Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

haaa demek kız hayatta sadece 2 kişinin bildiği hastalığına mahsuben böyle yapıyormuş:

http://www.youtube.com/watch?v=eQT6E9q3x4A

peki ama madem ölüm tehlikesi var, hastalık ciddi, insan iş kolik olup zamanım yok yoğunum diye mi takılır yoksa sevgilisi ile daha mı çok vakit geçirmek ister ?
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Sordum tabi ben sana destek olmak istiyorum falan dedim ben bunu en yakin arkadaslarima soylemiyorum hayatta sadece 2 kisi biliyor onlarda yakinim otesi 1.5 aylik iliskimemi soylicem ayrica bilmen hicbiseyi degistirmicekki yapabileceginde bisey oldugunu sanmiyorum falan dedi kiz konustukca crit vuruyodu anlicaniz bende ustelemedim daha fazla diyecegimi dedim

dejavunun böylesi..hiç üzülme bütün söyledikleri yalan boşver zaten ilişkinin başı bırak hiç arkana bile bakmadan kaç
Sosyal ağlarda paylaş

Kisaca soguklugunun nedeni tamamen stres gelecigini dusunme falanmis. Sonra ciktik yuruyoruz ay bu parfumu surme babama benziyo kokun dedi ki parfum davidoff idi peki canim ne surmemi istersin dedim dedigi sey banane ne surersen sur. Birakip gittim resmen yine bozuldu cattik cidden nolax :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Sordum tabi ben sana destek olmak istiyorum falan dedim ben bunu en yakin arkadaslarima soylemiyorum hayatta sadece 2 kisi biliyor onlarda yakinim otesi 1.5 aylik iliskimemi soylicem ayrica bilmen hicbiseyi degistirmicekki yapabileceginde bisey oldugunu sanmiyorum falan dedi kiz konustukca crit vuruyodu anlicaniz bende ustelemedim daha fazla diyecegimi dedim

valla ne diyim sizin işiniz boru. en yakın arkadaşınamış söylemiyormuş lalalalalalala aooeaaaaa

söyleyecek o kadar. zamana bırakmak, azalarak bitsin falan daha beter. yarın kız gelecek eli yüzü güler halde gelirsa napcan hacıt. bir süre güzel güzel geçindiniz 1 ay sonra aynı tribi atarsa ne diyeceksin?

eh..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...