MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ofiste kullandığımız döküntü laptoplar var ve gerçekten sıkıntı yaratıyorlar. eğer sisteme şirket dışından da bağlanmak istiyorsak bir login penceresi var login oluyoruz ve bağlanıyor. sonrası aynı ofisteki gibi. şimdi bu durumda sadece evimdeki laptopumu kullanmak istiyorum bağlanmak için ama sisteme bağlanma penceresinde bilgisayarı tanımıyor haliyle. yani bu ofis laptopunu evdeki bilgisayara böyle virtual machine tarzı bir şekilde klonlamak mümkün olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ofisteki makinanın mac adresini alıp evdeki pc'ne program yardımıyla koymayı dene. Belki o şekilde ofisteki sistem senin ofis laptopundan bağlandığını zannedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 benim aklımdan da aynı şey geçti zira bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 IT ile görüşmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 meh it den is cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sanal makineye convert edebilirsin de sıradan kullanıcıya karışık gelebilir o işlem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mac adresi ile nalakasi var, ip restricted falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mr_Hand said: sanal makineye convert edebilirsin de sıradan kullanıcıya karışık gelebilir o işlem :D abi şunu yapabilecek allahın kuluna parayı dökücem ymeinle asdd edit: dökmicem lan gaza gelmeyin. alkol ısmarlarım dürüm ısmarlarım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.vmware.com/products/converter/overview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 reyou said: mac adresi ile nalakasi var, ip restricted falandir -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Vmware olmuyor cunku admin acci lazimmis:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 mac no değişen programlar var iş yerinin mac nosunu evdeki laptopa kopyalasan olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 laptop HDD'sini sanal diske çevirip VMWare'den boot et. http://serverfault.com/questions/223547/how-do-you-copy-a-physical-hard-drive-to-a-vmware-virtual-hard-disk ama mac adresi değişecektir. Sonra eski laptop'ın mac adresini VM'e ver. olur herhalde. bi de yazılımsız da mac adresi değişiyor biliyorum. Adapter Properties > Configure > network address Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 MrLevie said: Vmware olmuyor cunku admin acci lazimmis:/ Madem oyle gel boyle; Linux live CD/USB + dd + http://www.darknet.org.uk/2010/06/raw2vmdk-mount-raw-hard-disk-dd-images-as-vmdk-virtual-disks/ Kullanim konusunda sikinti yasarsan durtuver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ShadowFax said: laptop HDD'sini sanal diske çevirip VMWare'den boot et. http://serverfault.com/questions/223547/how-do-you-copy-a-physical-hard-drive-to-a-vmware-virtual-hard-disk ama mac adresi değişecektir. Sonra eski laptop'ın mac adresini VM'e ver. olur herhalde. bi de yazılımsız da mac adresi değişiyor biliyorum. Adapter Properties > Configure > network address abi bu olayı installsuz halletmem lazım malum admin hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bence en temizi IT'ye söyle evdeki pc'n için acess versin :) VPN'le mi çıkıyorsun ofise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 sanırım evet VPN var da, IT vermiyor işte onu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 harddiski sökeyim dedim bi cevirdim kasa yekpare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 VPN bağlantısını kur. Sonra evdeki pc'nden laptop üzerinden internete çık. Bi şekilde bağlantıyı share et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar