xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 golf goal 1.6 fsi kullandim 100k km bu kadar dandik bu kadar sorunlu bir marka daha gormedim oyuzden para versen binmem vw ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1.6 fsi dunyanin en fail motoru olabilir. Yakip gitmeyen tek motor heralde. Bi de opel in 130 luk 2 litre atmosferigi sdfds. Su anda eziyolar ama motorda guc yakit orani cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Bildiğin 1.6 8V ile 1.6FSI'ı karıştırmayalım. Ben 1.6 8V Golf'ün üstüne tanımam :D Hele A4'ün hiç tanımam. Hele bir de triptronik olursa kafamı ağaçlara sürterek erkek kutup ayısına kur yaparım ama yine tanımam!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 benim sorun motordan değildi gerçi. Heryerinden ses geliyor 50 kere servise gittim düzeltemediler. Konsoldaki tuşların yazıları silindi CC 2 kere Fail oldu arka stop farları 2 kere değişti çukurlu yollarda tam bir eziyet çok yakıyor gibi gidiyor TEK memnun kaldığım noktası inanılmaz iyi manuel şanzımanıydı o zamanlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bugün clio nun tanıtımı vardı ve araba megane den esintiler var kaporta olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 paramecium said: Selam, Bildiğin 1.6 8V ile 1.6FSI'ı karıştırmayalım. Ben 1.6 8V Golf'ün üstüne tanımam :D Hele A4'ün hiç tanımam. Hele bir de triptronik olursa kafamı ağaçlara sürterek erkek kutup ayısına kur yaparım ama yine tanımam!!! Saygılar. lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Rene nun yeni motorlari ve sanzimani guzel de 1.vitesin araligi bir tek bana mi dar geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Selam, İşte bu! Abi manuel 6 ileri vitesler gıcık edici bir şey!!! 1. vites dar geliyor, 2. vites ise büyük kaçıyor gibi bir durum söz konusu oluyor. Benim 100HP'lik Scenic ile 2. viteste kalktığım noktada Laguna BİR diye ısrar ediyor. Yokuş çıkarken de aynı rezillik oluyor düşük hızda. Renault'dan kesinlikle 6 ileri manuel vites bir araç almayı planlamıyorum; veya dişli oranlarını adam etsinler! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 1.5 dci 65bg clio3(5 ileri) ve 1.5 dci 105bg magane 3(6 ileri) var. Şehir içi trafikte clio'yu kullanmak daha kolay geliyor. Clio ile 2-3. vitesle çıktığım yerleri megane ile 1. viteste çıkmam gerekiyor uyuz edici bir durum. Hatta Bebek'teki Abbas waffele'ın oradaki yokuşta aracı kaldırabilmek için, 2500 devir bandını geçip kaldırmam gerekiyor yoksa araba öyle melül melül bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi beni sinir eden o dar kullanissiz disli orani. Trafikte hemen 2 istiyor, yavaslarken 1'e atinca silkeliyor. Seri kalkista hemen yetersiz geliyor. Valla bazen 1. Viteste devir yukseltip direk 2'de turbonun basladigi yerden kavratip devam ediyorum. Careyi oyle buldum. Ozellikle de seri kalkmak istedigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yurt dışından gelen megane modellerin iç mekan plastik vs aksamın yerlilerden daha kalite olduğunu söylüyorlar hangi modeller ithal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 coupe geliyo yurtdışından ama plastik nasıl daha kaliteli oluyomuş? burdaki polipropilene tükürüyolarmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Selam, Benim bildiğim aynıdır. Ayrıca PP'den imal edildiğini sanmıyorum konsolun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 paramecium said: Selam, Benim bildiğim aynıdır. 98-99 model ithal megane larin ici, 2001 model yerli uretimlerden bariz otesi daha iyiydi. (99 model ithal bir tane pert edince 2001 almistik, hala kullaniyoruz) konsol, panel, plastik kalitesi, kumas kalitesi vs vs sehir efsanesi olarak o gunlerden bugunlere kalmistir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Tamamda hocam, kumaş, plastik, aksam, cart curt hepsi zaten fransanın belirlediği şekilde yapılıyor. ispanya da yapılan renoyu türkler, italyanlar vs tüm avrupa satın alıyor. aynı şekilde çinde yapılan 3 serisi bmw nin her yerde satılması gibi. Türkiyede yapılan yeni clio fransada satılacak mesela. işçilik farkı desen tamam bi yere kadar. kaportada özellikle biraz belli olabilir. (laser kaynak yapma özürlü ülkelerden biriyiz mesela) ama sonuçta araca markayı basacak olan reno. alakasız, kalitesiz bişeye izin vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Uretime bi ornek de ben vereyim, mesela 98-00 arasi uretilen vectra B lerden turkiyede uretilmis olanlarin diger fabrikalara gore daha sessiz ve daha kaliteli oldugu hep soylenir. Boyle bir cok kalteli iscilige sahip arac var. Turkiyede uretilmesi bazi durumlar icin iyi bile denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 benim ithal megane aracın geri vites, kapı, kaput telleri koptu hep yurtdışı her zaman en kaliteli malzemeyi almıyor sonuçta belli değerler var alt sınırdan almıştır ya da azcık biraz düşük bişey olmaz deyip geçirmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 1.6 dci gt line sport tourer aldim pazartesi geliyor hadi bakalim insallah pisman olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hayırlı olsun. olmazsın hocam, dizel motorla benzinli performansı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hayırlı olsun, pişman olmazsın emin ol. Fiyatına göre araç gerçekten dolu ve dizayn olarakta gayet güzel. Clio 4 ü görmeye gittiğimizde showrooma Clio'dan çok şu an aldığın paket Megane ı inceledim dün. Gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Selam, Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 xlaidehlevar said: 1.6 dci gt line sport tourer aldim pazartesi geliyor hadi bakalim insallah pisman olmam hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :) görüşlerini yazarsan bizde faydalanırız artılar eksiler şeklinde teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 GreenPeace77 said: xlaidehlevar said: 1.6 dci gt line sport tourer aldim pazartesi geliyor hadi bakalim insallah pisman olmam hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :) görüşlerini yazarsan bizde faydalanırız artılar eksiler şeklinde teşekkürler (tu) çok teşekkür ederim. Yorumları Sevgili Renault bi zahmet aracı teslim ederse yazıcam burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Abi aman diyeyim orijinal kauçuk paspasları var mı dikkat et. Ya halı paspasla veriyorlar ya da yerli paspaslardan. Bağır kükre şikayet edicem de ve orijinal kışlık kauçuk paspaslardan istet getirsinler. Kenarları daha yüksek ve pedalların altından geriye doğru uzandığı için pedalalrdan düşen tozu/suyu da topluyor. Bu da böyle bir hatırlatmadır ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Araci sonunda bugun teslim aldim ve ilk izlenimlerim bekledigimden de iyi oldu. Surus cok konforlu ve sessiz motor performansi cok guzel ozellikle onceki arabam civic 1.8 hb at den daha tatmin edici ki motor yeni diye oyle basmadim yada zorlamadim hic. Bugun ozellikle yollar yagmur nedeniyle oldukca kaygan di ama yol tutusu ve direksiyon tepkileri oh be dedirtti gercekten guzel arac renault uzun zamandir gormeyeli kalite algisini artirmis. Auto start stop ve hillholder arac stop etse bile cok buyuk kolaylik sagliyor herhangi bir gecikme yada kayma olmuyor. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar