Zikko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cok iyimiş bu sistem hatta bütün oyunlara gelse ve hatta char'ı üzerindeki item'lara göre alıp ah mantığıyla diger oyunculara satsa süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi benmi yanlış yere msj atıyorum o boktan msj bende niye cıkıyor attıgın mail'i onemli yerlerini silerekten yollarmısın birebir ve attıgın yeri ? refund bölümüne atmıycakmıyız ? o salak otomatik msj bir tek bendemi cıkıyor said: Your Guild Wars 2 purchase Order ID provided in the receipt of the purchase (if available). The e-mail address you used when making the purchase. (if available). Your billing zip code or postal code. If the payment was attempted by credit/debit card, please provide ONLY the last 4 digits of the credit/debit card used. If the payment was attempted using PayPal®, the invoice ID or transaction ID from your PayPal® payment history for the transaction. paypal haric herşeyi atıyorum sırasıyla g1 hakkında ki o salak yazı cıkıyor otomatik msj olarak atar atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ekleme : mail aracılığıyla cevap verme abi, support.guildwars2.com'dan giriş yap onların mesajlaşma panelinden yolla cevabını. ben öyle yaptım şahsen. Evet abi refund'dan atıyoruz. Ticketi açtıktan sonra malum bilgileri istediler, bende şu şekilde yolladım; -- The last four digits of the credit card : XXXX -- The country : Turkey -- Not using a PayPal account, don't have one. -- I'm residing in Turkey. -- Billing Adress : XX Mh. XX Sk. XX Apt. X/X X/X Turkey -- Zip/Postal Code : XXXXX -- The e-mail adress i used doing purchase : [email protected] şeklinde mail attım amaaaaaaa sonradan ilk satın aldığımda mailime gelen ekstra bilgileri onlar istemeden yolladım, belki işlerin hızlanmasına yardımcı olmuştur. şunlarda yolladığım ekstra bilgiler; Order number: XXXXXXXXX Order date: 4/10/2012 Guild Wars 2 Digital Edition €54.99 CD-Key: XXXXX-XXXXX-XXXX-XXX-XXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 oo helal bak tebrik ettim firmayı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoreMaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 LoreMaster said: şeklinde mail attımdemişim ama mail atmadım, belirttiğim gibi supportun sitesindeki panelden yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Arenanet çok iyi bir firma , başka paragöz firmalardan beklemeyin bu uygulamayı.Ayrıca oyun patladı diyenlere diyeyim , oyunda şuanki oyuncu sayısı yeterde artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kesinlikle katılıyıorum.bu zamana kadar oynadığım oyunlar arasında playerlara en çok özeni gösteren firma bunlar. hem oyunun yapım aşamasında hem releaseden sonra feedbackleri değerlendirme olsun support responseları olsun hiç bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim. ayrıca niye refund olayına girdiğinizi de anlamadım dursun kenarda canınız sıkıldığında ya da diğer oyunlardan baydığınızda bir iki saat oynayıp eğlenirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Evet swtordaki gibi 120 lirama yanıorum demez millet xd. Bence fazla bile şuanda oyuncu yada dengesiz kimi evente bi adam bulunmazsken kimisinde çok fazla adam oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben bunu sanalsaraydan aldım kredi kartım yok nasıl refund alcam var mı öyle bir ihtimal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 illa kendi sitesinden almak lazım. benim de elimde patladı iade alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bende attim bakalim istedikleri seyleri de yazdim. geri donus olursa yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bu sabah mail gelmis onaylamislar. tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ben yazdim ertesi sabah onayladilar 24 saat sonrada para yatti hesabima geri yalniz oyuna halen girebiliyorum gayette oynaniyor ne is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 DareJedi said: Ben yazdim ertesi sabah onayladilar 24 saat sonrada para yatti hesabima geri yalniz oyuna halen girebiliyorum gayette oynaniyor ne is :) Ne güzel işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ben ticket açtım.Bakalım ne olacak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 komisyon mu isteseydim napsaydım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 refundun son tarihi var mı yoksa hep olucak mı bu opsiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hello, Thank you for providing that information. We have processed a refund for order number ******. A €54.99 credit has been applied to your card. This may not appear until your next billing statement. All serial codes associated with the transaction(s) that have been refunded are now disabled. Please let us know if you have any further questions. Regards, NCsoft Account Support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Rhom said: komisyon mu isteseydim napsaydım =p (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 pashæ said: refundun son tarihi var mı yoksa hep olucak mı bu opsiyon? Aynı soru benimde aklıma geldi.O yüzden hemencecik işim hallettim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İade alanların oyunları aktif mi halen? Bende kapanmadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Vay be ilk defa verdigimiz parayi kurtardik. Ben de Full refund aldim. Bir gunde iade ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 greenmanden alanlara yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 DareJedi said: İade alanların oyunları aktif mi halen? Bende kapanmadı gitti. Para kredi kartına yatsın.Sonra deneyeceğim.O gunden beri oyuna gırmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Benimki de bu sefer oldu. O sacma otomatik msj almadim ve 1 gunde odediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar