Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ziraat Bankası'ndan SGK borç kontrolü yaptırdım kimlik numaramla. 1987'liyim. Varolmadığımı öğrendim. Kayıtlarında yokum, otomatik kaydolmam gerekirdi. Ne lan bu? Paticik botu muyum yoksa sadece ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kayıtlı olsan borç çıkarırlardı iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Fark edip gitmemek suç ama, arama yapmışsınız, sonra gelmemişsiniz derler şimdi belki. Gideyim bir ara ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kaşınmışsın sldkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gerge 87 liymiş ben adamı 82 li falan zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 GERGE AI olduğun ortaya çıktı gg bi de veled dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://cuddlebuggery.com/wp-content/uploads/2012/05/men-in-black-meme-generator-just-look-into-the-light-b86e2a.jpg diyemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sen aslında Bone'un alt karakterisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Hayatında hiç hastaneye falan gitmemiş olman lazım öyle bir şey için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 25 yaşında babadan çıkıyo işte. çıkmış kendi sigortasına girmemiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bi ssk girişin olaydı iyiydi. erken emekli olurdun. klişemi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fede said: 25 yaşında babadan çıkıyo işte. çıkmış kendi sigortasına girmemiş daha. hepimiz babadan çıkıyoruz bir de böyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben aslında yoğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fede said: 25 yaşında babadan çıkıyo işte. çıkmış kendi sigortasına girmemiş daha. herkesin kaydı olur. 25 yaşının altındaysa aileden dolayı provizyon alabilir yazar. Hastaneye gittiğinde, sisteme ad-soyad yazıldığında orda bir kaydın gözükmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 25 yaş muhabbetine çıkartılan borçtan bahsediyorsun sanırım.çalışmıyo görünüyorsan şu an orada çıkmaması normal değil mi zaten? şu yaşına kadar ailen tarafından bakılıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 87li olduğu için ocak 2012de otomatik gssli yapılması gerekiyordu, bunu unutmuşlar AI olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 en kısa sürede git hacı yoksa net kitliyorlar. kumrulardaki sosyal güvenlik vakfına gidip gelir testi yaptır. 1 hafta sonrada ulucanlardan hallettir. otomatik borç kitliyorlar yoksa. ve 25 yaşına girdiğin an otomatik olarak gss li sayılıyorsun. daha dün gittim, ordan biliyorum, 250 lira borcu sildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kız vermezler hacı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar