Mino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Polnareff tam bir küçük Emrah ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 YES I AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 en iyi anime sanirim ya ahahfhdlksjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 son bölüm baya güzeldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 21 yeni izledim, bebe süperdi ya asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 HOLY SHIT haftada 1 bölüm az derken ara verdi :( bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 haftaya yok mu şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 openingde sfx olunca hayirdir insallah dedim ki ocakta devam ediyormus :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 off çok iyi ya adam çok güzel arc tasarlamış bildiğin sistematik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 jojo top 10 animesi direkt ya. muazzam sezon finaliydi. OH SHITTTTTT OH GOOOOOOOD ORAORAORAORAORAORAORAORAORA hepsini verdiler rahatladik. polnareff ve kakyoin yardirdi ahahldsjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 OH NOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=G5brZEoHeFc AHAHAHAHAHDLJSAHDLHASFHKAS:HFLKASDHJAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 çıktı yeni bölüm açılış gene efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yeni OP çok çok iyi olmuş subliminal var resmen 2 defa dinleyince 3, 4 diye gidiyor ORA ORA ORA ORA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ED de güzel bence. Edit: Pat Metheny'miş, sevme nedenim belli oldu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 çok iyi gidiyo yine yeni set stando geldi bakalım nelermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bu haftaki oingo-boingolu bölüm stardust crusaderstaki en eğlendiğim bölüm oldu heralde keşke iki-üç part olsaydı bu da, daha izlenirdi talihsizlikleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 evet ya çok net olmuş haha hiç farkına varmadan hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oturdum izledim üst üste üç bölümü de Köpek (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 roadrunner vs coyote gibiydi ya aahhahahaha. asiri iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 adamların bu kadar rahat olmalarına hastayım abi heriflerin zaten tek dikkat etmesi gereken yolda onları öldürmeye gelen Stand userları. Ulan herif yenmiş orada "Anubisi". Kılıç yerde yatıyor. Millet geliyor hiç bişey olmamış gibi hadi bilmemenyi kaçırcaz gidelim diyo. Kimse ne kılıca bakıyor, ne bişey sorguluyor bu adam kimmiş neymiş, gücü neymiş. Kılıcı da hadi polise verelim falan diyorlar. Bir de üstüne adam ustura ile traşa gidiyor haha töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 90 kilonun 80i başak abi adamların sdfsf polnareff en rahatları zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 JoJo figürü bakarken kendi kendime ağır spo yedim asfasd Sadece serinin çok ilerilerini bilenler açsın. Sorumluluk kabul etmiyorum. https://otakurepublic.com/media/binary/000/099/040/286881.jpg Bunun olayı nedir? Aldık bir kere SPO'yu anlatabilecek var mı yoksa netten bakayım mı? Ya da bakarsam tadı kaçar mı serinin vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 taru said: 90 kilonun 80i başak abi adamların sdfsf polnareff en rahatları zaten :D ahahlasdilfjsdfsdalfksdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DarKRideR said: JoJo figürü bakarken kendi kendime ağır spo yedim asfasd Sadece serinin çok ilerilerini bilenler açsın. Sorumluluk kabul etmiyorum. https://otakurepublic.com/media/binary/000/099/040/286881.jpg Bunun olayı nedir? Aldık bir kere SPO'yu anlatabilecek var mı yoksa netten bakayım mı? Ya da bakarsam tadı kaçar mı serinin vs.? part 5'ten bu. okusan da pek bir şey anlamazsın zaten, boşver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar