Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKE 4. Maç: Türkiye - Macaristan 16.10.2012:21.30 @Star

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

Bonjo said:

sol bek dünyada yok dogru düzgün siz türkiyede yok diye söyleniyorsunuz
evra, ashley cole, coentrao, marcelo, abidal, schmelzer, cissokho, clichy, taiwo, lahm, nagamoto, baines, alba vs vs

gareth bale i unutmuşun
futbolda diğer pozisyonlara göre en zor adam yetişen pozisyon sol bek açık ve net boşuna şov yapmana gerek yok.türkiyede de hakan balta ve hak dan başka adam yok gibi şimdilik malesef.
gidipte milli takımın kötü durumunu kaleye ve sol beke bağlamakta saçma.
takım olarak kötüyüz açık ve net
kale kötü
stoperler kötü
bekler kötü
orta saha emre hariç kötü
açıklar kötü
forvet kötü
td kötü
taraftar kötü
başkan kötü
Sosyal ağlarda paylaş

katılmıyorum bence son zamanlarda forvet kıtlığı daha fazla

son 5 yıldır ibo ve eto haricinde adam gibi forvet izlemedim şahsen. unuttuğum varsa bilemeyeceğim de eski jenerasyonlara göre çok kıt. ronaldo messi vs. saymıyorum

bizim milli takımın forveti de burak umut mevlüt işte. gerçi umut yancı forvet olarak diğerlerinden biraz iyi gibi çok koşuyor çabalıyor ama adam gibi santraforumuz yok
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

katılmıyorum bence son zamanlarda forvet kıtlığı daha fazla

son 5 yıldır ibo ve eto haricinde adam gibi forvet izlemedim şahsen. unuttuğum varsa bilemeyeceğim de eski jenerasyonlara göre çok kıt. ronaldo messi vs. saymıyorum

bizim milli takımın forveti de burak umut mevlüt işte. gerçi umut yancı forvet olarak diğerlerinden biraz iyi gibi çok koşuyor çabalıyor ama adam gibi santraforumuz yok

ben falcao yu keyifle izliyorum , şu milli takımda da necati nin ölüsü oynardı ama hoca tercihi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi forvette kolay yetişmiyor aslında mesela portekiz milli takımı senelerdir bunun sıkıntısını çekiyor nuno gomesden sonra.ingiltere milli takımı rooney sakatlansa forveti yok vs vs
ama orta sahalar ve açıklar forvetin açıgını kapıyor bir şekilde.
fakat sol bekin acıgını kapayacak kimse yok . sol bek çok daha degerli o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

FIFA sıralamasında 26. olan ve 30. sıraya koşan bir milli takımımız varken neden "grupta tek rakibimiz Hollanda" havasındaydık zaten hiçbir zaman anlamamıştım.

Bizlere tekrardan gerçeği, futbolda ülkemizin gerçek yerini suratımıza bir kez daha çarpan bir maç oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, gerek kulüpler gerekse de milli takımlar düzeyinde art arda yaşanan başarısızlıklara kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla dün sabah acil olarak toplandı. Son yıllarda her fırsatta yeniden yapılanan milli takım için artık farklı bir çözüm arayışına yöneldiklerini belirten Milli Takımlar Alt Yapı Koordinatörü Semih Potuk, "Alt yapıysa alt yapı, tesisse tesis. Elimizden geleni yaptık ama işte bir sebepten dolayı olmuyor. Beceremiyoruz. Şu saatten sonra tek umudumuz ülkeye daha fazla gurbetçi futbolcu gelmesi, başka çıkar yolumuz kalmadı" derken, bu amaçla Almanya'ya 3 milyon işçi daha gönderilmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan talepte bulunduklarını açıkladı.

Zaytung.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Abdullah Avcı'dan çok umutluydum gelmeden önce, Hiddink'in son içsaha maçında kendisi için tezahürat yapanlardan da biriydim, ama beni çok yanılttı ve hayal kırıklığına uğrattı malesef.

Vatan haini futbolcular ilan etmişiz yine, öncelikle bunların içinden Arda'yı bi ayırmak lazım çünkü Romanya maçında da sakat sakat oynadı Arda ve klübünden ciddi tepki aldığı söyleniyor bu sebeple.
Devamında Selçuk'la Burak'ın sakat olduğuna inanmadığımı ben Romanya maçı sonrasında yazmıştım ama bu oyuncuların da milli takımda olmayışları bence kendi tercihlerinden çok hoca tercihi.
Diğer oyuncular hakkında bi fikrim yok ama Hakan Balta'nın da sakatlığı gerçek ki operasyon geçirdi adam tek fotoğrafta takımla çalışıyor görünmesi iyileştiği anlamına gelmiyor.

Gelelim maça ve milli takıma, öncelikle Semih ne yaptı ki Romanya maçında biz Macaristan maçına Semih'i keserek başladık. Ha bana göre de Egemen'in oynaması daha doğru tecrübe açısından ama bu Romanya maçında da geçerliydi. Yetmedi hala bu gurbetçi fetişi devam ediyor, Tunay denen adam bugüne kadar ne oynadı ki hala ısrarla forma giyiyor anlamak mümkün değil. Aydın Galatasaray'da Engin cezalı olduğu için forma şansı buluyor, Engin'in cezası milli maçlarda da mı geçerli?

Trabzonspor'da Soner ve Yasin var bu adamların milli forma giymeleri için amuda kalkarak 8 kişi falan mı çalımlamaları gerekiyor yoksa Mehmet Ekici gibi Alman pasaportu alsalar yetiyor mu?

Ciddi tutarsızlıkları var Avcı'nın malesef, geldiğinde yaptığı ilk basın toplantısında dedi ki biz takımında oynayan formda oyunculara ağırlık veriyoruz, bugün kadroya bakıyorum takımında oynayan oyunculara değil oynamayanlara forma veriyor. Sercan'ı kesiyor formsuz diye sonra bu maçta kurtarıcı olarak sahaya sürüyor hakikaten anlaması zor hareketler bunlar...

Malesef büyük hatalar yaptı, Hollanda maçına herkesin istediği kadroyu sürseydi Selçuk'lu falan bugün bu kadar stresli olmaz belki daha doğru kararlar verebilirdi diye düşünüyorum, keşke farklı olmaya çalışıp bu kadar stres biriktirmeseydi üzerinde :/

Son olarak herkes Hamit'i eleştiriyor ama bence asıl problem Tunay orda, hiç destek vermiyor savunmaya...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şike olayını doğru dürüst çözemeyen, suçlusunu, masumunu birbirinden ayıramayan bir ülke. Yabancı sayısını artırmayı hatta sonsuz hale getirmeyi düşünen bir ülke.
Altyapısından oyuncu yetiştirme işini ehil olmayan ellere bırakan kulüplere sahip bir ülke.
Transfer yapmanın politik rantını elde edebilmek için altyapıdan oyuncu çıkarmanın zararlı olduğunu düşünen bir ülke.
Bu durumdan yararlanarak büyük kulüplere fahiş fiyata oyuncu satmaya çalışan yöneticilere sahip bir ülke. Olayları sadece sansasyonel yönünden görmeyi seven bir spor medyasına sahip bir ülke. Bu medyanın ve yönetici tayfasının tam anlamıyla gazına gelen futbol tutkunlarına sahip bir ülke. Her şeyin hatta Milli Takım'ın ve teknik direktörünün bile medya ve taraftarca tutulan kulüp takımları üzerinden tartışıldığı bir ülke.

Milli Takım teknik direktörünü zırt pırt aşağılamalarla göndererek başarıya ulaşılabilineceğini zanneden bir ülke. Ve biz saf insanlar grubu, bu ülkenin Milli Takımı'nın istikrarlı bir şekilde büyük şampiyonalara katılabileceğine inanıyoruz. Futbola böyle bakan bir ülke bu yaşadıkları bin kere müstahak. Ama biz yine kendimizi dev aynasında görmeye devam edeceğiz.
Dünkü maçın ilk 20 dakikasındaki güzel futbolun bir anda nasıl değiştiğini ya da niçin hep acayip (basit kelimesini özellikle kullanmıyorum) goller yediğimizi tartışmayacağız. Avcı'yı gönderip yeni bir kurban arayacağız.

Mert Aydın güzel yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala oyuncu yetiştirmenin yolunun yabancı sayısını azaltmak olduğunu zanneden gerizekalılar var memlekette gördükçe üzülüyorum.

Yabancı kısıtlamasını arttırdıkça bizim Türkler kendilerini daha az geliştiriyorlar. İş ahlakı en düşük ırklardan biriyiz dünya üzerinde, anında kendimizi bi halt zannetme özelliğine sahip olduğumuzdan mevcut Türk futbolcular gereğinden fazla paraya ve üne çok kolay ulaşıyorlar bu doymuşlukla gelişmeleri duruyor.

17 Yaş altında şampiyon olan takımın yetememesinin en büyük sebebi de bu bence... Genç oyuncularımız yeterince fiziksel altyapıyı bile kazanamıyorlar, yıldız diye dışarı yolladığımız adamlar bile fizik olarak geliştiriyorlar kendilerini 1-2 ay içinde. Bu bile en başta neleri yanlış yaptığımızı gösteriyor aslında. Bu oyun fiziksel bi spor, mevcut yeteneklerini gösterebilmek için önce güçlü olması gerekiyor futbolcuların,yeterince antreman yapmıyorlar, kendilerine adam gibi bakmıyorlar, rekabet katsayısı artmadıkça da bu hiçbir zaman olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...