MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bu bir MMORPG. en önemli özelliğiyse bedava olması ve kalitesi (gördüğüm kadarıyla).nerden anlıyorum bunu???sslerden ve dosyasından.(yaklaşik 550mb) alın size bir tane de ss vereyim. alın size urlsiwww.project-entropia.com oyun henüz test aşamasında.isteyen denesin diycem ama dl hızları ezik durumda olduğu için bişey diyemiyorum. ama şu kablolar düzeldiği gün dl etmeye başlıycam.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 valla level sistemiyle ilgili bişey bulamadım ama Calypso denen bi gezegenin üzerinde oynuyormuşuz.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 aha güzele benziyor. bu eski çağlarda mı geçiyor? gerçi görüntüye bakılırsa öyle ama..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hayır gelecek sanırım[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bu oyunu 3-4 hafta evel indirmiştim ve 2 account aldım ama giremiorum neden anlamadım? yanlız bu mmorpg pek beleş diil, bu oyunda silah tools vs.. gerçek para ile alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 DaOC varken kim takar o zaman.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Project Entropia' da sistem gerçek para ile işliyor. Para kazandığınız zaman da bunu gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Yani RPG adı altında bir tür kumar mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 cok tatlı bişimiş ama.. Ghald mantığımı niye çaldın :) Ben yazacaktım onu ;P kanmayın böle şeylere!PAra tuzaa bunlar (anneannem derdi )[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar