Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mecidiyeköy-gebze

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar bir nereden nereye gidilir topağına daha hoşgeldiniz.

şimdi ben salak gibi sormayı unuttuğum için,gebzeden-çayırova kocaeliden mecidiyeköye servis ile geldim.pazar günü geri dönmem gerekiyor.

çayırova-kocaeli ki yapı kredi bankacılık üssü civarlarına hatta ve hatta bayramoğlu dediğimiz mevkiye mecidiyeköyden nasıl gidebilirim?
Mesaj tarihi:
abi atla metrobüse gel anadolu yakasına e-5 üzerinde in, ordan bin harem-gebze'ye bir kaç yüz saatte gidersin :d ama istediğin yere tam nasıl gidersin yada yapıkredi şeysi tam nerededir bilmem.
Mesaj tarihi:
tren kalktı, pendik ile uğraşma sakın ama çayırova'da e-5 üzerinde inicen yada minibüsler biraz içeri giriyordu orda tam hatırlamıyorum ama indikten sonra neye binicen bilmiyorum çünkü yapıkredi galiba tem'e daha yakın.

tren kalktı derken zıt yönde tabii :D yanlış anlamışım.
Mesaj tarihi:
tamam, işte e-5 üzerinden bin harem-gebze'ye söyle şöföre o indirir seni, ordan geçiyor bu minibüs. Ama yol çok uzun bir de minibüs her yerde duruyor. bilmiyorum başka araç var mı direk metrobüsten indiğin gibi binip tek seferde gidebileceğin.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Oha ters anlamisim. Metrobusle söğütlüçeşme yap sonra tren ile pendik ondan sonrası sana kalmis

ondan sonrasında 17 B denen otobüsler var. Pendikten itibaren tren kalktığı için tren güzergahını takip ediyo bu otobüsler. Gebze istasyona kadar gidersin yani.
Mesaj tarihi:
metrobüsle söğütlüçeşmeye falan gitme. in uzunçayır'da e5'ten harem gebzeye bin. şöföre gideceğin yeri anlat, o seni bineceğin diğer minibüsün durağında indirir. gebze hareme bindikten yaklaşık 1 saat sonra şöföre hatırlat tabi.
  • Yeni Oluştur...