Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Javelin baya iyiymiş ya, bildiğin ufak boyutlu destroyer yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 çok fena dizayn kasmışlar ağzımın suları aktı bir sci-fi sever olarak lirik stream da de oyunun hikaye özellikle pve ve pvp bölümünün gelişmesi şart ama oyun harbi iyi alpha olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=X5XSiww9ZO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bu arada indigi gezegene (delamar) bakip "biraz kucukmus ya" demeyin cunku gezegen degil, 1000km capi olan bi asteroid sadece 2018e yetismeyecek diyorduk ama adamlar iyice hizlandi, full release 2017 olur mu acaba? alpha 2.1 2016dan once cikacakmis diyolla ruyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Gercekler 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 şu normal bilgisayarın gücünü 100 kat arttıran chipten takarsak oynarız bu oyunu artık, ne hdd yetecek bu gidişle ne ekran kartı ne işlemci.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Optimization sifir su anda yine de oynaniyor mid-high range araligindaki hardware ler ile. 2.1 de Freelancer geliyor, tek ilgilendigim duyuru bu oldu. Planet landing su asamada bence bosuna kaynak israfi, Elite Dangerous dan azicik ders almalari lazim, tertemiz yaptilar Planet side gecisini. Yilbasindan once gelecek diyor Chris Roberts 2.1 icin ama deadline lar konusuna cok hakim bir adam degil :P 2022 yanlis olmus, 2023 olacak o, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 hmmmphffsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ilgilenen varsa indirimli paketten 1.200 civari kalmis. 2 oyun birden geliyor, hem singleplayer hemde multi. Oyunu su anki hali kirik dokuk, gelecekte bir gun gelecek falan filan. https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter ref kodumu caktirmadan ilistireyim :p STAR-4Y6S-7QWX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 mono said: Ilgilenen varsa indirimli paketten 1.200 civari kalmis. 2 oyun birden geliyor, hem singleplayer hemde multi. Oyunu su anki hali kirik dokuk, gelecekte bir gun gelecek falan filan. https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter ref kodumu caktirmadan ilistireyim :p STAR-4Y6S-7QWX BEN SENİN GÖZÜNÜ SEVEYİM YA GÖZÜNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Mustang almayin, binilmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 30 dolar mı bu oyun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Evet, guzel indirim bu arada, alacaklar icin kacirmayin. Yilbasindan sonra (yada christmas) 2 in 1 paket bir daha satilmayacak bu fiyata dediler dun ki stream de. Gerci 100m $ a vurdular, neyi nasil satacaklarini iyice sasirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 vallahi aldım gitti, 2 gün sonra akh sıfırlanınca indiririm. para verecek oyun bulamıyordum zaten neredeyse 6 aydır para verdiğim tek oyun elite:dangerous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bunu alinca oynayabiliyoz mu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 mono said: hmmmphffsssss Yeni interior da sahane Freelancer'in. 2.1 ciktigi gibi Aurora yi upgrade edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Firefly'ı anımsatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Gladmir said: mono said: hmmmphffsssss Yeni interior da sahane Freelancer'in. 2.1 ciktigi gibi Aurora yi upgrade edecem. bence eskiyle yeni arasında pek fark yok, eskisi de gayet güzelmiş, onu update edene kadar diğer contentlerle uğraşsalarmış iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Elite Dangerous'un CEOsu (tu) "What both Star Citizen and Elite Dangerous are trying to do is very hard indeed. Both games are incredibly ambitious. I am proud and excited about what we are doing, but what they are doing is ambitious too, and I am looking forward to playing Star Citizen when it is finished. What we are both doing is new; we are trailblazing. The scope of both is vast and quite different, and neither have been done before, so there is no right answer for either of the approaches. It is frustrating to see some of the criticism of Star Citizen online. We should applaud when someone tries something that is hard, that hasn’t been done, not discourage them." https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?p=3278592#post3278592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 mono senin ref link ile almaya calısıyorum ama acc olusturulamıyor suan sanırım sitede sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ok hallettim, mono seni yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 oyun kaç gb diye googledan aratmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 29,6 suan indirdigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 wow 50 eso 150yse bu en az 200dir diyordum, googleda da 100-200 deniyor, net sayı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ref'ler icin tesekkur, oyun gocmez. bug'lar delirtmez ise dakikada bir keyfini cikarin hehe. Hatirlatayim oyun ici para ile butun gemiler alinabilecek, cok para sacmaya gerek yok. Ben dayanamadim Freelancer DUR kaptim gerci. :) Bende Alpha 2.0 kurulu hali 31gb diyor, ama ileride cozutur muhtemelen. Esas jump point olayina baktim biraz, baya enteresan proje, Wormhole gibi, small/medium/large olarak 3 boyu var. Bana guzel gelen yani klikleyip diger sisteme hop diye yollamiyor olusu. O wormholedan ilk kez geciyorsaniz pasa pasa manuel pilot gecicekmisiz, exploration burada cozutacak sanirim. Wormhole icinde bilinmeyen gezegenlere random generated cikislar olacakmis. Explorer bir gemi ile geceip, kaydedip, o rotayi satabilecekmisiz, ki baskalari otopilotta guvenlice gecebilsin. Eger wormhole icinde duvarlara falan carparsa gemi gg, instakill :) Small/medium/large olayida gemilerin buyuklukleri ile orantili, yani minik explorer gemisi ile kosturmak da gayet gecerli. Jump Point olayina nazaran eski bir konsept videosu buldum, konulmustur muhtemelen arka sayfalarda ama olsun. Baya heyecanli duruyor. 4 arkadas tek gemi ile burdan zor bela gecip, gezegen kesfedip, numune vs bagaja atip otopilotla geri dondukten sonra paraciklari saymak, maceraya gel..pfff bekle simdi 2-3yil. http://www.youtube.com/watch?v=lfpaOIRl7hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar