Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 nisan 2006-mart 2007 arasi gosterilmis 51 bolumluk anime. firmalar hakkinda cok bilgim yok ama, ilgili arkadaslar icin, madhouse ve aniplex yapmis. calm adli bi' yerde yasayan zed(esas oglan), bi' gun ergenlik yaparken olaylar baslar. haspam spirit caster oldugunu ogrenir ve olaylar basladigi gibi gelisir de. henuz tamamini izlemedim ama, gidisi fena degil olaylarin. cizimler falan guzel. ergen basrol bebesi sendromu var ama. esasoglan inatcilik konusunda naruto'yla falan yarisiyor. tam agzina vurmalik. opening ve ending theme'leri pek sevmedim de, dizi sirasindaki muzikler iyi bayagi. http://www.absoluteanime.com/kiba/zed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ilk çıktığında hafta hafta takip ediyodum ama 8-9 bölüm sonra ergen yordu dropladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ben de su an izledim de, esas spirit'in olayini merak ettigimden devam karari verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 inuzuka kiba'dan başka kiba tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bleach'teki çocuk di mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yok bu baska. taichou'yu mu diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar