roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 selamlar, yapmam gereken tam 3 statik html sayfasından oluşan bir internet sitesi var. evet, kabul ediyorum oldukça yeto bir durum, zaten 3'ünün layout'unu da bir template'den aşırdım, sadece yazıları falan değiştiriyorum, bi iki modül ekliyorum derken, bu salak işte bile bir yerde tıkandım ve vaktim yok şu anda onunla ilgilenecek, 10 dakika süreceğini sanmıyorum, o derece. iş kapsamı: size maksimum 10 mb'lık bir rar dosyası içinde sitenin tamamını yollayacağım. siz de; 1) iletisim.html sayfasındaki contact form'un neden çalışmadığını bulup çalışır hale getireceksiniz, ya da kafanıza göre farklı bir kontak form kurun, yeter ki o form mail atsin. o yeterli. 2) index.html sayfasının tasarımında tam ortada js tabanlı bir banner şeysi var. urunler.html sayfasına jcoverflip adlı banner şeysini pozisyon olarak index'teki ile aynı yerde olacak ve güzel görünecek şekilde kurup çalıştırmanız. ben de size yemeksepeti'nden bir dürüm, hamburger, falan ne varsa işte ısmarlayacağım. here we go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Durum espirisi gercek mi oldu sonunda :) Kermit kafayi yemisti bir aralar Pazar Alaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ftp mi verim nere atıyorsun çabuk açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Editor'e gönderdim. Olur da yapamazsa buradan ifşa edicem, editör diye nik almış edit edemiyor diyeceğim, haberiniz olsun sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bence editor bu lafları yemez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "roket adam" said: yemeksepeti'nden ısmarlayacağım. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/001/384/Atrapitis.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yemeksepetinden nasıl ısmarlıyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aa hakkaten, sadece kapıda ödeme vardı di mi? pardon, o zaman herhangi bi siteden, ya da hiç olmadı banka hesabınıza para gönderirim, dert etmeyin. trap, geri fites yok bizde, relax :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ne kadar samimi bir konu yarabbim. abi şuraya flash animasyon da koydum. ayran yerine kola olsa olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 adam nasıl bir tuzak kurmuş belli değil. kapıda para diye çıkacak getiren adam. yapan da aç kaldığıyla kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yemeksepeti virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 site zaten yemeksepetiymiş asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aya kaçsa bulurum CIA arkadaşlarımız var patide sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gladmir said: Durum espirisi gercek mi oldu sonunda :) Kermit kafayi yemisti bir aralar Pazar Alaninda. Uzun süredir dürüm üzerinden dönüyor zaten.. Bir tek dürümcübey ve (kardelen) fırat dürüm'ünki geçerliydi ama. Şimdi diğer dürümcülerin dürümleri de tedavülde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dürüm gelmediyse adres ver gidip dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Beyler dürüm gelmedi adresi bilen varmı roket adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahahahha olm hala ortalamakla uğraşıyorum. tam yapmış olsaydın anında gönderecektim, şimdi biraz bekleyeceksin, bitireyim göndericem. rahat olun. roket adam, güvenin adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 AÇ bekliyorum bu saatten sonra kimse getirmez zaten evimde değilim oho aç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 roket zaten o gavur kızına yedirecek dürümünü. ha sen yemek istersen sen de yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahhahhhahhah Editör banka hesabını ÖM atarsan bir dürüm ARTI BÜYÜK KIYAK! BİR AYRANlık mesai ücretini havale çıkacağım hemen. İş bankası olsun plxx. İki dürüm daha ısmarlarsam host da vericekti ama hostu almıştık zaten. Şimdilik bunla idare edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 haha saçmalama şaka yapıyorum önemli değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Olm o zaman dürüm ısmarlicam. Bu yerde kalmaz. Kesin bişi yapmamız lazım. Sembolik bunlar, önemli şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tam geleceğini gördü dürümün "oo önemli değil abi. yedik biz" burada taksiye biniyorum. gideceğim yer 5manat. bindiğimde oo abi türksüüün? evet diyorum işte sohbet bilmem ne.. varıyoruz lokasyona. "abi konağım ol" (konuk işte. para ödeme) yok abi olmaz öle. sen söle ben ineyim "yok abi konağım ol" bi iki kere tamam lan konağın olayım dedim. hızlıca indim. suratlar 5karış asık kalıyor tabii. arabada kalsan ne oluyor peki. adam 7manat istiyor. özetle "yok abi ne önemi var!" falan tehlikeli laflar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa Noldu ? yarısını senmi istiyorsun ? Vereyip ayipsin paylaşır yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahaha evet yahu, durum de gozu kaldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar