Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Amazon Bundle ile geldi, oyun var zaten bende. İsteyen birine veriyorum. Karşılığında bir şey istemem, pek trade değeri olan bir oyun değil zaten. Burada yazana vereceğim, öm ile değil. Gerçekten oynayacaksanız isteyin ama da bir işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben alabilirim, en kısa sürede de bitireceğim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 eğlenceli oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Art said: tişikkirlir sipirmin hahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar