizi tartışmayacağız. Avcı'yı gönderip yeni bir kurban arayacağız. Mert Aydın güzel yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hala oyuncu yetiştirmenin yolunun yabancı sayısını azaltmak olduğunu zanneden gerizekalılar var memlekette gördükçe üzülüyorum. Yabancı kısıtlamasını arttırdıkça bizim Türkler kendilerini daha az geliştiriyorlar. İş ahlakı en düşük ırklardan biriyiz dünya üzerinde, anında kendimizi bi halt zannetme özelliğine sahip olduğumuzdan mevcut Türk futbolcular gereğinden fazla paraya ve üne çok kolay ulaşıyorlar bu doymuşlukla gelişmeleri duruyor. 17 Yaş altında şampiyon olan takımın yetememesinin en büyük sebebi de bu bence... Genç oyuncularımız yeterince fiziksel altyapıyı bile kazanamıyorlar, yıldız diye dışarı yolladığımız adamlar bile fizik olarak geliştiriyorlar kendilerini 1-2 ay içinde. Bu bile en başta neleri yanlış yaptığımızı gösteriyor aslında. Bu oyun fiziksel bi spor, mevcut yeteneklerini gösterebilmek için önce güçlü olması gerekiyor futbolcuların,yeterince antreman yapmıyorlar, kendilerine adam gibi bakmıyorlar, rekabet katsayısı artmadıkça da bu hiçbir zaman olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Olimpiyatlarda basarisizlik, futbolda basarisizlik. Spor bize gore birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar