Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 beleş indieler var evet öyle 50$ bile hakeden ama kongregates'de miamiden çok daha iyi 3-5 tane oyun vardır anca. bence yılın indiesi ftl ile beraber ve 10$'ı fazlasıyla hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sabonis said: oyun baya iyi bu arada bence. ama 10 dolarlık değil çünkü baya kısa. ama kesin %50-66-75 girecek indirime christmas, direk kapın derim. tekrarliim de yanlış olmasın. kötü falan denmiş şaka mısınız... tek sıkıntısı kısa olması. yılmaz özdil stili forum yazısı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bu konunun 2 sayfacık olduğunu bilsem bir 2 sene daha girmezdim bu foruma. forum.patates.com dsfsdf. hotline miami 12/10 ve en delikanlı maske tony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Level editor lazım aslında. level editor ve speed run ranking ile bu oyun feci komunite kurar, hatta varoğlan speedrun komuniteleriyle biraz entegre olurlarsa kimse tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ikinci oyunu yapıyorlar belki o steamworks falan şeyeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hipnotize edici http://www.youtube.com/watch?v=O0ILqWcd214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 apaçi müziği indie oyuna konunca mı güzel oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hahahahahahaha (y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 GTA 1'den arak resmen, bu ne :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ulan harbi apaçi müziğiymiş. Evde oynarken hiç farketmedim shjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 olay o zaten oynarken beynine isliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EL_pBJN_O3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 keşke parasını verip şunu da koysalardı ostye http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu arada idda ediyorum patideki en iyi hatlayn mayamiciyim, çok fena dövüyorum YHA her map a+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Apaçi mapaçi, oyunun müzikleri taş gibi lan. :D Hoş, oyunun kendisi de taş gibi. DLC'lerle desteklenecekmiş, yaz aylarına kadar gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 arcane said: bu konunun 2 sayfacık olduğunu bilsem bir 2 sene daha girmezdim bu foruma. forum.patates.com dsfsdf. hotline miami 12/10 ve en delikanlı maske tony. http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/06/drunk-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Silphatos said: bu arada idda ediyorum patideki en iyi hatlayn mayamiciyim, çok fena dövüyorum YHA her map a+ Bana da öğret :( En iyi skorum A- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 döveceksin, yumruklarınla öldür! ateşli silah kullanma, hızlı döv, eşek sudan gelinceye kadar döv, 15 kişiye saldır, hepsini döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Kemerimi taktım akşama dövüyorum. Kapının tam karşısında elinde M4A1 ile oturan tipleri bile yumruğumlan dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sopa pıçak falan da kullan arada değiştir değiştir kombola, bi maske drill veriyodu, onun finish move hayvan gibi puan verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 oyun iyiymiş ya gayet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 iyi değil en iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dun almadan yattım bugun indirim gelmiş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ne kadar olmuş? alayım ben de, çoook net görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar