Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Soru belli. Var mı? Varsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 sadece 32bit islemcilerde 2000 senesinden beri var. os adi + enable pae dersen registry edit leri gorursun. 2 satirlik mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yaptım dediğini, yok diyor 32-bit Windows 7'de. 4GB üzeri kullanamıyormuşsun 32-bit ile. Server sürümünü almak gerekiyormuş. Pöhh... Linux'u 32-bit + PAE ile kullanıyorum bir süredir, rahat oluyor epey. Windows'da olmaması kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hangi edition bu? 32 bit w7 lerde pae var. home premium altinda olmayabilir ama, elimi dahi surmedim onlara. Ayrica gunluk kullaniminda ne fark yaratabilir ki win ustunde pae? Nasil bir eksikligini goruyor olabilirsin? Muzik mi yapiyorsun? Video edit mi yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Şunu buldum: Microsoft Windows implements PAE if booted with the appropriate option, but current 32-bit desktop editions enforce the physical address space within 4 GB even in PAE mode. According to Geoff Chappell, Microsoft limits 32-bit versions of Windows to 4 GB as a matter of its licensing policy, and Microsoft Technical Fellow Mark Russinovich says that some drivers were found to be unstable when encountering physical addresses above 4 GB. Yetiyor aslında ama madem 8GB yaptım belleği, kullanayım istiyorum. Pagefile'dan filan kurtulurum hem, Linux'de swap olmadan kullanıyorum epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 (Kaldırdım)- gereksiz yerlere gider,sonra bol bol forumda nasıl düzeltirim mesajları okuruz. gerge şunu denesene, yonetici olarak çalıştır. false pozitive olarak algılaniyor bazı antiviruslerde,haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 PAE de olsa mimari izin vermiyor cunku hepsini ayni anda adreslemeye. Ufak batchler halinde bozdurup bozdurup harcayabilirsin. Cok ihtiyacin oldugunu da dusunuyorsan kernel patchler var, koylu win7 versiyonlari burjuva yapiyor. Sonra pae etkinlestirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ke vadi ve yine dropbox link =P use at your own risk diye yazmaliydin, kernel patch uzuntuyle birlikte formata kadar gidebilir yanlis update setlerle birlikte kullanildiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Şu an yüklü değil, Windows 8 almak için 32-bit Starter versiyonumu yüklemem gerek (TechNet'den gelen Ultimate'e güvenmiyorum, Microsoft tüm Enterprise dışı TechNet lisanslarını iptal edecek söylentileri var), ama 32-bit'ten 64-bit'e güncelleme olmadığı için PAE kullanmak gerekli oldu. Ama anlaşıldığı üzere PAE işe yaramıyor, sırf bu yüzden retail Windows 8 aldıracaklar. Update önceki OS yüklenmeden yapılmıyor çünkü, ve önceki OS'da 64-bit olmuyor. Kapalı kaynak kernel'e gayriresmi yama yapmak da pek aklıselim gelmiyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yaw bu dropboxtan link vermek daha kolay , zaten upload sitelerin cogu kapanınca bu kolayıma geliyor, yedek olarak atmışım zamanında. zamanında ilgimi çekiyordu bu konu, bu da o zamandan kalma. yaranamadık :) Aslında haklısın orada belirtilmesi gerek. Üzücü sonuclar doğurabilir.Belirtiyorum. Sofware provided AS IS use at your own risk. i am not responsible if you broke your windows 7 , girlfriend cheating you, fired from work ,termonuclear war etc.etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar