DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Arkadaşlar nightmare için caldari BS lvl 5 kasmaya başlayacağım ama mission yapmak için : Amarr BS lvl 5 + Marauder lvl 4 ile Paladin kullanabiliyorum. Amarr BS lvl 5 + Caldari BS lvl 4 ile Nightmare kullanabiliyorum. Amarr / Caldari görevleri yapabiliyorum. Sizce görevlerde hangisini tercih etmeliyim_? Avantajım /Dezavantajım ne olur_? Fit olarak nasıl bir gemi kullanmalıyım_? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. NOT: Sizin için ufak bir boost olarak açıklamalı cevap verecek arkadaşlar arasında yapılacak çekiliş ile 50m isk ödülümüz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 NAYTU MEYRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 PALADİN mi_? NİGHTMARE mi_? http://i.imgur.com/y4oxy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paladin'in tanking avantajindan dolayi fittinglerde dps'e abanirsan Nightmare'e oranla daha fazla dps elde edebiliyosun. ikisi de milyarlik gemiler oldugu icin bahsedilecek tek avantaj/dezavantaj bu sanirim. buna gore paladin icin soyle bi fit buldum Paladin mission fit [Paladin, Tachy ] Armor Thermic Hardener II Armor Thermic Hardener II Armor EM Hardener II Corpus A-Type Large Armor Repairer Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Cap Recharger II Cap Recharger II Tracking Computer II, Optimal Range Tracking Computer II, Optimal Range Tachyon Beam Laser II, Imperial Navy Multifrequency L Tachyon Beam Laser II, Imperial Navy Multifrequency L Tachyon Beam Laser II, Imperial Navy Multifrequency L Tachyon Beam Laser II, Imperial Navy Multifrequency L Small Tractor Beam II Small Tractor Beam II Salvager I Large Nanobot Accelerator I Large Capacitor Control Circuit I Hammerhead II x5 Hobgoblin II x5 Implants: PG8 AX-2 CC8 CX-2 Lancer G2-Epsilon Stats (all level 5) 1009 DPS/6943 volley (INMF guns only) to 43+41km (range scripts) 1108 DPS with hobgobs ~800 dps tank for bloods and sansha Cap stable at 52% without the repper running Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 caldari bs 5 bitince golem de düşünebilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hocam aşşa yukarı aynılarsa paladin takılsana, tractor beam bonusu salvage falan var mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Suark said: hocam aşşa yukarı aynılarsa paladin takılsana, tractor beam bonusu salvage falan var mis gibi Salvage için 250m luk noctis kullanıyorum. Gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Aluriel said: caldari bs 5 bitince golem de düşünebilirsin aslında Missile skillerim yok o yüzden golem kullanamam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 nigthmare her türlü o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Nightmare her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 arkadaşlar nightmare her türlü diyorsunuz ama : amarr / caldari görevlerde nasıl kullanılmalı_? nasıl fitlenmeli tank durumu nasıldır_? diye bilgi vermemişiniz. yav ingilizce forumlarda da nightmare diyor herkes ama : bir guristas extravangaza ya girdiğinde o kadar bs ortasında guristas ve serpentis odalarında close range de nightmare ile nasıl tanklayacağım_? nasıl dps vereceğim scramble yediğimde nasıl kaçabilirim_? diye bir zahmet tecrübelerinizi paylaşsanız olmaz mı_? Milyarlık paladin im var ama 20 km dibime giren adama DPS çakamıyorum sırf o yüzden tank fiti kullanıyorum close range e gireceğim zaman. golem kadar tanklıyor ama dps yok. 20-50 km arası ise Golem ile yarışta asfalt ağladı be dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar