wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ibne ne kadar kötü bi söyleniş biçimi yalnız :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 voksiş olsa daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tomkat said: ben onlarin oyle dogduguna inanmiyorum gaylik sonradan edinilen bi tercih ... bu yuzden ibneligi tercih edenlere saygim var ama zerre sempatim yok gözlerin ne renk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 EgoistOrgan said: tomkat said: ben onlarin oyle dogduguna inanmiyorum gaylik sonradan edinilen bi tercih ... bu yuzden ibneligi tercih edenlere saygim var ama zerre sempatim yok gözlerin ne renk? gay ile gensel bozuklugu bir tutuyosun goz rengini ve efemineligi dna belirler ben gaylerin hasta olduklarina inanmiyorum, degiller cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ama sen daha sorulan sorulara direkt cevap veremeyip manipüle etmeye çalışıyorsun. kafan kapanmış, alabileceğin bilginin sonuna gelmişsin. böyle devam et, nasıl olsa hepimiz bi gün ölüp çüriycez takma kafana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aquila said: ahah iyi denk geldi, simdi gordum. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5606201_700b.jpg iyi de gaylik direk olarak cinsel ilişkiyle alakalı değil ki arada duygusal bağ olması lazım. o bakımdan gay olan birinin bunu fark etmemesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 eger gaylik gercek bi hastalik olsaydi vucutlari da bozuk olurdu ciftlesmeleri de imkansiz olurdu padisahlar neden ibne herifin cani istemis cunku, yedigi onunde yemedigi arkasinda bi de su devsirmeleri deniyim demis benim burda bi tanidigim var, rum kendisi ve sonradan tercih ettigini soyluyor.artik kizlara eskisi gibi bakmiyorum, "bakamiyorum" diyor herif secimini yapmis hic ayiplamiyorum kendisini cunku attention whoreluk yapmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 EgoistOrgan said: ama sen daha sorulan sorulara direkt cevap veremeyip manipüle etmeye çalışıyorsun. kafan kapanmış, alabileceğin bilginin sonuna gelmişsin. böyle devam et, nasıl olsa hepimiz bi gün ölüp çüriycez takma kafana... ulan saygi duyuyoruz iste daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 attention whoreluk baska, gaylik baska. yine gay vs faggot ayrimina geldik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 copry said: Kimler gay aciklasin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://i42.tinypic.com/2ahil8o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UeJatEw_NJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 moriarty said: sipeyskeyk said: AtlaraFisildayan said: koca bir v yaka, sırt dekoltesi, kolsuz bir tshirt. üstüne de tüylü kürk gibi bir mont, umarım öyle bir çocuğun olur. Senin gibi çocuğum olacağına gay çocuğum olsun. Belki insan olur. fısılda dur şimdi. geçmiş olsun. sipeysket isimli üye çok üzmüş fısıldayanadamı,apply cold water olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 oyle giyinen cocugum olursa, cinsel tercihi farketmeksizin doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hala cinsel "tercih" diyenler filan var ya ehaeuae. taşşaklarımdaki kıl kadar değerlisiniz... o değil de nedanko şu foruma bi plugin yazalım; buddy list gibi ignore list de olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kardeş topmusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hayır topsan söyle ona göre muhattap alalıp top gibi davranalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kate upton cat daddy videolariyla iyi savas verdin ama buraya kadarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 axedice said: Bu inancını hangi argümanlarla destekliyorsun peki? İnanmıyorum derken, böyle din gibi bi olgu mu? Sen inandığın ya da inanmadığın zaman iş bitiyor mu? çoğalamıyolar doğanın her aberasyonu gibi ---> doğal seleksiyon doğal değil yani ha nefret ediyo muyum hayır tabiki fakat fact olarak böyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=UeJatEw_NJc zekvsiz olacağına gey olsaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sparkcaster said: çoğalamıyolar doğanın her aberasyonu gibi ---> doğal seleksiyon doğal değil yani ha nefret ediyo muyum hayır tabiki fakat fact olarak böyle düşünüyorum Yukardakini ben bilim bölümüne yazıyorum hiç katılan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 cogalamiyolar diye bisey yok, kadinla sevisse cogalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 çocuk gay ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 oğlum,kadınların olduğu dünyada gey olunur mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar