wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Akşam dersin olsa ne olur numanpascal zaten 8den önce buluşup bişi yapmayız ki..
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sayılmıyor biliyorum ama buluşma evente açılamayacak kadar muallak tartışın işte bana şu gün bana bugün diye. Çarşamba akşam normal bi saatte takılalım ankara ahalisi
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 wastyrx said: pascalnouman said: kharon said: senko said: copry said: laraken said: dragon_slayer said: unuttuklarım elime mum diksin
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olayı bilmiyorum da hiçbi halt olmaz bu topicten asdas
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Archangel_ said: wastyrx said: pascalnouman said: kharon said: senko said: copry said: laraken said: dragon_slayer said: unuttuklarım elime mum diksin bi de böyle yapınca pm gitmiyor :/
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 5 senedir öğrenemedim arkadaş şu forumu kullanmayı :P
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bana geldi sdf Xenocide said: olayı bilmiyorum da hiçbi halt olmaz bu topicten asdas artı olarak yeniler gelmese bile biz buluşur yaparız o rakı gününü, en kötü her zaman ki mekanlardan birine gider takılırız.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 15inde 2-3 günlüğüne yazlığa gitme durumum var bi kaç iş varmış yapılacak onun tarih belli olsun ona göre yazarım da ben yokken yapmayın lan :( ctesi pazar uymuyo mu size?
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fede said: bana gelmedi oha sen yaşıyor muydun :P
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Perşembe valide annesine gidecek benim o yüzden evden çıkamam gibi gelene kadar. en erken haftaya salı uygun olurum sanırım perşembeden sonra. Fede gelirse kavga çıkar gelmesin o
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bana her gun uyar carsamba da olur da dersten cikinca pek keyfim kalmiyor ondan dedim hacıvat.cuma olmasin da her gun ok bana behzat ç var cuma cunku
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 wastyrx said: bana geldi sdf Xenocide said: olayı bilmiyorum da hiçbi halt olmaz bu topicten asdas artı olarak yeniler gelmese bile biz buluşur yaparız o rakı gününü, en kötü her zaman ki mekanlardan birine gider takılırız. bak mesela bunun pm'i bana gelmedi.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pascalnouman said: bana her gun uyar carsamba da olur da dersten cikinca pek keyfim kalmiyor ondan dedim hacıvat.cuma olmasin da her gun ok bana behzat ç var cuma cunku internet diye bişi gelmiş çogiyi diyorlar. fatih seni unutmadım aslında, bu bi tepkiydi :P
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben bip leriyle seyretmek istiyorum belki doktor
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fede said: döğüşürük Arkadaşın dobermanlarıyla gelicem oraya, totunu ısırtacağım senin.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pascalnouman said: ben bip leriyle seyretmek istiyorum belki doktor reklamsız mis gibi izle.kotada sıkıntı varsa gel birlikte izleyelim.hiç izlemedim ama daha önce
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: 15inde 2-3 günlüğüne yazlığa gitme durumum var bi kaç iş varmış yapılacak onun tarih belli olsun ona göre yazarım da ben yokken yapmayın lan :( ctesi pazar uymuyo mu size? 18inde git =P
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok kotalı internet kullanmadim kullanmam da ama sevmiyorum netten izlemeyi anca eski dizileri fln
Öne çıkan mesajlar