Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 merhaba, ufak bir calisma icin buna ihtiyacim var, deadlinelar ileride yapilacak seyler belirtilebilirse yeterli olacak gibi ilk etapta trac kullanmistim onceden svn ile beraber ama digerleri hakkinda hic fikrim yok simdi kod repo olarak git deneyeyim diyordum degisiklik olsun diye, git ile beraber daha guzel calisan bir sey varsa (boyle bir sey mumkunse) daha iyi olur en iyileri sunlar diyebildiklerinizi duymak isterim linux vps var ufak bir tane, cok cetrefilli degilse kurabilirim illa ucuncu parti web based olmasi gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Google? Calendar, Drive filan işte... Hepsi collaborative oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 basligi degistirdim, yazilim projelerine daha adapte bir sey ariyorum, tam istedigim degil onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Oun dışında bu ikisi var bildiğim: http://2-plan.com/ http://www.wrike.com/ (Paralı bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pivotaltracker.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Atlassian JIRA/Confluence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 microsoft project manager ama pro bişi istiyorsan rose'lara yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 collaborative software deyince akla lotus gelir :) ama senin konu ile alakası var mı bilmem. http://www-01.ibm.com/software/lotus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 pivotal ve atlassian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hayir bir elin parmagi kadar kisi yok zaten, pro seyler fazla gelir. gitlab kurdum, yeterli gibi basliktakine uygun seylerin onda birini veriyor olabilir muhtemelen, o ayri bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Gantt diagramm ve requirement olayları için kullanabileiceğim bir tane free software var mı? çok kompleks olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Stash + JIRA + Confluence + Bamboo = ow yea man Hayvan gibi paralı ama galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar