Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kötüymüş konusu/mesajı ya sanki seçme şansı bırakıyormuş gibi soru soruyor bi de ikinci sınıf şiddet filmi gibi ESASINDA HEPSİ KOMADAKİ BİR ADAMIN BİLİNÇTALTIYDI ya da ne biliyim AKIL HASTANESİ GÜNLÜKLERİ falan diyip bıraksalardı o saykadelik retro havasına daha iyi giderdi sanki bu haliyle pıretenşıs hipstır şit barajında gameplay akıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Aslında hepsi rüyaymış, hepsi u...u kafasıymış gibi bi yere bağlasaydı bence hayal kırıklığı olurdu, şimdi en azından bi çerçeveye koyabiliyorsun olanları. Ki zaten sıfır plot exposition var oyun boyunca, sanki kafalarındaki hikayeyi oyuna hiç yansıtmadan oyuncuya anlatmak için sonradan eklemişler gibi o puzzleları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 meh bence deliberately kötü bırakılan bir hikaye daha çok uyardı atmosferine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şu oyunu oynayıp da hikayeyi mikroskop altına yatırıp üzerinden oyunu eleştirmek için ağır hipster olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 legendary tier falan değil oyun, bastion gibi sanat eserleri dururken. eğlenceli ama hikayeden de bi bok anlamadım aslında son 3 bölüm dışında. helmet ile telefon şirketini bastığımız yer çok iyiydi, böyle silahsız adamları falan öldürdüm, lan burası bi yerden tanıdık geliyo falan dedim afgadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 helmet mı? kitapta öyle bi char yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hikaye gayet iyi ki. Ne kolpa hikayeler gördünüz oturdunuz şimdi şuna mı giydiriyorsunuz. Diablo3 naked ass protagonist token black angel hede hödölü wotu biri yapıştırıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 motorcu işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hikaye de gayet iyi. Muziklerle de muazzam ilerliyor. Bastion'la karşılaştırınca garip duruyor ama ikisini de aynı seviyede tutuyorum ben cizimler dışında. Miami zaten o kulvarda bir şey sunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Tori said: Hikaye gayet iyi ki. Ne kolpa hikayeler gördünüz oturdunuz şimdi şuna mı giydiriyorsunuz. Diablo3 naked ass protagonist token black angel hede hödölü wotu biri yapıştırıversin. Hikaye bence de iyi, ama şu argüman yanlış. Beğenmeyenin tabii ki eleştirme hakkı var ve şu forumda skyrimden diabloya bütün kolpa oyunları ölümüne eleştiriyoruz. Yeri gelince oturmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kaede ve sparkcastera da mı forum açsam bi tane acaba yavercik gibi. yine sırf ikisi üye olur sadece ve forumda sadece, neyi ne derece kötü olduğunu ya da neyin ne kadar overrated olduğunu tartışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Pati boşalır herkes o foruma gider. Baya baya dünyanın en önemli işi çünkü dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi beğenmiyorsanız forum tr ye gidip araba falan tartışabilirsiniz, biz burda dijital sanatları tartışmaya devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 god tier zevklerim, güzellik anlayışım, yabancı oyun forumu jargonum var. hiçbirşeyi beğenmiyorum çünkü herşeyin güzelini gördüm ve herşey overrated. şimdi gidip dünyanın en önemli işini yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sparkcaster said: abi beğenmiyorsanız forum tr ye gidip araba falan tartışabilirsiniz, biz burda dijital sanatları tartışmaya devam ederiz. sizi beğenmiyorum ve eleştirme hakkım var. axedice verdi bu hakkı bana. 2 saniye düşünülmüş yetersiz argümanlarınızla oyunları beğenmeyip overrated falan diye bitirmeniz çok komiğime gidiyor üstelik. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 oyun gameplay oyunu ve o konuda akıyor ama o atmosfere o pıretenşıus hipstır şit konuyu uygun görüyorsanız size tüm dünyayı 0-1 yapsak gene yanlışı seçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben bu blackice'ı UO'da çok kestim o yüzden böyle oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 İyi de burası sparkcaster forumu değil ki panpa, ona ayrı topik açman lazım. Az bi derailinge itirazımız yok misal sparka açtığın topikte benden bahset kakadeden bahset, ama burası alakasız kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 serverda ilk ben yaptım diye boktan spined seti 8 katı fiyata satmaya çalışmıştın. ama esas sinirimi bozan çok pahalı diyince DEAL WITH IT diyip koca beetle'ınla gidivermiştin konuşurken. 10 yıl olmuş unutamıyorum şu olayı nefretim geçmiyor sana. belki de hayatımdaki çoğu sorun o gün bana yaşattığın travmadan kaynaklandı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Black-ice said: Sparkcaster said: abi beğenmiyorsanız forum tr ye gidip araba falan tartışabilirsiniz, biz burda dijital sanatları tartışmaya devam ederiz. sizi beğenmiyorum ve eleştirme hakkım var. axedice verdi bu hakkı bana. 2 saniye düşünülmüş yetersiz argümanlarınızla oyunları beğenmeyip overrated falan diye bitirmeniz çok komiğime gidiyor üstelik. lel tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Black-ice said: serverda ilk ben yaptım diye boktan spined seti 8 katı fiyata satmaya çalışmıştın. ama esas sinirimi bozan çok pahalı diyince DEAL WITH IT diyip koca beetle'ınla gidivermiştin konuşurken. 10 yıl olmuş unutamıyorum şu olayı nefretim geçmiyor sana. belki de hayatımdaki çoğu sorun o gün bana yaşattığın travmadan kaynaklandı. :( bilsem bedava verirdim :( şaka lan tailorlar kolay yetişmiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 /= ağır drama dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bastion hakkaten sanat eseri gibi oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bastion sanat eseri mi? Lel. Commander Keen > Bastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar