synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 diyeydin, e be yanına koyduğum, emmeye gelmiyosun gommeye gelmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 haaa demek kız hayatta sadece 2 kişinin bildiği hastalığına mahsuben böyle yapıyormuş: http://www.youtube.com/watch?v=eQT6E9q3x4A peki ama madem ölüm tehlikesi var, hastalık ciddi, insan iş kolik olup zamanım yok yoğunum diye mi takılır yoksa sevgilisi ile daha mı çok vakit geçirmek ister ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 2 kisinin bildigi aidstir lan buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Sordum tabi ben sana destek olmak istiyorum falan dedim ben bunu en yakin arkadaslarima soylemiyorum hayatta sadece 2 kisi biliyor onlarda yakinim otesi 1.5 aylik iliskimemi soylicem ayrica bilmen hicbiseyi degistirmicekki yapabileceginde bisey oldugunu sanmiyorum falan dedi kiz konustukca crit vuruyodu anlicaniz bende ustelemedim daha fazla diyecegimi dedim dejavunun böylesi..hiç üzülme bütün söyledikleri yalan boşver zaten ilişkinin başı bırak hiç arkana bile bakmadan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BHOPh3je-_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 1.5 aylık ilişkide direkt evlilik hayali kurarsan kız patlak çıkınca apalarsın ne yapacağım diye böyle.Önce tanıyaydın sonra hayallerinin erkeği olurdun kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 alla alla kızı kim patlatmış ben o kısmı kaçırmışım. hangi sayfadaydı o çabuk söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Kisaca soguklugunun nedeni tamamen stres gelecigini dusunme falanmis. Sonra ciktik yuruyoruz ay bu parfumu surme babama benziyo kokun dedi ki parfum davidoff idi peki canim ne surmemi istersin dedim dedigi sey banane ne surersen sur. Birakip gittim resmen yine bozuldu cattik cidden nolax :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Sordum tabi ben sana destek olmak istiyorum falan dedim ben bunu en yakin arkadaslarima soylemiyorum hayatta sadece 2 kisi biliyor onlarda yakinim otesi 1.5 aylik iliskimemi soylicem ayrica bilmen hicbiseyi degistirmicekki yapabileceginde bisey oldugunu sanmiyorum falan dedi kiz konustukca crit vuruyodu anlicaniz bende ustelemedim daha fazla diyecegimi dedim valla ne diyim sizin işiniz boru. en yakın arkadaşınamış söylemiyormuş lalalalalalala aooeaaaaa söyleyecek o kadar. zamana bırakmak, azalarak bitsin falan daha beter. yarın kız gelecek eli yüzü güler halde gelirsa napcan hacıt. bir süre güzel güzel geçindiniz 1 ay sonra aynı tribi atarsa ne diyeceksin? eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Fly said: gozlerinin renkli diye aglayip terkeden vardi beni lol kizin yaptigi ayak bebek mezari kivaminda, geciniz Ahhahah altima isedim. Abi skype ver anlat bana olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 benimkide bana tripli buraya yazdığımı öğrenmiş sizin yüzünüzden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yazııık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ölümcül bir hastalığım var ama üzülmeyin bana farklı davranmayın diye söylemiyorum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 said: ay bu parfumu surme babama benziyo kokun dedi ki parfum davidoff idi peki canim ne surmemi istersin dedim dedigi sey banane ne surersen sur. said: peki canim ne surmemi istersin dedim dedigi sey banane ne surersen sur. said: dedigi sey banane ne surersen sur. said: banane WHAT THE FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya sen sanslısın en azından erken ögrendin benim gibi bilmemne kacıncı yılı evlenmeye niyetlendiğin zaman hardcore birşekilde olmamış. Aman diyim abi uzak dur çok canın yanar elizabeth takıl elin nasır tutsun gene daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Kaç abi kaç ama diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Hatta eline gelinlik giydir nikah kiy daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Liberal yine cok dogru konustun sevgi degil fuckbuddy olur ama o da olmaz derseniz hakkaten anlarim cunku cidden drama qeen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 paticik hayrola? ince düşünürsen diyen olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kıvırma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bunlar ailecek dengesiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ayrılmadın di mi ? ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kafama N düştü den yorumlar mı dersiniz önerilermi dersiniz ne derseniz artık... ama halen kafasında N var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 işin içinde başkasının olduğunu sanmıyorum belli ki kafasında bir takım düşünceler barındırıyor ama ilişkinizle ilgili ama ailevi konularla ilgili. belki de biraz rahat bırakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Seele said: Hatta eline gelinlik giydir nikah kiy daha iyi. Seele said: Kaç abi kaç ama diyim. ahahahah yanında sevişilirken yorganı başının üstüne çeken adamın tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar