unity100 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 peki alfada ama neler yapabiliyorsunuz. yani ne var. space flight var mi mesela. trading var mi. planet landing? neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 cok guldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 uçakları kapıştırdığımız arena var Team Deathmatch FFA Deathmatch Racing var şu an da oyunun tek rahat oynanabilen kısmı burası. Star Marine çıktı yeni FPS Shooter modülü baya gelecek vaadediyor da bağlantı problemleri yüzünden çok oynanacak durumda değil bi 6 ay'ı var onun da kendine gelmesinin Eğer kararsız olan, verdiği 60$'a acıyacak olan varsa şimdilik almasın. Bence 3.0 update'ini bekleyin 2017 Q2-Q3 gibi geliyor dananın kuyruğunun koptuğu update. Bu planet landingi falan içeren falan hayvan gibi content geliyor ama update'in asıl olayı next gen netcode'u Star Network, AI Presumption'i ve ITEM 2.0'ı getirmesi. Özet olarak; Şu ana kadar Star Citizen için vaadedilen her şey bi MMO olarak toplanabilinecek mi o kesinleşmiş olacak, gerisi kolay. İmkan ve yapılabilinecek şeyler olarak oyunun inanılmaz bir potansiyeli var. Temel olarak oyunun her yerinden detay ve kalite fışkırıyor. Olur da bu 3.0'ı becerirlerse UO ve WoW'dan sonra The Next Big Thing olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yav şimdi vanduul yaptım biraz fps düşük tabi bende ama hiçbişeyi net göremiorm ben. biraz alışmak zaman aldı arkada gezegen falan,gene çok hızlı gelıo hehe mekanikleri çok sevdim comstabı cozemedım ama bide bu proximity alert çok geç geliyor yahu, çarpmak üzereyken gelio zaten bişi değişmio heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bence olmaz..altından kalkılabilir gibi değil..belli de olmaz tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 COMSTAB dönerken kaymasın diye thruster'lara ayar veriyor. Thruster'lara tam analog erişiminiz yoksa açık tutabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 amk piçin biri criminal recordları heklerken dışarıda gemimi patlatıp kaçtı sfasdas acayip glitch var oyunda ama ona rağmen heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bi de bu comm arraylerin içine girip uplink açınca crim oluyorum ben. e tamir et diyo neresini tamir ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 BEYLER PU da performans olayini cozen bisi buldum https://www.redacted.tv/how-to-set-up-star-citizen-performance-guide/ acilirken launcheri kapayin bide sunu USER.cfg olarak kaydeddin ben gemiye dahi binemiiodm simdi fildir fildir ucuorm https://www.redacted.tv/custom-user-cfg-guide-star-citizen-alpha-2-x/ USER.cfg Con_Restricted = 0 sys_spec = 1 sys_maxfps = 200 r_VSync = 0 r_TexturesStreamPoolSize = 256 e_ShadowsPoolSize = 128 e_ShadowsMaxTexRes = 128 e_ShadowsReScale = 0.1 r_TexMaxAnisotropy = 0 r_TexMinAnisotropy = 0 r_Sharpening = 0.5 i_Mouse_Accel = 0.0 i_Mouse_Smooth = 0.0 r_MotionBlur = 0 r_DepthOfField = 0 r_ShadowBlur = 0 g_radialBlur = 0 r_HDRBrightLevel = 0 r_HDRBloomRatio = 0 hud_bobHud = 0 r_ChromaticAberration = 0 r_ssdo = 0 r_ssao = 0 r_SilhouettePOM = 0 r_SSReflections = 0 r_TesselationTriangleSize = 20 r_TessellationTriangleSize = 20 e_LodRatio = 4 r_OpticsBloom = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Esh said: bi de bu comm arraylerin içine girip uplink açınca crim oluyorum ben. e tamir et diyo neresini tamir ediyoruz? İki kere basarsan crim yapar, 1 kere basacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 görev nası alıoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 https://gfycat.com/NextSophisticatedElephantbeetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Suark said: görev nası alıoz ya Ikinci uzay ussune gir, yataktan kalkarken aciliyo iste gorevler. F1 e bas , gorev bolumune gir, highlightla hangisini yapacaksan. Ya da hepsini yap. Ben 2 fighttan sonra ikmal icin istasyona girdim, onun yerine quitlesemiydim acaba sdfg. Bosa para vermis olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Phyx said: https://gfycat.com/NextSophisticatedElephantbeetle ben sunlari gorunce sinirleniyorum ya. sanki isi gucu birakmis, 1000 kisi kas goz ciziyolarmis gibi hissediyorum. tamam grafik mrafik ben de seviyorum durup bakarim saga sola ama yani karsimdaki adamin gozundeki yansimada kendimi gormesem de olur ya. gercek hayatta gormuyoruz anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 cinematicler için yapıyolardır onu. yapmazsa sonra cinematic'te daha fazla uğraşması gerekecek, tek tek gözlere reflection detayı eklemek zorunda kalacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 140 milyon dolar kafayı yedirtmiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Marty said: Phyx said: https://gfycat.com/NextSophisticatedElephantbeetle ben sunlari gorunce sinirleniyorum ya. sanki isi gucu birakmis, 1000 kisi kas goz ciziyolarmis gibi hissediyorum. tamam grafik mrafik ben de seviyorum durup bakarim saga sola ama yani karsimdaki adamin gozundeki yansimada kendimi gormesem de olur ya. gercek hayatta gormuyoruz anasini satayim bunu yapan adamın işi ışıklandırma abi zaten, bunu yapmasa dur bari şu patche iki el de ben atıyım denmiyodur sektörde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu oyun feci patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bence de oyun tarihinin en büyük potansiyel vurgunu olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Valla biz yıllardır takip ediyoruz, çatlama-patlama göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 İşte patlamayı sonunda görebilirsin asdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patlar izlenimi vermiyor alphada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yahu neyi göremediniz? Adamlar kaç senedir "söz veriyoruz üç ay sonra FPS" gelecek diye diye kaç deadline çürüttüler anca geldi. Sadece FPS değil tabii olay başka bir sürü feature da gecikti. Zaten deadline diye bir şey kalmadı yani ömürleri ertelemekle geçiyor. O kadar parayı topluyorsan en azından yetiştirmeyi bileceksin. Gönül ister ki toparlarlar güzel bir oyun oynarız ama hiç umut vermiyor yıllardır aynı lakayıt beceriksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Niye yetiştirsinler abi, yetiştirmesinler, yayıla yayıla yapsınlar. Yıllardır "yetiştirilen" oyunları görüyoruz, en düzgünü 6 ayda tüketiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 xxbar said: İşte patlamayı sonunda görebilirsin asdfss Sonu yok ki abi oyunun. Oyun çıktıktan sonra da 10 sene geliştirilmeye devam edecek şu anki planlara göre. Grafiklerin bu kadar detaylı ve iyi olmasının nedeni de bu zaten. 3 sene sonra grafikler çok leş denmemesi için ki 4 senedir geliştiriliyor oyun. Şu üstteki gif'ler falan hep oyun içi kesitler, yeni gelen director mode'da takılıyor millet. https://gfycat.com/OptimalAcceptableBonobo News Van gemisi var oyunda, muhtemelen Org v. Org battle'ları falan haberci olarak twitch'e veya PU'nun çeşitli yerlerindeki ekranlara stream'leyebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar