Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriye Uçağı indirildi !

Editor

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

Flameoffear said:

harrykewell said:

hangi koliye silah sığıyormuş acep, yumurta kolisine mi yoksa vakumlanmış peynir kolisine mi

nasıl silahlarmış bunlar, kitle imha mı yoksa kitme kekleme mi

koskoca rusya donanması onlarca gemi geçirecek boğazdan suriyeye, yer yetmeyecek, gariban airbuslarla silah ve mühmimmat sevkıyatı yapacak

Allah bilir 300 tane el bombası alacak uçağa 30000 tane koymuşlardır, bizimkiler de hemen hava sahasındaki bomba yoğunluğundan uyanmıştır olaya

ya da dur daha güzeli geldi aklıma, kimliği açıklanmayan bir gizli ihbarcı rus subayı, ordunun suriyeye nasıl silah ve muhimmat takviyesi yaptığını bir mektup ile göndermiştir, yakında suriye ve rusyanın kozmik odalarına dalarız, hemi de yunuslu şahinli, atmacalı kırlangıçlı polis abiler eşliğinde

olmadı mı, dahası da var

hani bir mayınlı arazi temizlettik ya suriye sınırında, hani kim ve ne zaman temizledi hala açıklanmadı ya

o abilere soruveriririz, topladığınız mayınlarına yerine ne döşeverdiginiz diyile...

Savaş gemileri elini kolunu sallayarak geçmiyor lakin boğazdan. Ve resmi işler onlar. Dediğin gibi rusya silah gönderecek olsa eminim kimsenin ruhu da duymaz. Muhtemelen faka basmış bi silah tüccarının işidir.

ne sallayarak geçtiğini söylersem önce ben , sonra da forum kapanır, ritük ettük tarafından

rtük ve forum kapatmak hm..
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta barda zilzurna sarhosken bi tane filistinliyi kitlemistim,o kafayla guzel kardeşim bu israil size büyük götlük yapıyor ama hepsinin aklını alcaz ragat olun tayyip reyiz büyük osmanlıyı kuruyor demistim,simdi gazete haberlerindeki yorumlarını okuyorum da herkes o kafadaki halime benziyor,ülke olarak kafamız cok iyi şu sıralar
Sosyal ağlarda paylaş

böyle saçma şey görmedim hayatımda

koskoca bakanın açıklamasına bakın ;

" silah çıkarsa uluslararası hukuk açısından gereken yapılır "

yahu be adam ;

kime nasıl ispat edecen ne çıktığını ?

kime nasıl izah edecen çıkan alet edevatı ?

1 - 2 ay önce düşürülen uçağının hesabını ( hemde iddaların göre senin hava sahanda ) sordun mu da gelmiş üç beş tane kıçı kırık silahın peşine düşüyorsun

madem o kadar erkeksin, neden düşürmedin yani angajmana göre Suriye uçağını, içinde hayaları iri Rus var diye mi korktun ?

yoksa ben mi koydum o Rusları o uçağa, tamamen tesadüf müdür ?
Sosyal ağlarda paylaş

ambulanslarla taşınan silahlar nasıl olacak peki muhaliflere ? silah, mühimmat götürüp yaralı getiren bizim ambulanslar. Amerika'nın köpekliğini yapmak şimdi değil 20 sene sonra başımıza iş açacak. Acısı o zaman çıkacak tabi bunu başımıza saranlar buralarda olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

rusya da zaten dünkü muz cumhuriyeti ye, yeni öğrendi bu işleri

alet edavetı hem uçak ile gönderiyor, hem suriye ucağı ile, hem de Türk hava sahasından uçuruyor

kurtlar vadisinde abilerini öldürdü diye dizi oyunsuna saldıran bir toplum için bu senarya değil bir sezon, en az 3-4 sezon kapalı kanal oynatır
Sosyal ağlarda paylaş

Pardonda başka nerden geçecek o uçak ? 3-4 ülkeden geçirmektense türkiye üstünden geçirmek en kolayı gayet normal bir uçuşmuş gibi geçiriyorlar işte

normalde ambargo var AB nin ve Türkiyenin Suriyeye kimse silah sokamaz.

YOK rusya her türlü sokar boğazdan geçirir diyenler kendine gelsin suriyeye silah sokamaz ancak bu şekilde yollarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Russia Today'a konuşan Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın Enformasyon Departmanı Başkanı Maria Zakharova, uçaktaki 35 yolcudan 17'sinin Rus olduğunu söyledi. Zakharova, bu yolculardan bazılarının çocuk olduğunu belirtti.

Rus diplomatların Esenboğa Havalimanı'na gittiğini belirten Russia Today, Rus Dışişleri'nin Türk Dışişleri Bakanlığı'ndan da bilgi talep ettiğini bildirdi.

Çocukların çoğu kızmış...

!!! AJANLARI da yolluyorlarmış Nataşhalar Nikitalar gidiyormuş rusyaya
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

gecen hafta barda zilzurna sarhosken bi tane filistinliyi kitlemistim,o kafayla guzel kardeşim bu israil size büyük götlük yapıyor ama hepsinin aklını alcaz ragat olun tayyip reyiz büyük osmanlıyı kuruyor demistim,simdi gazete haberlerindeki yorumlarını okuyorum da herkes o kafadaki halime benziyor,ülke olarak kafamız cok iyi şu sıralar

Abi sen söyledikten sonra baktım şimdi yorumlara da... of ya ne diyim ki, gözyaşları dökerek gülüyorum şu an..
Sosyal ağlarda paylaş

İsin komik tarafi Suriye kacak gocek bir ordusu olan ulke degil ki, resmi ulke. Silah satin alamaz mi istedigi ulkeden? Sana ne? İndiriyorsun milletin ucagini. Sen isyancilara silah ver el altindan, tedavi et, sonra ucakta silah var diye ucagi indir. Aynisini İsrail'e yapmaya yer mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...