bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 World rare boss olan sha of anger loot mantığını açıklayabilir misiniz. haftada bir kez bırakıyormuş fakat geçen haftadan bi kere kestim onun dışında hiç loot verdiğini görmedim. Bonus loot olayları falan varmış bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 World boss ve LFR'de droplar artık need/greed şeklinde değil. Öldürdüğün zaman bir zar atılıyor, item denk gelirse class'ına uygun bir item direk çantana geliyor, kazanamazsan sadece para. Yani haftada bir %5 şansın var, geri kalanlar direk %0, o az şans da tutmamış demek ki hiç loot alamamışsın. World boss'ta bu auto drop olayı işliyor mu emin değilim aslında ama düşmüyorsa bundandır, ya da "haftada bir" denen şeyi yanlış düşünüyor olabilirsin, Çarşamba'dan Çarşamba'ya resetleniyor "hafta" mantığı. Bonus loot da; daily'leri yaparak 90 Lesser Charm biriktirdikçe 3 tane Elder Charm alıyorsun, bunlar boss'larda kullanılabiliyor, öldürdükten sonra sana soruyor zaten oyun. Bir loot roll daha atıyorsun bir nevi, o işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 allah allah bırakalı neler olmuş ya, aynı item düşünce birden çok kişiye mi gidiyor nasıl oluyor tam anlamadım, biraz açabilir misiniz merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 cesette loot yok herkesin kendi rollü var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Adeta Doom Dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aket-Atum said: allah allah bırakalı neler olmuş ya, aynı item düşünce birden çok kişiye mi gidiyor nasıl oluyor tam anlamadım, biraz açabilir misiniz merak ettim :D Ya roll kişi bazında ve gizli içeride yapılıyor işte, %10 şansla item düşüp "raidden birine satarım/shard ederim/vendor ederim/ipnelik olsun" gibi düşüncelerle ihtiyacı olmadan need'e basan, bencil ve gerizekalı adamlar yüzünden alma şansın %1'e düşeceğine, %7-8 gibi bir şansla direk çantana geliyor. Milletin tıklamasını da beklemiyorsun, sana yaramayan lootun spamini de görmüyorsun, sinirin de öbür durum kadar bozulmuyor. Sırf LFR için geçerli bu, world boss'tan emin değilim, normal raidlerde eski mantıkta ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 spark yapiodu bu abuseu, pug girip dusen ota boka need atip shardliyordu sirf epixleri baskasi almasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu galleon respawn timer hakkında fikri olan var mı? twisting netherda yaklaşık 77 saattir çıkmıyorda ve bunun loot olayıda sha ile aynı mı acaba? umarım her kestiğinde loot alma şansın vardır yoksa saçmalık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Asıl her kestiğinde loot alma şansın olsa saçmalık olurdu, bildiğin open worlde konulmuş PvP bossu bu. Set atıyor, PvP itemi atıyor. Sürekli loot alınabilir olsa, birçok serverda o bossun spawn noktasına 24 saat AoE yapan 1000 kişi olurdu. Herkes bossu taglemeye uğraşırken ne kesen kestiğinden birşey anlardı, ne doğru dürüst item alınırdı. Bizim serverda tek başına oraya gidip, non-stop aoe yapacak en az 500 manyak sayarım ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ben bunu ilk kestiğimde tier leg düştüydü bal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bunu atlamışım ben spawnına gittim daha yeni keşmişlerdi,ne zaman spawn oluyor nasıl yapıyoruz raidmi kuruluyor,yoksa quest bossları gibi hasar versem yetiyormu millet kesince . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ok hallettim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 FreEmoon said: Asıl her kestiğinde loot alma şansın olsa saçmalık olurdu, bildiğin open worlde konulmuş PvP bossu bu. Set atıyor, PvP itemi atıyor. Sürekli loot alınabilir olsa, birçok serverda o bossun spawn noktasına 24 saat AoE yapan 1000 kişi olurdu. Herkes bossu taglemeye uğraşırken ne kesen kestiğinden birşey anlardı, ne doğru dürüst item alınırdı. Bizim serverda tek başına oraya gidip, non-stop aoe yapacak en az 500 manyak sayarım ben sana. 1- aoe taglenmez 2- ben galleon hakkında konuşuyorum, galleondan sadece pve itemleri var 3- 60 saat bekledim galleonu ve 89. saatte mi ne çıktı sen düşün 4-evet herkes o bossu taglemeye çalışıyor ancak tag share denen bir şey var. kalabalık serverda oynuyor olsaydın zaten bu dediklerinin var olduğunu anlardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kun-Lai Summit chat'inde şunu görüyorsan bil ki Sha of Anger spawn olmuştur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 orly said: bu galleon respawn timer hakkında fikri olan var mı? twisting netherda yaklaşık 77 saattir çıkmıyorda ve bunun loot olayıda sha ile aynı mı acaba? umarım her kestiğinde loot alma şansın vardır yoksa saçmalık resmen Aynı realmdeyiz seninle. Kaç gün bekledim çıkmadı. Fisihing 600 oldu. Gene çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ozii_x said: orly said: bu galleon respawn timer hakkında fikri olan var mı? twisting netherda yaklaşık 77 saattir çıkmıyorda ve bunun loot olayıda sha ile aynı mı acaba? umarım her kestiğinde loot alma şansın vardır yoksa saçmalık resmen Aynı realmdeyiz seninle. Kaç gün bekledim çıkmadı. Fisihing 600 oldu. Gene çıkmadı. reset öncesi gece 22.30 civarı çıktı:D 86 saatte falan olması lazım :D, reset geldi yine resetten bu yana bekliyoruz gelen giden yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar