Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Bulustuk bu beni kardesinin yanina goturdu bi an boka sarip hic konusamicam sandim ama kardesi alisverise gidince dur dedim senle konuscaklarimiz var cektim bi mekana 1.5 saat konustuk.

Once Ardeth in taktigi ile girdim stresin nedenini sordum soylemek istemedi sikistirinca konustu bu ay cok yogunmusda isi stresliymiste bunun bi hastaligi varmis olebilirmis soylerse ben hep ona iyimisin diye sorarmisim ondan soylemesi sadece canimizi sikarmis onceligi ailesiymis beni onceligin yapma falan dedi agladi bende dedim ne zaman bu is yogunlugun biticek peki dedim bilmiyorum dedi sonra umursamaz hareketlere gecince anladimki bu kizin psikolojik sorunlari var ayrilmadik, ayrilmak isteseydimde aglamazdi heralde kendi sorunlarini o kdr onemsemiski... Bende karar verdim Baggio nun taktigini uygulayacagim o aramadikca aramayacagim azalarak bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Bulustuk bu beni kardesinin yanina goturdu bi an boka sarip hic konusamicam sandim ama kardesi alisverise gidince dur dedim senle konuscaklarimiz var cektim bi mekana 1.5 saat konustuk.

Once Ardeth in taktigi ile girdim stresin nedenini sordum soylemek istemedi sikistirinca konustu bu ay cok yogunmusda isi stresliymiste bunun bi hastaligi varmis olebilirmis soylerse ben hep ona iyimisin diye sorarmisim ondan soylemesi sadece canimizi sikarmis onceligi ailesiymis beni onceligin yapma falan dedi agladi bende dedim ne zaman bu is yogunlugun biticek peki dedim bilmiyorum dedi sonra umursamaz hareketlere gecince anladimki bu kizin psikolojik sorunlari var ayrilmadik, ayrilmak isteseydimde aglamazdi heralde kendi sorunlarini o kdr onemsemiski... Bende karar verdim Baggio nun taktigini uygulayacagim o aramadikca aramayacagim azalarak bitsin.

asdhahshdha olm aynısı beeee

aman diyeyim kaç!
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

ahahhaahhaa lan olm yalan hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

15 sayfa okuyanı öpsünler.

reçeteyi veriyorum: kaç

aynı şeyleri yaşadım sayılır. iyi ihtimalle kızın psikoloji nanay. çok hırpalanırsın, sürekli üzülürsün. zaman geçtikçe bağlanacak, seveceksin o zaman daha zor olacak herşey.

kötü ihtimal olarak kız ikilemde. birisi daha var. arada kalmış kararsız gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sordum tabi ben sana destek olmak istiyorum falan dedim ben bunu en yakin arkadaslarima soylemiyorum hayatta sadece 2 kisi biliyor onlarda yakinim otesi 1.5 aylik iliskimemi soylicem ayrica bilmen hicbiseyi degistirmicekki yapabileceginde bisey oldugunu sanmiyorum falan dedi kiz konustukca crit vuruyodu anlicaniz bende ustelemedim daha fazla diyecegimi dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...