xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Abi upgradeleyemedim zira 2 ödeme şekli var, Paypal ve Stripe. İkisi de türkiye'yle çalısmıyor sinirlerim bozuldu amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Hah aldım Constellation Aquila. Füksü Rover'ımız da var gemide ona göre. Çarpma saga sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 http://puu.sh/vlrT8/95c63e8800.png Banu Fighter mı geliyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 nasi simdi yenilikler oynancak bisiler geldi mi 1-2 aydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 xunn said: Hah aldım Constellation Aquila. Füksü Rover'ımız da var gemide ona göre. Çarpma saga sola. Ohh super, bende brexit oncesi dusuk gbp'den indirimli Exploration pack kapattiydim, Terrapin+Carrack combo. Exploration tarafimiz saglam simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ben de yillar yillar once 300i ile basladigim pledge macerasina Merchantman ve Buccaneer ile noktayi koydum sdaf duzgun bi fleet cikar bizden saniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 party size da limit var mı? ya şu oyunla ilgili tek endişem goonların hayvan gibi grief yapabilecek olması mustang zergfeste düşmek istemiyorum her onrayn olduğumda :& onun dışında game of the millenia direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Kimde neler var bi yazalim fleet i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 gemileri falan almissiniz siz. ne yapiyorsunuz gemilerle. ticaret falan var mi. kesif falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ticaret olacak canli yayin gemisi bile var. hani bu kadar buyukl bir olusumu nasil kurgulayip ayakta tutacaklarini henuz kestiremiyoruz ama. var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 tutar genisletirler. elite dangerous da yapiyor aynini. yavas yavas ote yandan yaklasiyor. da yani simdi ticaret falan yok yani henuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Hornet, Super Hornet, Merlin ve fleetin yeni yıldızı Constellation Aquila var bende. Carrack'a upgradelicem satışa çıktıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 yav upgrade ediyonuz da ne yapiyonuz gemilerle? hala arena pvp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 yatırım yapıolar abi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 3.0 oynıcaz işte haziranda dert o. Bana ve Phyx'e adam lazım ona göre hişt. Constellation Aquila 2 kişi kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 6 kisi crew zor abi. herkes ucmak isteyecek. tekrar sabrevari gemilere yonelecek insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Sabre'la quest yapamazsın, erittim ben. Paso benzin doldurmaya falan git yok mermi bitti paso bakım istiyo abi. Onu quest'e değil direkt combat mevzusuna götüreceksin veya constellation gibi gemilere koruma olarak Hornet falan getirceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ben seve seve crew olurum abi, hatta büyük geminizin etrafında gezen onu kollayan ufak gemide olurum çok severim inşallah koşullar el verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ben de filoya harbinger olarak girerim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 E gelin beyler, filo olarak quest yaparız, pirate üzeriz. Sonra sıkılır pirate oluruz zaa. Haziran'a hazır vücutlar. Bu akşam akıcam ben, bi turlasak mı ne yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 ya benim pc yetersiz, zaten irandayım bağlantıda şüpheli yani. Yeni pc ye burdan dönerken geçicem onada zaman var, oynarken vidyo falan da çekinde şeyolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 http://vignette3.wikia.nocookie.net/starcitizen/images/5/59/Constellation_Aquila_close_up.png/revision/latest?cb=20140809142540 ŞÜKRÜ SENİ SATIN ALDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Suark said: yatırım yapıolar abi onlar simdi haziranda oynayabilmek icin gemi mi almak gerekiyor su an itibariyle. o zaman ne yapmak ne almak lazim. ne kadar para basmamiz lazim. biri bi guide koysun ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 bu ne ya gemiler 50 dolar 100 dolar, 12,000 dolarlik pack var. para basmadan gemi yok mu nasil is bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar