calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 5 sene dur durak bilmeden aldım hatta bu yaz bile aldım okul bittikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 12 ay doğru cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olum geri ödemesi koyuyor, dikkat edin. ödemeyen, bişi olmaz yea falan diyen pati abilerimiz vardı. bi tutuorial verseler işin aslı astarı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi bir yerde sigortalı falan çalışıyorsan şak diye tebliğ geliyor. Hani ödeyip ödememek sizin bileceğiniz iş, Türkiye burası sonuçta ödememeyi göze alırsın tak bi yasa çıkar tekrar yapılandırırsın falan filan... Ama olmayabilir de ve o zaman kan alırlar kaamiiil kaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 burs/kredi alırken işe girmeyin sakın he. cezalı ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çatır çatır haciz gelir ööle ödememe olayları 10 seneden önceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 şimdi kredi aldık diyelim okul biter bitmez yakamıza mı yapışacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 okulu normalde bitirmen gerekenden 2sene sonra başlıyor. Yani 4. senen bittikten 2sene sonra. okulun bitmiş bitmemiş sallamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 açıklanmış burs/kredi sonuçları bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 150k kişiye burs çıkmış bana hala kredi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ne meraklıymış devlet borç takmaya arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bana da kredi... lisansta kredi alanlara kredi çıkmıyormuş zaten o yüzden burstan yana şansım yoktu...hayır bunun mantığı ne...nasıl olsa geçirdik buna lisansta...az biraz da master için borç takalım mı?nasıl olsa ödüyor mu? niye burs şansı yok ki benm gibilere..isyanlardayız bölümce..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tübitak burslarına bak istersen y.lisans için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bana da kredi :/ Neyse yapacak bişey yok. Bi spora falan yazılayım ben :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynen ben de öyle diyorum=)=)... **tübitak bana vermez ortalama düşük tübitak için.Asistanlık çıkarsa ne ala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kredi çıkmış. Sanki şu dünyada paramı en çok çalan müessese ile borç senedi imzalarmışım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 şöyle bi planım var sizce napayım; krediyi okul bitene kadar alayım ama olabildiğince dokunmayayım kenarda biriksin. maksat para sıkıntısı olursa ordan almak. okul bitince de koyarım üstüne faizi, çıkarır masaya vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sorma..=) 25 aralıktan evvel senedi imzalarsak 8 ocakta yatacakmış...yoksa 8 şubata diyor. Bu arada lisansta noterden para almışlardı o zamanın parasıyla 30 lira mı ne, şimdi yasa çıkmış almıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 @pontipati: öyle olmuyor harcıyorsun ama...=) Gene de ben mesela pişman değilim aldığıma,sonuçta çok büyük bir faiz binmiyor, rahatçana okudum lisansı,doktora bitsin zaten kazanırım öyle böyle ödenir ayda 300 lira 2 senede biter..Gerçi şimdi yönetmelik değişmiş, 5 seneye yayıyorlarmış ödemeyi.O da iyi bişi mesela.Benim ödeme planım 3.5 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bi şekilde biriktiririm ya, faiz de çok koymaz muhtemelen :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o zaman harbiden şerefe dostum...yarasın bize içkiler,krediler faizler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 haha afiyet olsun (:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bir şey sorucam. Şimdi bu krediyi aldım 3-4 sene ama okulu bitirmedim hatta bıraktım. Yine aynı taksitlendirme ve faiz geçerli olacak mı ? yoksa devlet "biz sana o parayı oku diye verdik sen eşşeklik ettin, peşin peşin geri ver bakalım" der mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aynı sey gecerli olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar