AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mustafa Kutlu'nun aynı adı taşıyan kitabından uyarlama, filmin senaristliğini Yiğit Güralp üstlenmiş. Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra en çok beğendiğim Türk Filmi oldu. Tavsiye olunur efenim. Filmin Web Adresi Dikkat, film hakkında bilgi içerir Film üzerine yazdığım yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 blog virali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 afişini gördüm bugün. açıkçası bu yazıyı okumasam dikkatimi çekmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Anadolu pandering terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 framganı izlemiştim ben de iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bugün izledim. eşek kadar adamım baya baya ağlayacaktım zor tuttum kendimi bazı yerlerde. kenan imirzalıoğlu efsane oynamış. film de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Çok güzel film. Hele ki ilk 5-20 dakka arasında bi sahne var ki çok çok güzel. Baya bi enerji ve umut dolmuş ve mutlu olarak çıktım filmden, bi güzel geldi. Sinemada gidilmesi lazım illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 buna niye yazmamışım lan ben. çok iyi bu film gidin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar