Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

jagd

Öne çıkan mesajlar

mono said:

Fena cidden. Hadi ekran basinda 30-60fps kurtariyor, ama VR icin 90fps ve uzeri oneriliyor, 2x ekrana minimum 1080p 90fps+ cikis yaptigini dusunursek..VR icin su anki gtx980ti, 2 yil sonrasinin anca low/med ayarlarinda yeter tahminen oda belki. Optimizasyon falan daha ohooo, SC yetisemez 2016 springe, ED kurtarir ama bence.

Neyse 2 yila gpu/cpu olaylarida 2 nesil atlar artik o zaman bakariz heh..

2 yıla dolar 10 lira olur, VR falan imkansız olur :P

edit: RSI Id: Hollwander
Sosyal ağlarda paylaş

bir saat tutorialda cebelleştim sonra mission failure yiyince bıraktım sonra bi daha deneyeceğim

lavuk dakka başı lock on to me diyor, on kere mu locklayalım, on kere mi match speed yapalım ne istiyon kardeş sen

sanırım hangardan çıkmam bile 20 dakikayı buldu akjsdasd

yalnız ben çok daha arcade bir şey bekliyorum, hey maaşallah ne oyun yapmış adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ne flight mode yapmışlar, baya baygınlık geçirtti hepsini incelemek.

Relative'de karar kıldım mouse'la kullanmak için. Mouse'u keyboard'dan ayıran mod'da kullanmak lazm aslında aleti klavyeyle yöneterek de yetemediğim için birleşik kullanıyorum. Interactive + LAM'de ilgimi çekti ama thruster lag'ı tamamen aim'e yansıdığı için vazgeçtim, full gimbal setup'la bir ufak boy silahlarla çok daha isabetli halde oynarım daha iyidir.

ESP ve COMSTAB'ı da kapattım, belki ileride açarım. G-SAFE de zaten her boost attığında otomatik kapanıyor.

Bu Reticle Focus ve Gimbal lock ne işe yarıyor bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Intel® Core™2 Quad Processor Q9550

6 - 8 GB ram var, ikisinden biri duruma göre çıkarıyorum birini

Nvdia 770 2 GB Ram Asus DCU ekran kartı var

Normalde tutorial yapayım dedim, deli gibi lag/cpu %100 gibi kullanım oldu, 1-2 saniye hareket edebiliyorsan 10-15 saniye donuyor ekran.

Onun haricinde sadece hangara gireyim dedim, stopped working oldu,

onun haricinde world e falan giremedim daha sadece bu ikisini deneyip bıraktım, fikri önerisi olan var mı yoksa sözde 2.1 de çok fazla optimizasyon falan olacak mış GPU ve CPU için inanıp beklesem mi?

Fallout 4 ü rahat oynayabiliyorum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...