LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ve ayrıca şimdi duyurmanın alemi yok. Yeni nesil konsollar kapıdayken beklerler daha iyi, konsollarla birlikte duyururlar hype'ı tavan yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ben su an valvein oyun kotarabiliceginden supheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hazır oyunu yapıyolar işte sole bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yemezler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bencede yemez, atıp tutarlar şimdi hype için sonra "oyuncuların ıstediği yonde böle böel değiştirdik" diye acıklama gelir nohut kadar bı oyun cıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yok abi sen blizzard ile kariştirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Cuce said: hl3'ü yeni controller veya tv sistemini dayarken kullanırlar, öle harcamazlar bosa. o concept artta inanılmaz generic bi concept art. valve'ın open world kotaracağını düşünmüyorum ben. deil, hw+freespace+freelancer birini bile kotaramaz. ezbere konuşuyor gibi olmayayım da hatırladığım kadarıyla WoW release'den önce "blizort strateji oyunları üzerine yoğunlaşmışken MMO yapabilir mi acaba? diye şüpheler vardı, keza westwood C&C serisini renegade ile FPS'ye çevirirken "adamlar sadece strateji yaptı, fps yapamazlar." dendi, cillop gibi de oyun çıktı. önyargılar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 benım ıkısı ıcınde ole suphelerim yoktu. westwoodda blizzde bi sürü oyun yapmıs iki firma idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 parayi verir yapani getirirsin. o ne oyle o yapar bu yapamaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 renegade fps olarak bayağı kötü bir oyundu ki ama multi dedin mi akan sular dururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben baya keyif alarak oynamıştım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 single'da güzeldi bence, bazı yerlerde baya baya c&c'in icinde hissettiriyodu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 e bazı yerleri de bayağı komikti ama iyi bir fps değildi eğlenmek ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hw+freespace+freelancer+ftl (dream game) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çizimleri sahibi artık valve da çalışmayan bi amcaymış, artık aktif bir proje bile olmayabilir bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Valve'ın duvarında vardı onlarca artwork, bu adamın önceki işlerini kapsıyor bu çizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 GabeN açıkladı oyunu, "Stars of Blood" kod adlı bir space pirate oyunuymuş ama iptal edilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi deme.. kaynak var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Star Citizen var yapılan. Kalan sağlar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 "We had an internal project [incomprehensible] called 'Stars of Blood.' It was a space pirates game. That never saw the light of day," Newell said" eet işte demiştim ben yoksa çizer o resimleri koyamaz öyle sitesine istediği gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 6 mesaj üstte yazdık gercek olamayacak kadar güzeldi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Abi kahroldum bu iptal edildi haberine... Galaxy on Fire gibi bir oyunu bile kaç defa oynadım, fanteziler yaptım... Yok mu hiç Freelancer gibi oyun yakın zamanda çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 star citizen var şu an beklemeye deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 MadOrca said: Star Citizen var yapılan. Kalan sağlar bizimdir. O nası, multi mi oynanacak acaba onu anlayamadım? Single olsun abi, multi olunca boka sarıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 FreeSpace SCP'ye devam o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar