mayfer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 biraz daha pre-load ettik.. e hadi artık dayanamicam.. iyice tadını kaçırdılar. biraz daha ertelerlerse hiç hevesim kalmicak.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tahminimce yılbaşından az önce çıkartacaklar,satış oranı artması amacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 duke nukem'e dönmesinde...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hadi bakalım www.halflife2.net'te hl2 ile ilgili bir çok haber yayınlandı.. özellikle de valve'ın oyunu pcgamer'a vermesi de oyunun çıkmasına çok kalmadığını gösterir. valve ile vivendi arasındaki dava nedeniyle vivendinin oyunu 6 ay daha çıkarmamaya hakkı var deniyodu ama heralde valve buna neden olmamak için bişiler yapar. özellikle de pcgamer editörünün röportajını gördükten sonra bu bir yıl boyunca yavaş yavaş kaçmış olan tüm hevesim aynen (hatta daha fazla şekilde) geri geldi. Icarus: Was Half-Life 2 what you expected? Chuck Osborn: More Icarus: Was it worth the wait? Chuck Osborn: Absolutely Icarus: Anything you want to say the users before I go? Chuck Osborn: I'm just glad I don't have to keep my playing Half-Life 2 a secret anymore! It was killing me. Trust me...you won't be disappointed. 96%... vay be.. sanırım hl1'den sonra en iyi not alan oyun :)[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: mayfer, 01 Ekim 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Icarus: Was Half-Life 2 what you expected? Chuck Osborn: More Icarus: Was it worth the wait? Chuck Osborn: Absolutely Icarus: Anything you want to say the users before I go? Chuck Osborn: I'm just glad I don't have to keep my playing Half-Life 2 a secret anymore! It was killing me. Trust me...you won't be disappointed. 96%... vay be.. sanırım hl1'den sonra en iyi not alan oyun :) Umarım bu kadar iyi olur.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" [Bu mesaj Private tarafından 02 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 pre-load phase 6 dün başladı. hl2 + cs:s dosyalarım toplam 4.20 GB oluyo, tam 6 cd'ye eşit. valve da oyunun 6 cd olacağını söylemişti. gamespot ve bir çok sitede daha half-life 2'nin gold olduğuyla ilgili dedikodular var. görünüşe göre hl2 çoktan gold oldu, sadece gizli tutuluyordu (süpriz için diye umuyoruz). kasımda çıkışı gittikçe kesinleşiyor.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Çoktan gone gold oldu zaten. Sadece Vivendi Universal ve Valve arasındaki satış sorunları yüzünden satışa sunulmadı daha.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Eheh eksiği neymişte 96 yahu bu kadar da olmaz :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yyyyyyyiiiiiiiihhhhhhhhhhuuuuuuuu[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Az önce LVL forumlarına attığım mesajı burayada paste edeyim dedim. Son zamanlarda olanların bir özeti gibi bişey: "Oyun iyi mi olacak kötü mü olacak tartışmasına şöyle bir cevap vereyim dedim. Dünyaca ünlü çoğu dergi HL2'yi baştan sona oynayıp inceleme yazıları yayınladılar bu ay. Verdikleri puanlar şöyle: PC Gamer UK: %96 (verdiği en yüksek skor. 3 oyunla paylaşıyor bu skoru: HL1, Quake 2, Civilization II... Bu dergi Doom3'e %90, Far Cry'a %92 verdi) PC Gamer US: %98 (verdiği en yüksek skor. Doom3: %94 aldı yanlış hatırlamıyorsam) PC Zone UK: %97 (verdiği en yüksek skor. Başka bir oyunla paylaşıyor bu skoru, oda HL1) PC Format: %96 PC GamePlay: %90 (Doom3 %80 küsur almıştı) GamesRadar IT: 9/10 Bütün dergiler oyunu muhteşem olarak yorumluyor. Şuana kadar çıkmış en iyi oyun deniliyor. Single-player deneyimi harikaymış. PC Zone oyun için "alın, oynayın, tadını çıkarın; çünkü oyunlar bir daha bu kadar güzel olmayabilir" yorumunu yaptı. Oyunun "Game of the Year" (yılın oyunu) olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta ilk HL'ninde seçildiği gibi "Best Game of All time bile seçilebilir :). Artık oyunun iyi yada kötü olması konusunda içimde küçücük bir kuşku kalmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Oyunun çıkış tarihine gelince... Henüz kesin bir tarih yok. VALVe yada Vivendi bir tarih vermedi. Fakat oyunun incelemelerinin bu ay raflardaki yerini alması, Steam üzerinden oyunun satışına başlanması, Oyunun ESRB Rating'ini alması ve bunun üstüne 2 gün evvelde İngiltere'de ve Avrupa'daki ESRB gibi derecelendirme yapan 2 firmaya gönderilmesi çıkış tarihinin çok yakın olduğunun bir kanıtı niteliğinde. Ayrıca VALVe 1998'de ilk HL1 GOLD olduğunda bu olayı bir "pinata"'yı levye ile parçalayarak kutlamıştı. Bu pinata oyundaki Headcrap şeklindeydi: Geçen gün sızdırılan bilgiye göre HL2 içinde bir pinata hazırlanmış. Bu pinata oyundaki uçan "Scanner" şeklinde: Ve bu gördüğünüz pinata söylentilere göre çoktan parçalanmış! Eğer bu doğruysa oyun GOLD oldu demektir. Bu hafta içinde GOLD haberinin basına duyurulması bekleniyor. Hemen ardındanda çıkış tarihi açıklanacak. Şuan tahmin edilen tarih 23-26 Kasım."[signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu tarih bari doğru lsun artık yalan mı ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bekliyoruz, inşallah kasımda çıkar artık.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. vivendi official olarak hl2 gone gold haberini verdi. release date: november 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yahu deli oldum dl etmiyo 6. phase dosyalarını. 5 phase bitirdik 6da kaldık. continue diorum öyle kalıo...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 halflife2.net forumlarında da bahsediliyodu bundan. sanırım dosyalardan küçük bi taneyi silip tekrar preload diyince düzeliyomuş. bi onu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Arkadaşlar ben oyunu kardeşimin pc'sinde oynıcam ama benim makinada preload a başladım acaba sonra onun makinasına aktarabilirmiyim.Boşu boşuna indirmiş olmayalım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aktarırsın tabi. Steam/SteamApps/ klasöründeki .gcf dosyalarını aktarman yeterli.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 peki biz steam den online etsek bile mağazalardan kuponla bedavaya alabilecekmiyiz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hayır, ati voucher sadece steam'den oyunu alırken 50$ indirim yapıyo. (bronze paket bedavaya geliyo, silver 10, gold 40) ne yasıkki box versyonda ati voucher işe yaramıyo.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sonucta voucher işime yarıcak gine oyunu box lı alırken de indirim sağlıcak?yoksa sadece voucher ı steam ustunden mı kullanabılıyom[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sadece steam üzerinden kullanabiliyorsun.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 neyse bunada şükür[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 çıktığı dakika oynamaya başlayabilcez.. daha ne.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yaw preload durdu dunden berı etmıyo[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sanırım şu işine yarar: said: Dextra, 19 Ekim 2004 18:00 tarihinde demiş ki: yahu deli oldum dl etmiyo 6. phase dosyalarını. 5 phase bitirdik 6da kaldık. continue diorum öyle kalıo... said: mayfer, 19 Ekim 2004 21:01 tarihinde demiş ki: halflife2.net forumlarında da bahsediliyodu bundan. sanırım dosyalardan küçük bi taneyi silip tekrar preload diyince düzeliyomuş. bi onu dene. [signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar