Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlarınızı iyi seçin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala anlamadın :) kumar çok kötü bişi ona sözümüz yok da olay arkadaşımın beni para için satmasıdır,kumar oynadığım için değil...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
Deviss sana birşey demiyorum ki üstüne alınıyorsun ben oynayanlara genel konuşuyorum :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
ha pardon o zaman kusra bakma :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Mesaj tarihi:
Niye helali olmasın ki o para? Sonuçta o para için de emek harcayıp bilmem kaç maçı takip etmiyor mu? Uğraşıp kendisi için ideal kuponu çıkartana kadar ter dökmüyor mu? Her maç oynanırken strese girmiyor mu? Onca lig, takım, kadro takip edip durumu kafasında tartarken uğraşmıyor mu?

Bence kumarın helal olmaması sözü sırf kumarı kötü bağımlılık yaptığı için insanları uzak tutmak amacıyla söylenen bir söz. Ha ben kumar oynamam o ayrı, şanssızımdır çünkü bu tür konularda...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 08 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
çıkan parayla yapacakların ne olursa olsun helalin olmayan para bana göre iyi birşey dğeil ama fakirler daıtırsan o ayrı .Fakirlere de 10 kişiden 1 düşünüyor o da bazen

Şeytanın parmağı var milli piyangoda.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
ben kumar oynamam ama oynasam çıkan paranın yarısını daıtırdım dier yarısınıda devlete verirdim işim olmaz onu alıp değerlendirmekle çalışarak yükselmek varken nie havadan gelen parayla yükseliyim ki[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
Hay senin kumarına be!

Ya bu kadar zor mu bu başlığı yorumlamak, adamın bi arkadaşı kazık atmış herife, bizi uyarmış saolsun. Ve bu konu hakkındaki düşüncelerimizi istiyo.

Sen geliyosun bik bik kumar haram. Ya konuyla ilgisi ne + soran oldu mu söylüyorsun + sen oynama bize ne.

Veya tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun inatla.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
helal beni alt ettin tamam susuyorum çok özür dilerim herkezden kendi inançlarımı size anlattım çok özür dilerim Penthe gerçekten kusura bakma inanki özür dilerim ç.ok mahçup oldum affedin :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
Penth sakin ol heh :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
din konusu yaratmıyorum ve ben haram die bir tabir kullanmadım ki[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
bunlarda kötü kazık tabi ama benimkiler bence daha kötü bana atılanlar en kötüsü oyuncak olmak işte bana yapılan bu doğru oyuncak oldumben dalga geçtiler hep[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 08 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Para mevzusuna giren hiçbir insanla dostluğa devam etmeyeceksin.

para ve kız meselesı gırerse o arkadaslık bıtmıs demektır...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
saolun arkadaşlar...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Mesaj tarihi:
Bence Dostluk ta yalan sevgide[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 08 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
çıkan parayla yapacakların ne olursa olsun helalin olmayan para bana göre iyi birşey dğeil ama fakirler daıtırsan o ayrı .Fakirlere de 10 kişiden 1 düşünüyor o da bazen

Cık cık cık bole seyler yazılırmı buraya seni kınıorum kotu ornek oluon millete cık cık cık[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Mesaj tarihi:
Naa harbiden haklısın gözlemlerim dediğini doğruluyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
dedim.
Mesaj tarihi:
Valla para mevzusuna giren adamdan arkadaş olmaz çok doğru. ben bugüüne kadar bir sürü arkadaşımdan 2-3 milyona varan borç aldım belki çoğunu ödemedim hatta bazı arkadaşlarım benden 5 milyona varan borçlar aldı yani hiç birinede sormadım çünkü unutuyorum gidiyor. muhtemelnede birbirimizden borç alarak olayı dengeliyoruz. gerçekten dostlukta bahsi geçmemesi gereken bi mevzu.

meselen baya can yakıcı bi meseleymiş cidden 40 milyon için vurmak falan çok saçma yani[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 08 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
şş serkan kim lan o kendini bilmez hödük?!
Deniz deme koparım :-)

ozelden yazsaydın ya bunu.....[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
şı iddia olayına bı gıremedım bende ya anlamıyom futboldan fln..
sunun dragonlance versıonu fln olsa ya..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
  • Yeni Oluştur...