Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renault megane sport tourer gt line 1.6 d

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

benim sorun motordan değildi gerçi. Heryerinden ses geliyor 50 kere servise gittim düzeltemediler. Konsoldaki tuşların yazıları silindi CC 2 kere Fail oldu arka stop farları 2 kere değişti çukurlu yollarda tam bir eziyet çok yakıyor gibi gidiyor

TEK memnun kaldığım noktası inanılmaz iyi manuel şanzımanıydı o zamanlar tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İşte bu! Abi manuel 6 ileri vitesler gıcık edici bir şey!!!

1. vites dar geliyor, 2. vites ise büyük kaçıyor gibi bir durum söz konusu oluyor. Benim 100HP'lik Scenic ile 2. viteste kalktığım noktada Laguna BİR diye ısrar ediyor. Yokuş çıkarken de aynı rezillik oluyor düşük hızda. Renault'dan kesinlikle 6 ileri manuel vites bir araç almayı planlamıyorum; veya dişli oranlarını adam etsinler!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 dci 65bg clio3(5 ileri) ve 1.5 dci 105bg magane 3(6 ileri) var. Şehir içi trafikte clio'yu kullanmak daha kolay geliyor. Clio ile 2-3. vitesle çıktığım yerleri megane ile 1. viteste çıkmam gerekiyor uyuz edici bir durum. Hatta Bebek'teki Abbas waffele'ın oradaki yokuşta aracı kaldırabilmek için, 2500 devir bandını geçip kaldırmam gerekiyor yoksa araba öyle melül melül bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Benim bildiğim aynıdır.

98-99 model ithal megane larin ici, 2001 model yerli uretimlerden bariz otesi daha iyiydi. (99 model ithal bir tane pert edince 2001 almistik, hala kullaniyoruz) konsol, panel, plastik kalitesi, kumas kalitesi vs vs

sehir efsanesi olarak o gunlerden bugunlere kalmistir herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda hocam, kumaş, plastik, aksam, cart curt hepsi zaten fransanın belirlediği şekilde yapılıyor. ispanya da yapılan renoyu türkler, italyanlar vs tüm avrupa satın alıyor. aynı şekilde çinde yapılan 3 serisi bmw nin her yerde satılması gibi. Türkiyede yapılan yeni clio fransada satılacak mesela. işçilik farkı desen tamam bi yere kadar. kaportada özellikle biraz belli olabilir. (laser kaynak yapma özürlü ülkelerden biriyiz mesela) ama sonuçta araca markayı basacak olan reno. alakasız, kalitesiz bişeye izin vermezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Uretime bi ornek de ben vereyim, mesela 98-00 arasi uretilen vectra B lerden turkiyede uretilmis olanlarin diger fabrikalara gore daha sessiz ve daha kaliteli oldugu hep soylenir. Boyle bir cok kalteli iscilige sahip arac var. Turkiyede uretilmesi bazi durumlar icin iyi bile denebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
GreenPeace77 said:

xlaidehlevar said:

1.6 dci gt line sport tourer aldim pazartesi geliyor hadi bakalim insallah pisman olmam

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :)
görüşlerini yazarsan bizde faydalanırız artılar eksiler şeklinde teşekkürler (tu)

çok teşekkür ederim. Yorumları Sevgili Renault bi zahmet aracı teslim ederse yazıcam burdan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi aman diyeyim orijinal kauçuk paspasları var mı dikkat et. Ya halı paspasla veriyorlar ya da yerli paspaslardan. Bağır kükre şikayet edicem de ve orijinal kışlık kauçuk paspaslardan istet getirsinler. Kenarları daha yüksek ve pedalların altından geriye doğru uzandığı için pedalalrdan düşen tozu/suyu da topluyor.

Bu da böyle bir hatırlatmadır ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Araci sonunda bugun teslim aldim ve ilk izlenimlerim bekledigimden de iyi oldu. Surus cok konforlu ve sessiz motor performansi cok guzel ozellikle onceki arabam civic 1.8 hb at den daha tatmin edici ki motor yeni diye oyle basmadim yada zorlamadim hic. Bugun ozellikle yollar yagmur nedeniyle oldukca kaygan di ama yol tutusu ve direksiyon tepkileri oh be dedirtti gercekten guzel arac renault uzun zamandir gormeyeli kalite algisini artirmis. Auto start stop ve hillholder arac stop etse bile cok buyuk kolaylik sagliyor herhangi bir gecikme yada kayma olmuyor. Tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...