Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 copry said: Epicmis. Ama sacma sebep degil saçma salakça ve kezbanca bu salak saçma düğün gelenekleri sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 şu düğünlerde harcanan para kadar başka bir şeye acımam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Sparkcaster said: copry said: Epicmis. Ama sacma sebep degil saçma salakça ve kezbanca bu salak saçma düğün gelenekleri sori Adam acisindan sacma degil , benim de evlenecegim kiz boyle paragoz olsa ben de birakirim 1 dakka dusunmem anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 nasıl bir kızla evlenmeyi dusunuyorsun kopri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KingV said: ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu. fasd bu ne abi çok iyi ahahah "komşulara karşı çok ayıp oldu"daki adam aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 barbu said: nasıl bir kızla evlenmeyi dusunuyorsun kopri Sdfggdfs saclari samur , gozleri mahmur , biraz da tombul olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 "nutella yerim" said: abi bu evlilik mevzuna aileyi karıştırmıcan sevgili mi oldun kızla,baktın işler ciddiye biniyor,cıkcan aynı eve takılcan öyle,baktın daha hala iyi gidiyor isler haftaya evlenelim bari dicen,gitcen alcan bir gün evlencen,daha sonra söylersin bi ara aileye,dügün dernege de o kadar para vercegine cocugun kolej parası yaparsın ahaha yalnız şu her gencin hayali ancak yüzde 95 tam tersi şekilde sonuçlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hayal degil hacı yaptım 1-2 defa bunu sdfhlşsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KingV said: buna katılmam lazım. bir gün bir kızla tanıştım gece bana gittik seviştik. sabaha 150 lira istedi. sonra ayrıldık :P uydurma tabi. alın size gerçek bir hikaye. nişanlım 68 milyarlık bir düğün yapmak istedi. + fotoğrafçının 4000 lira olduğu, + gelinliğin 10000 lira olduğu. ben de yapmam dedim. haliyle bozuk attı. ailecek düğün dernek olaylarını konuşmaya gittiğimizde. bu işler için ayırdığımız takı, düğün 55000 lira olduığunu söyledik. ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu. aldım ailemi evlerinden çıktım. sonra aramadım. 5 gün sonra bir mesaj "yüzüğünü gel al. bana ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm.". bu nasıl ama? of 2'si de iyi aahaha http://i.imgur.com/ZHZw4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KingV said: alın size gerçek bir hikaye. nişanlım 68 milyarlık bir düğün yapmak istedi. + fotoğrafçının 4000 lira olduğu, + gelinliğin 10000 lira olduğu. ben de yapmam dedim. haliyle bozuk attı. ailecek düğün dernek olaylarını konuşmaya gittiğimizde. bu işler için ayırdığımız takı, düğün 55000 lira olduığunu söyledik. ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu. aldım ailemi evlerinden çıktım. sonra aramadım. 5 gün sonra bir mesaj "yüzüğünü gel al. bana ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm.". bu nasıl ama? http://garash.org/img/prog/src/125806883838.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 13.000 lira fark için değer mi? sdgdfg iyi kurtarmışın canını, para da cepte kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 KingV said: alın size gerçek bir hikaye. nişanlım 68 milyarlık bir düğün yapmak istedi. + fotoğrafçının 4000 lira olduğu, + gelinliğin 10000 lira olduğu. ben de yapmam dedim. haliyle bozuk attı. ailecek düğün dernek olaylarını konuşmaya gittiğimizde. bu işler için ayırdığımız takı, düğün 55000 lira olduığunu söyledik. ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu. aldım ailemi evlerinden çıktım. sonra aramadım. 5 gün sonra bir mesaj "yüzüğünü gel al. bana ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm.". bu nasıl ama? 55.000 iyi değer lan bi bayan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 55k ne abi ben eve çıkarken 40k harcadım hemen hemen bekar halimle. 55k cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 BURDAN GENC KIZLARIMIZA DUYRULUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben normal değil demiyorum. ama bütçe var bütçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 senko said: 55k ne abi ben eve çıkarken 40k harcadım hemen hemen bekar halimle. 55k cok normal. Abi nasıl eve çıkıyorsunuz anlamıyorum ki, kaç defa degistirdim hayatımda böyle para harcamadım. Oyuncak falan alın olm o parayla, ne alıyorsunuz eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 duvar boyutunda televizyon mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi sırf şu yüzden evlenmek istemiyorum ya 55 k nedir yahu araba mı alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 olaya motorlu taşıt olarak bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bu arada senko 40k fazla israf olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yazın sitedeki insanlarla beach volley oynadı + facebooka bikinili fotosunu koyduğu için 2 senelik ilişkimi bitirmiştim. Bahane lazımdı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 üniversitede kız arkadaşım kızlı erkekli arkadaşlarıyla geç saatlere kadar dışarıda takılmıştı, çimlerde yuvarlanmışlar bi de. kontrol etmiştim o gün sabah yağmur yağmıştı. çimler ıslak olmalıydı. ya yalan söylüyordu yada ıslak ıslak yuvarlanmışlardı. ayrılmıştım agasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hayatım boyunca 40kyı bir arada göremem len ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 adamin jeti var senko fakirlei nasil dövmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 copry said: Epicmis. Ama sacma sebep degil bişi diyim, bunu yapan kızla konuşup barışıp, seviştikten sonra sabahleyin masaya para koymak, sonrasında "ben istemiyor duj ama al sana 50lira daha. bozdur bozdur harca" yazmak şartmış. ha bundan da faydalanıp kesin dava açar 2kuruş daha para toplasın diye. orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar