xxbar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Oyun içi kokpit sandım adfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Bu diğer ekranlara shield power'ın çıkışını falan nasıl yapmış ki, biz de yapalım. edit. Dandik 40$'lık 7" Android tabletlere Roccat Power Grid'le yapmış, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Roccat power grid enteresanmis, beles olmasida ayri bir guzel. http://www.roccat.org/en-US/Products/Gaming-Software/Power-Grid/Home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Gemisi olanlar bi dökülsün kimler oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 RSI Id: Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 cevap vermeyin olm gider şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 mono said: Fena cidden. Hadi ekran basinda 30-60fps kurtariyor, ama VR icin 90fps ve uzeri oneriliyor, 2x ekrana minimum 1080p 90fps+ cikis yaptigini dusunursek..VR icin su anki gtx980ti, 2 yil sonrasinin anca low/med ayarlarinda yeter tahminen oda belki. Optimizasyon falan daha ohooo, SC yetisemez 2016 springe, ED kurtarir ama bence. Neyse 2 yila gpu/cpu olaylarida 2 nesil atlar artik o zaman bakariz heh.. 2 yıla dolar 10 lira olur, VR falan imkansız olur :P edit: RSI Id: Hollwander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 RSI Id: noradius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Alpha Patch 2.1 test servera geliyormus bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 PTU da ben oynayamiyorum ama 2.0 zamanlamasina gore dusunursek 2 - 3 hafta icersinde live olacak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Alpha'nın bir de test server'ı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Indirimli Starter packler dustu gene. Ilgilenen, kacirdim diyen varsa. https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter rep codeunu yuzsuzce ilistireyim STAR-4Y6S-7QWX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yapıştır abi niye yüzsüzce olsun : 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ben 15bin dolarlık gemiyi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 gemi değil o gemi paketi, içinde bütün gemiler var sanırım onun troll succesfully evaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ÇabukGemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 vur kaçma ironisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bir saat tutorialda cebelleştim sonra mission failure yiyince bıraktım sonra bi daha deneyeceğim lavuk dakka başı lock on to me diyor, on kere mu locklayalım, on kere mi match speed yapalım ne istiyon kardeş sen sanırım hangardan çıkmam bile 20 dakikayı buldu akjsdasd yalnız ben çok daha arcade bir şey bekliyorum, hey maaşallah ne oyun yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 arcade aslinda baya da o tuto bug dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Tuto bende de çalışmadı adam gibi. Racing, Free Flight ve Vanduul Swarm'da çözdüm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Suark said: arcade aslinda baya da o tuto bug dolu. yani zaten bilmem uçak simülatörlerini de beklediğime göre çok iyi bi şey çıktı. bu adamların bu oyunu adam etme niyeti varsa bu oyun olur, adamlarda belli o yetenek var, gerekli temel de kurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ne flight mode yapmışlar, baya baygınlık geçirtti hepsini incelemek. Relative'de karar kıldım mouse'la kullanmak için. Mouse'u keyboard'dan ayıran mod'da kullanmak lazm aslında aleti klavyeyle yöneterek de yetemediğim için birleşik kullanıyorum. Interactive + LAM'de ilgimi çekti ama thruster lag'ı tamamen aim'e yansıdığı için vazgeçtim, full gimbal setup'la bir ufak boy silahlarla çok daha isabetli halde oynarım daha iyidir. ESP ve COMSTAB'ı da kapattım, belki ileride açarım. G-SAFE de zaten her boost attığında otomatik kapanıyor. Bu Reticle Focus ve Gimbal lock ne işe yarıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Freelancer tatli olmus, tam bir minibus :) http://www.youtube.com/watch?v=LnzcvlHHcdI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 2.1 çıkana kadar gemisiz kaldım freelancer a upgrade ettim. Gerçek bir hobo olarak takilacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 6 - 8 GB ram var, ikisinden biri duruma göre çıkarıyorum birini Nvdia 770 2 GB Ram Asus DCU ekran kartı var Normalde tutorial yapayım dedim, deli gibi lag/cpu %100 gibi kullanım oldu, 1-2 saniye hareket edebiliyorsan 10-15 saniye donuyor ekran. Onun haricinde sadece hangara gireyim dedim, stopped working oldu, onun haricinde world e falan giremedim daha sadece bu ikisini deneyip bıraktım, fikri önerisi olan var mı yoksa sözde 2.1 de çok fazla optimizasyon falan olacak mış GPU ve CPU için inanıp beklesem mi? Fallout 4 ü rahat oynayabiliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar