Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotline Miami

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

kötüymüş konusu/mesajı ya
sanki seçme şansı bırakıyormuş gibi soru soruyor bi de

ikinci sınıf şiddet filmi gibi ESASINDA HEPSİ KOMADAKİ BİR ADAMIN BİLİNÇTALTIYDI ya da ne biliyim AKIL HASTANESİ GÜNLÜKLERİ falan diyip bıraksalardı o saykadelik retro havasına daha iyi giderdi sanki

bu haliyle pıretenşıs hipstır şit barajında

gameplay akıyor ama
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında hepsi rüyaymış, hepsi u...u kafasıymış gibi bi yere bağlasaydı bence hayal kırıklığı olurdu, şimdi en azından bi çerçeveye koyabiliyorsun olanları. Ki zaten sıfır plot exposition var oyun boyunca, sanki kafalarındaki hikayeyi oyuna hiç yansıtmadan oyuncuya anlatmak için sonradan eklemişler gibi o puzzleları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Hikaye gayet iyi ki.

Ne kolpa hikayeler gördünüz oturdunuz şimdi şuna mı giydiriyorsunuz.

Diablo3 naked ass protagonist token black angel hede hödölü wotu biri yapıştırıversin.

Hikaye bence de iyi, ama şu argüman yanlış. Beğenmeyenin tabii ki eleştirme hakkı var ve şu forumda skyrimden diabloya bütün kolpa oyunları ölümüne eleştiriyoruz. Yeri gelince oturmuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi beğenmiyorsanız forum tr ye gidip araba falan tartışabilirsiniz, biz burda dijital sanatları tartışmaya devam ederiz.

sizi beğenmiyorum ve eleştirme hakkım var. axedice verdi bu hakkı bana.

2 saniye düşünülmüş yetersiz argümanlarınızla oyunları beğenmeyip overrated falan diye bitirmeniz çok komiğime gidiyor üstelik.

lel
Sosyal ağlarda paylaş

serverda ilk ben yaptım diye boktan spined seti 8 katı fiyata satmaya çalışmıştın. ama esas sinirimi bozan çok pahalı diyince DEAL WITH IT diyip koca beetle'ınla gidivermiştin konuşurken.

10 yıl olmuş unutamıyorum şu olayı nefretim geçmiyor sana. belki de hayatımdaki çoğu sorun o gün bana yaşattığın travmadan kaynaklandı. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Sparkcaster said:

abi beğenmiyorsanız forum tr ye gidip araba falan tartışabilirsiniz, biz burda dijital sanatları tartışmaya devam ederiz.

sizi beğenmiyorum ve eleştirme hakkım var. axedice verdi bu hakkı bana.

2 saniye düşünülmüş yetersiz argümanlarınızla oyunları beğenmeyip overrated falan diye bitirmeniz çok komiğime gidiyor üstelik.

lel

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

serverda ilk ben yaptım diye boktan spined seti 8 katı fiyata satmaya çalışmıştın. ama esas sinirimi bozan çok pahalı diyince DEAL WITH IT diyip koca beetle'ınla gidivermiştin konuşurken.

10 yıl olmuş unutamıyorum şu olayı nefretim geçmiyor sana. belki de hayatımdaki çoğu sorun o gün bana yaşattığın travmadan kaynaklandı. :(

bilsem bedava verirdim :(

şaka lan tailorlar kolay yetişmiyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...