paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, -Evdeki wireless ile kullanabileyim. -Yüksek çözünürlüklü olsun ki incelemeler veya makaleler okuyabileyim. -Çoklu dokunmatik hiç önemli değil! -Pil ömrü 3-4 saat okumama müsade etsin. -Video veya film ile işim olmaz, arada belki yazıyla ilgili bir youtube linki çıkar. -Ucuz olsun, çok para vermem, acayip cimriyim :P Böyle bir cihazı rüyamda göreceksem de şimdiden Allah razı olsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/289-ainol-novo-7-fire-burning-flame-tablet-bilgisayar.html Bundan ucuzu yok HD tabletlerde. Kalite hit-or-miss ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, hit or miss derken? Elimde patlama şansı o derece yani :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ya sağlam çıkıyor, ya da onlarca sorun çıkartıyor. aynı model olması önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nexus 7 bekle fiyat performans bakiminsan en iyi tablet o bu ay sonuna gelir turkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Çok dengesizmiş yahu :( Daha stabil bir şey var mı bildiğin :) 7" küçük kaçmaz mı okurken falan : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aletin cozunurlugu direk bir laptop cozunurlugu ama. daha buyuk olan istiyorsan zaten fiyat birden ucuyor. olmadi samsung galaxy tab 10.1 falan alacaksin. Onlarinda fiyati ucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Ne kadar gıcık bir durum yahu : Eski bir laptop alıp kullanmak daha mantıklı olacak sanki sonunda :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Bu nasıldır: Amazon Kindle Fire 8Gb Tablet Pc 370TL nette dolanma amaçlı uygun mudur? Gerçi 7"miş yahu :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Nette dolanma için uygun, al derim. Eski Android tabletm 7"'di benim de, zor olmuyor. 10" daha iyi tabii ama o zaman fiyat belli. Bu arada Android daha iyi bir tercih sırf net için iOS'dan bence, aklında dursun bu da çok para harcamaya kalkarsan. İkisini de kullandım, şu an iOS kullanıyorum ama Android'in kolaylıklarını arıyorum. Android'de Safari'ye bağımlısın, sync olaylarının filan da içine ediyor bu. Chrome filan yükleyebiliyorsun ama onlar da tam düzgün çalışmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 paramecium said: Selam, -Evdeki wireless ile kullanabileyim. -Yüksek çözünürlüklü olsun ki incelemeler veya makaleler okuyabileyim. -Çoklu dokunmatik hiç önemli değil! -Pil ömrü 3-4 saat okumama müsade etsin. -Video veya film ile işim olmaz, arada belki yazıyla ilgili bir youtube linki çıkar. -Ucuz olsun, çok para vermem, acayip cimriyim :P Böyle bir cihazı rüyamda göreceksem de şimdiden Allah razı olsun :) Saygılar. http://www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181064-97-artes-i9701-ips-1gb-16gb-andr-40.html Ben bu cihazdan aldım. F/P olarak memnunum. Söylediğin gibi beklentin fazla değilse tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Bu güzel duruyor Allah için :) Bunu elimize alıp nerede görebiliriz? Batarya performansı ne durumda? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181064-97-artes-i9701-ips-1gb-16gb-andr-40.html Bende sadece netde dolanmak (wifi olsun yeter), youtube, anime, yada dizi izleyebileceğim bir alet arıyorum (la ibiş başka ne kaldı ki diyeceksiniz). Nasıl nu yeterli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yeterli görünüyor ama Çin malı alacaksan iyi diye bilinen markalara yönel. Şu mesela: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/257-cube-u30gt.html Tekrar söylüyorum ama, Çin tabletlerin hepsi hit-or-miss. Marka bilindik olunca hit ihtimali artıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bu daha güzelmiş denenyeyim bir şansımı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bütün tabletler neredeyse sizin dediğiniz işlemi zaten yapabilir. en düşük fiyatlı bi tablet bile alsanız işinizi görür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar