moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Cuce said: ulan gagarin uzaya http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Vostokpanel.JPG bununla gitti bu herif daha azına gidicek bunun 100 kat kontrolü var, mertlikmi şimdi bu, sırf şov abi adam atlayacak. aynı şey mi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 e tamam, bide arkada bırakıp atlıcak. sanki atlarken kullanıcak o ayarları, geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 e gagarin gidip orda kalmadığına göre aynı şey hatta gagarinin ki daha zor çünkü koca shuttle'ı geri indirmek daha zor bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Adam ısıtıcılar çalışmıyor diyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 moriarty said: atlarken nasıl olacak? iç ve dış basınç çok farklı kapı açılırken? su anda kabın basıncı dıs basıncla aynı, giysi koruyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Abi ben çok takip etmedim, o kapsülle mi inecek yere yoksa içinden çıkma atraksiyonları var mı? Çıksa ya azıcık düşüp. takla atar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Cuce said: moriarty said: atlarken nasıl olacak? iç ve dış basınç çok farklı kapı açılırken? su anda kabın basıncı dıs basıncla aynı, giysi koruyo adamı yok onu sormuyorum. yani kapının açılması vs meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 moriarty said: atlarken nasıl olacak? iç ve dış basınç çok farklı kapı açılırken? denizaltılarda, uzaya şimdiye kadar gidenlerde nasıl girip çıkıyorlar diye düşünmedin, bu adam atlicağında mı aklına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 PastorOfMuppets said: Abi ben çok takip etmedim, o kapsülle mi inecek yere yoksa içinden çıkma atraksiyonları var mı? Çıksa ya azıcık düşüp. takla atar hem. freefall yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 xaty said: moriarty said: atlarken nasıl olacak? iç ve dış basınç çok farklı kapı açılırken? denizaltılarda, uzaya şimdiye kadar gidenlerde nasıl girip çıkıyorlar diye düşünmedin, bu adam atlicağında mı aklına geldi birinizde dese ki şöyle oluyor bu basınç olayı. şimdi aklıma geldi xaty. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam daha yarısına yeni gelmiş yokmuydu adam gibi kapsul çıkarsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 e yazdilar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 @moriarty, bence küçük patlayıcılarla falan. bi de bakıyon basınç farkını düşünmemiş pencere süngeriyle dümdüz kapamışlar kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam kapiyi acinca diyorsunuz da - bilmemkac derece direk olur yahu giydigi ek giysi ayarlar basinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 3,105,055 watching now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 moriarty said: Cuce said: moriarty said: atlarken nasıl olacak? iç ve dış basınç çok farklı kapı açılırken? su anda kabın basıncı dıs basıncla aynı, giysi koruyo adamı yok onu sormuyorum. yani kapının açılması vs meraktan soruyorum e tamam işte abi yavas yavas azaltıyolar kabın absıncını, dısarıyla esit olucak acılcağı zaman haliyle öle kapıda bi sorun olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 link verin vagona katılayım ben de. aslında zerre ilgimi çekmedi niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kırmızı ışık vermiş alet galiba sorun varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 capsule air pressure kaça kadar düşecek sölediler mi? 7.45'ten hızkıca 7.35'e. 7.35'ten 7.29'a düştü falan. şimdi çıkıyor yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 online nereden izleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/141/4/b/yuri_gagarin_by_duder_skanks-d3gvfpm.jpg adam superman bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adamın giydiğide NASA'nın yeni experimental suitiymiş. Onuda ilk defa bi insan üstünde deniyorlarmış bu adamla. NASA baya zati atlıon bak gitmişken bide bunuda bi deneyiver demiş afadf. Bide 5 km fark noolcak denilmişde. İşte o fark sayesinde herif öle ses hızını geçicek. ilk defa bir insan öle araçsız ses hızını geçmiş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.youtube.com/redbull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar