Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Bu arada ayrılmak için bile peşinden koşuyorsun bilmem farkında mısın, bu da hala umut beslediğini gösteriyor aslında da umut falan yok ortada, kız bitirmiş işi. Erteliyor, sen yarını zor bekliyorsun yine de falan, yuh.

Amacı zaten kendi üşenip senin ayrılmak istemen olduğu için söylediğin an ona o mutluluğu ve rahatlamayı vermiş olacaksın, ayrılırken bile bu kadar istediği gibi davranma bence. Arama sorma kendi uğraşsın buluşmaya istiyosa, istemeyebilir de zaten, sönerek biter o zaman da.

Arkadaşı yarın gelicekmiş plan değişikliğine gitmeyi düşünmüyorum gidip konuşucam
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

KuddusiMavra said:

"şöyle işim çıktı veya telimi kaybettim veya arkadaşlarla manyak bir içki alemine daldık,ortamda hatunlarda vardı,o kadar yorulmuşum ki 2 gün uyudum veya ne bilim işte uydur bir şey".

şunu yiyenler var mıdır ya

:) yav yiyeceğinden değil ki, sallamadığını göstermek için. yoksa yese ne yazar, yemese ne yazar dostum? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

olm acıklı lan nesine eğleniyorsunuz

diyeceydim 1.5aylık ilişkiymiş

olm 1.5ay olmuş olmuyorsa olmuyor kac senelik ilişkiler böyle yapılarak bitiriliyor dert ettiğin şeye bak

Git veda seksi yap hor kullan kaybedecek birşeyin yok karşındakinin saygısı yok senin niye olsun. Bari son demlerini erdeminle yaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...