SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 "benim erkeğim" deyince itici olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ADAMIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hayır erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hani kizdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: 1 Hafta öncesine kadar herşey çok güzel güllük gülistanlıktı, cicim aylarıydı 2 günde bir görüşür, deli gibi mesajlaşır ve konuşurduk. Ne olduysa birden mesajlar azalmaya, soğuklaşmaya ve ilk günkü kızdan eser kalmamaya başladı. Canım cicim demesi hak getire... Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" tarzı telefonu açmasıyla başımdan aşağı kaynar suları boşaltmış oldu. Kusura bakma rahatsız ettim dedim öyle demek istemedim dedi tee akşam uyumadan önce mesaj attı falan. Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm, kartlarım açık oynadım ama bu haller niye bir türlü anlamıyorum çünkü; Yanyanayken bunun tam zıttı beni sevdiğini ve ilişkimizde bir sorun olmadığını falan söylüyor ve haraketleri de o kadar normalki. Sevdiğim ve önemsediğim için bu beni yıkıyor sırf bunun için psikiyatriste gittim ama o da fayda getirmedi bari siz verin. Not: İlişki 1.5 aylık Önce paticik tarzı bir yorum yazayım... 1,5 aylık ilişki mi olur? Sonra da evrenin her yerine uyacak yorumumu yazayım... 1,5 aylık ilişki mi olur? Aklınızı başınıza alın kardeşim, ne içiyorsunuz, ne yiyorsunuz? benim düşüncem sen çok romantik takıldın bu kızla, oysa kız cinsellik istiyordu. Sen sürekli buluşmalarda kızın gözlerinin içine baktın, ağzının içine baktın, kedi gibi kıza sırnaştın,hediyeyle mediyeyle bu iş gider sandın. Ama olmamış dostum. Kız bıkmış ve muhtemelen başka bir çocuğa zıplamış ya da zıplamak üzere. Bak bunları seni yıkmak,üzmek için yazmadım. Sadece bir ağabeyin olarak boş işlerle uğraşmamanı, hayatı daha güzel yaşamanı ve zamanı daha verimli kullanmanı öneririm. Psikiyatriste gitmene üzüldüm, neden abarttın canım kardeşim bu kadar yahu? Yazık değil mi zamanına,canına...???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 aquila said: hani kizdin? cevap istiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 istiyo istiyo, o söyleyemedi çekindi, ondan ben söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 msne gecelim, ordan ver cevabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 0ne said: istiyo istiyo, o söyleyemedi çekindi, ondan ben söylüyorum :)))))))))) çok güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1,5 aylık ilişkide normal değil çekirge taktiğini uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Psikiyatira verecegim para yerine paticike donate yapsam daha iyimis. Ozellikle Liberal ve Ardeth cok guzel yazmislar en iyisi onun yontmiyle unutmaya calismak cunku konustukca egosunu boostladigimi bende simdi farketmeye basladim. Pazartesi geliyor sonuclari yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 onların yöntemi işe yaramazsa kafasını iki yandan avuçlarının içine alıp, baskı uygulayarak sivilce gibi patlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Black_Hand said: I have bad news for you... ayrıca dump her before she does yazılan ilk cevabı oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ona küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" tarzı telefonu açmasıyla başımdan aşağı kaynar suları boşaltmış oldu. şu olaydan sonra kızı bidaha aradıysan sana herşey müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 CthuLhu said: başkası yoksa da olmamasının tek sebebi şu an bulamamış olması Abi yazık çocuğa crit atmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benim kız diyince, yine biri köpeğe trip atıyor sandım da, insan kızmış, köpek kız değilmiş. benim kız ney la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bu kadar yanlış bi topik yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Flameoffear said: Az da sen soğuk davran, bi olay varsa direk bahene edecektir zaten. Anlamış olursun. bunu yap ve 3-5 gün tikleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Dynun said: bu kadar yanlış bi topik yok ya dinanım şu imzanı değiştir ama nolur : / can yücel "topik" demiş olabilir mi diye düşündüm lan. kaynar sular indi beynimden topuğuma dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 seni mi kırcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 oha şaka yapmıştım lan ama bi rakı içelim net : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 cok gec girmisim aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi sahibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar