aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Patidaşlar bu microsoft 1000 kablosuz klavye ve mouse receiveri kırıldı, yenisini nereden temin edebiliriz? edebilir miyiz mümkün mü? yoksa çöp mü oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 klavye mouse içinde kitapçık vardır, orda yedek parça alabileceğin yerler yazılıdır. direk yenisini de satın alabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 edemezsin. gidip alamazsın. her receiver o klavye mouse'a özel oluyor. seriye özel değil. microsofta gönderiyorsun bilgileri bir servis aracılığı ile onlar yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Yani turkcesi , kablosuz kullanan aklimi seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 microzort yetkili servise ulaştım, anlattım sorunu döneceklermiş. yardımcı olacaklar ellam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Esh said: Yani turkcesi , kablosuz kullanan aklimi seveyim aynen. bende kablosuz kullanıyordum aramilin yaşadığı sorunu yaşadım, uğraşmadım gittim yine kablosuz aldım mal gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aramil said: microzort yetkili servise ulaştım, anlattım sorunu döneceklermiş. yardımcı olacaklar ellam kırıldı demedin umarım? birdenbire çalışmamaya başladı diyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 işte bu yüzden logitech unify vericiyi seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 eah microsoftta öyle?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 e o zaman git bir tane receiver al mouse ve klavyeyi tanıt yeterli olur ben de eski setlerden kullanıyorsun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://forum.donanimhaber.com/m_55068056/tm.htm aradığın bu mu ? adam 8 tl ye mouse ve receiver satiyor bak kacırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sadece receiver alacağım. Hehe adamlara kırıldı demedim tabi ki, komançilikte üstüme yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar