Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kyk Burs/Kredileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bir yerde sigortalı falan çalışıyorsan şak diye tebliğ geliyor.
Hani ödeyip ödememek sizin bileceğiniz iş, Türkiye burası sonuçta ödememeyi göze alırsın tak bi yasa çıkar tekrar yapılandırırsın falan filan...
Ama olmayabilir de ve o zaman kan alırlar kaamiiil kaaan!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bana da kredi... lisansta kredi alanlara kredi çıkmıyormuş zaten o yüzden burstan yana şansım yoktu...hayır bunun mantığı ne...nasıl olsa geçirdik buna lisansta...az biraz da master için borç takalım mı?nasıl olsa ödüyor mu? niye burs şansı yok ki benm gibilere..isyanlardayız bölümce..=)
Mesaj tarihi:
şöyle bi planım var sizce napayım; krediyi okul bitene kadar alayım ama olabildiğince dokunmayayım kenarda biriksin. maksat para sıkıntısı olursa ordan almak. okul bitince de koyarım üstüne faizi, çıkarır masaya vururum.
Mesaj tarihi:
sorma..=)

25 aralıktan evvel senedi imzalarsak 8 ocakta yatacakmış...yoksa 8 şubata diyor.

Bu arada lisansta noterden para almışlardı o zamanın parasıyla 30 lira mı ne, şimdi yasa çıkmış almıyorlarmış.
Mesaj tarihi:
@pontipati:
öyle olmuyor harcıyorsun ama...=)

Gene de ben mesela pişman değilim aldığıma,sonuçta çok büyük bir faiz binmiyor, rahatçana okudum lisansı,doktora bitsin zaten kazanırım öyle böyle ödenir ayda 300 lira 2 senede biter..Gerçi şimdi yönetmelik değişmiş, 5 seneye yayıyorlarmış ödemeyi.O da iyi bişi mesela.Benim ödeme planım 3.5 yıllık.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir şey sorucam.

Şimdi bu krediyi aldım 3-4 sene ama okulu bitirmedim hatta bıraktım. Yine aynı taksitlendirme ve faiz geçerli olacak mı ? yoksa devlet "biz sana o parayı oku diye verdik sen eşşeklik ettin, peşin peşin geri ver bakalım" der mi ?
  • Yeni Oluştur...