Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam twit attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 acil bi durumda atla şimdi falan dicekler mi acaba onu merak ediyorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 o değil de bu adam nereye düşecek? pasifikte orcalara yem olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 çok önemi bi iş yapıyoruz havasında değil mi herkes bitiyorum yıllar önce bi çılgın 100k feet yapmis iste ne bu adamlardaki kasıntı anlamadım suna bah bah kulaklık mikrofon onlerınde bi sürü monitör onlarca adam sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 mu adasını bulmak için illimünatinin oyunu bunlar hep !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bu adam newmexicodan havalanmadi mi niye iyi guneybatiya gidiyor batiya gitmesinden iyi dedi ya acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahmedinejad said: o değil de bu adam nereye düşecek? pasifikte orcalara yem olmasın. sen iranlı niki ile bunu yazdın ya bişi demiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Kaç metreden atlayacakdı bu, 24.000 m de şu an ve yükseliyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Law said: Kaç metreden atlayacakdı bu, 24.000 m de şu an ve yükseliyor halen. 36500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 30. saniyede ses hızını geçmesi, 20 saniye ses hızının üzerinde kalması bekleniyormuş. Dinleyemeyen olduysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Zep said: paraşüt açıldığında hangi hızda olacak acaba,kaburga falan kalmaz herifte çok yüksek hızda? hmm düştükçe yavaşlayacakmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 120k ft. sabah iş var ya :/ merak ettim nolcak da neyse sabah haberini okuruz artık.. saat 1 oldu, yatıyım ben enteresan bişi olmicak muhtemelen. incek, amerikan bayrakları falan kutlarlar işte güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ÖHHÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 TÜRKİYE'YE DÜŞÜYOMUŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kaç ft de atlıyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yükseldikçe hava sıcaklaşmaya başladı tekrar dışarıdaki. açıklayın bi summon ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Black_Hand said: kaç ft de atlıyacak? 120 bin fit galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ha buldum galiba: http://www.mgm.gov.tr/FILES/genel/sss/130-atmosfer13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Kulaklıklarla bir sürü adamın ekran başında olmasıymış da adamın tekinin 100k feetden yıllar önce atlamasıymış da falan da filan 36 km'nin üstüne bir Türk çıkabilmiş mi acaba? Hadi geçtim tamamı Türk malı bir uydumuz var mı bizim? Hadi onu da geçtim acaba böyle bir etkinliği yapmış mıyız hayatımızda? Bir enerji içeçeği şirketi bunu yapıyor, dünyanın her yerinden binlerce insan izliyor. Uzayla işi "Ayda yüz vardır o da bilmem ne anamızın yüzüdür" demekten başka bir şey olmayan bir milletin evlatları olarak biz de, tıpkı kahvehane ağzıyla "ya bırak hacı yapmışlar daha önce az da olsa alçağını" diyoruz Şark kafası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 düştüğü yere oba kurcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 @Murray, yürü be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Murray said: Bir enerji içeçeği şirketi bunu yapıyor sponsor o panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 o diilde ezan sesi filan duydum dermi acep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 türkler yapamadı o yüzden süper iş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 O senin gibiler için bir sebep sadece. Süper iş olması için bir çok sebebi daha var bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar