Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cicibeybe said: Yalnız sabaha organsız uyanabilirsin söylemedi deme ne alakası var Sophie turner bu ... Google la pls.. Direkt yazdığı msg i atamam ama DM de yazan gülücükler beni kuşkulandırmadı değil ama samimiliğinden attığını düşünüyorum... yada fazla eğlenceli buldu beni haha olsun gelsin öpücük atayim ona yeter :) yada "türkiye ye geldiğim de " cümlesine gülücük atmış olabilir :D kimbilir nezaman gelcek :(
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cia ajani oldugunu soyleme de korkutma kizcagizi.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sipeyskeyk said: Şaka bir yana bu adamın muhtemelen çok kötü bir hayatı var lan, tahminen bir koltuk ve bilgisayar çevresinde geçiyor. Üzücü.aynen ben utaniyorum gordukce
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Arkadaş bu galiba.. "wtf is this ... You will be mine ! No one can have you ! Wait for 1 year and i will marry you at palace... Also i have castle"
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Editor said: cicibeybe said: Yalnız sabaha organsız uyanabilirsin söylemedi deme ne alakası var Sophie turner bu ... Google la pls.. Direkt yazdığı msg i atamam ama DM de yazan gülücükler beni kuşkulandırmadı değil ama samimiliğinden attığını düşünüyorum... yada fazla eğlenceli buldu beni haha olsun gelsin öpücük atayim ona yeter :) yada "türkiye ye geldiğim de " cümlesine gülücük atmış olabilir :D kimbilir nezaman gelcek :( gülücüğe odaklanmakla kalmamış ütopya yaşamış
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_eY2xdqcRlok/SsqR9awrWLI/AAAAAAAABZE/vsRVq10adUg/s320/paper+towels.JPG garbage
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Fin said: Editor said: ne alakası var Sophie turner bu ... Google la pls.. Direkt yazdığı msg i atamam ama DM de yazan gülücükler beni kuşkulandırmadı değil ama samimiliğinden attığını düşünüyorum... yada fazla eğlenceli buldu beni haha olsun gelsin öpücük atayim ona yeter :) yada "türkiye ye geldiğim de " cümlesine gülücük atmış olabilir :D kimbilir nezaman gelcek :( gülücüğe odaklanmakla kalmamış ütopya yaşamış valla yahu, ben de bişey var sandım. meğer şizofreni başlangıcıymış
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 adam yan konuda 2 saat önce açım diyerek dürüm karşılığı websitesi sorunu çözdü sonra geldi Sophie Turner ile çıkıyorum diye konu açtı.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 32 yaşında olduğumu söyliyimde sonra bazıları abartmasın laflarını. 100% Gerçektir dialog sadece bian için o heycan ve duygumu burda paylaşmak istedim :)
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arkadaşı felan varsa bana yapsana panpa.
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 32 yaşında liseli ruhunu yakalamak
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 nicotinee efsanesi geri mi döndü lan yoksa nicotinee? 2005 sonrasi kasmasin mesaja
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Türkiyeye yalnız geleceğini sanmıyorum zaten. 1 yıldan beri var muhabbetim 3 tane güzel samimi güzel arkadaşı var tatillere hep onlarla gidiyor. Ha bu arada beni takip etmesi yeter , ha tabi gelse bir başka olur :)
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Editor said: Evet... http://i.imgur.com/zHVwQ.gif
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Black_Hand said: 32 yaşında liseli ruhunu yakalamak Dostum normal güzel bir kızdan bahsetmiyoruz etrafımızda 10-20 tane böyle kız yok hergün dolaşan... şehirde bile yok... Hatta ne şehiri türkiyede yokki ? varmı ? yaşayacam tabi o ruhu...
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Doğru olsa bile kimse twitterdan yollamaz heralde bu topiğin linkini şak şak fotolo vs
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Laorx said: Editor said: Evet... http://i.imgur.com/zHVwQ.gif Tamam Okadar hırslanma seni ve sidarı da yanıma alcam ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 adam doğduğunda doktor üstüne basmış daha xunn ne yapsın?
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yahu ciddiyim Güzel mekanlar PLS böyle ünlü birisini götürebileceğim para önemli değil ama çok bilinen yerlerde olmayacak tabi çoğu yeri biliyoruz samimi yerler..
Öne çıkan mesajlar