Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga var mı? v.5

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Saydım, beşinci konummuş bu. 2.2 yılda bir açıyorum demek =)

Şöyle korku ya da aksiyon ya da polisiye olmayan, aşırıya kaçmadan fantezi olabilecek, hafif komik bir drama biliyorsanız söyleyin - hafif ecchi olması da iyi bonus olur.

Mümkünse bitmiş ve en aşağı 10 volume olsun.

not: kendin bulsana diyorsanız, information overload abilerim =)
Sosyal ağlarda paylaş

evet skip beat şojo ama güzel şojoydu.

kangoku gakuen'e bir bak, "bu ne lan" diye başlanıp dörtgözün epik portreleriyle kahkahaya boğmaya başlayan bir seri. çizimleri şahane, en komik sahnelerin tablo gibi çizilmesi koparıyor zaten. ecchi'si hafif değil ama borderline. :p

vault 68

http://pic16.v7manga.com/files/pic/16/xof/0/e/0ee/850.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Kangoku Gakuen cidden çok iyi, mangaka reaction face işini o kadar iyi yapıyor ki, hakkaten sırf reactionlar için okunur. Konu hakkaten biraz "bu ne lan" ama manga çok çok iyi. Ben son 10 chapterdır falan nadasa bıraktım şu ara nasıl bilmiyorum ama eminim kaliteyi düşürmemiştir.

Madem topice geldim tavisye de vereyim. Okumadıysan "Ai Kora". Onun dışında manhwa olarak daha 45. chapterda ve devam ediyor ama "Need a Girl" var o da baya iyi üstelik hafif komedi hafif romance, istediğin gibi (gene son 10 chapter civarını okumadım nadasa bıraktığımdan ama bu da bozmamıştır zaten). Yalnız ecchi kısmı hafif değil, kendini belli edecek kadar var. "Suzuka" vardı daha önce okumuştum ama kalitesini tam hatırlayamadım şimdi, konusuna/yorumlara bir bak, istersen okursun. Son olarak, büyük ihtimalle okumuşsundur ama yazıyım "Onani Master Kurosawa".
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Suzuka çok iyi zaten. O sonuncu benim tarzım değil, sevmemiştim hiç.

Diğerlerini sıraya koyayım yine. Bir de epey önce okuyayım deyip okumadığım Unbalance x Unbalance geldi aklıma, ona da bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Kangoku Gakuen cidden çok iyi, mangaka reaction face işini o kadar iyi yapıyor ki, hakkaten sırf reactionlar için okunur.

kangoku gakuen chapter 17

http://c.mfcdn.net/store/manga/9013/02-017.0/compressed/c017.jpg
şu sayfaya gözümden yaş gelene, masayı yumruklayana kadar güldüm, biraz ilerledim, geri döndüm sonra tekrar baştan. böyle bir kere daha oldu sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

suzuka sevdiysen kimi no iru machi var devam eden hatta bizim oralarda kimi no RAGE machi olarak geçer

bu aralar okuduğum nozoki ana var ama AŞIRI iyi bir manga. en sona bırak bunu yoksa diğerleri zevk vermez

"nozoki ana", Borderline H ecchi değil :P. bir ara ofiste bu mangayı okurken yakalanıyordum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...