Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sebeplerden biten ilişkileriniz

antiban

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

abi bu evlilik mevzuna aileyi karıştırmıcan

sevgili mi oldun kızla,baktın işler ciddiye biniyor,cıkcan aynı eve takılcan öyle,baktın daha hala iyi gidiyor isler haftaya evlenelim bari dicen,gitcen alcan bir gün evlencen,daha sonra söylersin bi ara aileye,dügün dernege de o kadar para vercegine cocugun kolej parası yaparsın

ahaha yalnız şu her gencin hayali ancak yüzde 95 tam tersi şekilde sonuçlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

buna katılmam lazım.

bir gün bir kızla tanıştım gece bana gittik seviştik. sabaha 150 lira istedi. sonra ayrıldık :P uydurma tabi.

alın size gerçek bir hikaye. nişanlım 68 milyarlık bir düğün yapmak istedi. + fotoğrafçının 4000 lira olduğu, + gelinliğin 10000 lira olduğu. ben de yapmam dedim. haliyle bozuk attı.

ailecek düğün dernek olaylarını konuşmaya gittiğimizde. bu işler için ayırdığımız takı, düğün 55000 lira olduığunu söyledik. ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu.

aldım ailemi evlerinden çıktım. sonra aramadım. 5 gün sonra bir mesaj "yüzüğünü gel al. bana ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm.". bu nasıl ama?

of 2'si de iyi aahaha

http://i.imgur.com/ZHZw4.gif
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

alın size gerçek bir hikaye. nişanlım 68 milyarlık bir düğün yapmak istedi. + fotoğrafçının 4000 lira olduğu, + gelinliğin 10000 lira olduğu. ben de yapmam dedim. haliyle bozuk attı.

ailecek düğün dernek olaylarını konuşmaya gittiğimizde. bu işler için ayırdığımız takı, düğün 55000 lira olduığunu söyledik. ertesi gün ailecek görüştüğümüzde babası bir A4 çıkardı. siz şöylesiniz böylesiniz, biz çok alındık, çok kırıldık vs diyerek A4ü okudu.

aldım ailemi evlerinden çıktım. sonra aramadım. 5 gün sonra bir mesaj "yüzüğünü gel al. bana ne kadar değer vermiş olduğunu gördüm.". bu nasıl ama?

http://garash.org/img/prog/src/125806883838.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

55.000 iyi değer lan bi bayan için.
Sosyal ağlarda paylaş

üniversitede kız arkadaşım kızlı erkekli arkadaşlarıyla geç saatlere kadar dışarıda takılmıştı, çimlerde yuvarlanmışlar bi de. kontrol etmiştim o gün sabah yağmur yağmıştı. çimler ıslak olmalıydı. ya yalan söylüyordu yada ıslak ıslak yuvarlanmışlardı. ayrılmıştım agasdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Epicmis. Ama sacma sebep degil

bişi diyim, bunu yapan kızla konuşup barışıp, seviştikten sonra sabahleyin masaya para koymak, sonrasında

"ben istemiyor duj ama al sana 50lira daha. bozdur bozdur harca"
yazmak şartmış.

ha bundan da faydalanıp kesin dava açar 2kuruş daha para toplasın diye. orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...