Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 goldbären said: Masakari said: Allah muhabbetinizi arttırsın da ben hala dl yapamıyorum. jdownloader kur. flashget ne lan bu devirde Lan torrent çekmiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 torrent çekme. for rent kirala................................................................. BU ESPRİYLE TOPİK KAPATILABİLİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 masakari bisey sorcam, niye utorrent kullanmiyosun? flashget in olayi ne yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Zamanında flashget isviçre çakısı gibiydi herbir şeyi çekiyordu.Tek bir programla hem download manager hemde torrent client işini hallediyor bu yüzden kullanıyorum. Dl/ul ratio olayıda yok, ayar filanda istemiyor port neyim. Arada bazı torrentlerde bahsettiğim olayı yapmasa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aquila said: Ardeth said: ben de orta3teyim ama bi yandan da quantum çalışıyorum, o zamanlardan edindiğim bir hobidir ben elfim, Ben cuceyim diye aptal aptal dolasiyodunuz lan o zaman. şuna baya baya gülen bir ben miyim? ss aldım 2 gündür gülüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Orasi LinkedIn, burasi Paticik :) Her seyi ifsa edersek sikinti cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi linkedin den özel mesaj mı bu dediiğiniz yoksa comment mi? heyecanla commentleri okumaya gittim keza. hakikaten olm. yazsanıza lan bi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Masakari said: Zamanında flashget isviçre çakısı gibiydi herbir şeyi çekiyordu.Tek bir programla hem download manager hemde torrent client işini hallediyor bu yüzden kullanıyorum. Dl/ul ratio olayıda yok, ayar filanda istemiyor port neyim. Arada bazı torrentlerde bahsettiğim olayı yapmasa tadından yenmez abi o eskide kaldi, go for utorrent.. hayatin degissin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sharky said: Orasi LinkedIn, burasi Paticik :) Her seyi ifsa edersek sikinti cikar :) hain kofte... :D eywalla.. dasaaa said: abi linkedin den özel mesaj mı bu dediiğiniz yoksa comment mi? heyecanla commentleri okumaya gittim keza. hakikaten olm. yazsanıza lan bi kitap benim profildeki commentlerden bahsediyorum. ne yazalim abi. yazcak bisey yok yani.. ben yazacak kadar heyecanli bulmuyorum bunlari, ama anlatirken cok keyif aliyorum. belki tekrar seminer vermeye baslarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Gallant said: 2000 lerin basinda haberi cikinca, Tamer yerine Teymir diye okuyup duruyordum. Sonra kendi kendime elin teymir ini niye haber yapiyorlar, server bunlara dolu diyordum. Fazla ultima nin yan etkisi olsa gerek. uzun zamandır tameri teymır diye okumuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 GM Teymir char var satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 LuNiZ said: Masakari said: Zamanında flashget isviçre çakısı gibiydi herbir şeyi çekiyordu.Tek bir programla hem download manager hemde torrent client işini hallediyor bu yüzden kullanıyorum. Dl/ul ratio olayıda yok, ayar filanda istemiyor port neyim. Arada bazı torrentlerde bahsettiğim olayı yapmasa tadından yenmez abi o eskide kaldi, go for utorrent.. hayatin degissin ;) Ya bunun sitesi bile açılmıyor yada ben açamıyorum kafadan kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sanırım türkiye'den yasaklamışlar siteyi, vpn ile direkt olarak giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 olm ona başka konu açsana sen ya. ahahahahha mesajları silmeyim dedim de baydı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 alın bunları al al hepsini dendi mi? http://www.ntvmsnbc.com/id/25388280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: olm ona başka konu açsana sen ya. ahahahahha mesajları silmeyim dedim de baydı hani İstemiyorsanız söyleyin yani giderim ben sorun etmem, rahatsız ediyorsam bileyim yani snıff snıff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Masakari said: Ya bunun sitesi bile açılmıyor yada ben açamıyorum kafadan kaybetti. http://download.cnet.com/uTorrent/3000-2196_4-10745572.html http://utorrent.en.softonic.com/ http://en.softonic.com/s/utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Norak said: alın bunları al al hepsini dendi mi? http://www.ntvmsnbc.com/id/25388280 "silahlı terör örgütüne üye olmak" aslında hepimizin silahlı bir terör örgütüne üye olması bir savcının yazacağı iddianameye bağlı. Okadar kolay bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Tamer i bu kadar isin arasinda kitap yazabildigi icin takdir ettim zaten. Genellikle kitap yazabilmek icin ya cok yogun olmayan bir iste calisiyor olmak, ya bekar olmak ya da evli ama cocuksuz olmak lazim. Bunlarin hepsi bir araya gelince nefes almaya zaman bulamayabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya anılarını anlatmıştır işte biride yazmıştır, genelde topçular, mankenler için zaten başkaları yazıyor kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mani said: "silahlı terör örgütüne üye olmak" terör örgütü falan diyince ilk çağrışan şey bu oldu, hadi iyi seyirler. asd http://www.youtube.com/watch?v=Md9D26E0dBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 LuNiZ said: Havenless said: Qualance said: Püüü 99 senelerinde SOL yokken raksnet vardı zannedersem o zaman ortalıkta gezinen ben hackerim diyen tipleri hatırlattınız bana :D. Sene 1999, internet bağlantısı yeni 56K'ya ulaşmış, @net diye bir servis sağlayıcı vardı. Superonline sonra çıktı, ama nedense Raks çok daha eski diye hatırlıyorum. baba bu kronoloji butunuyle yanlis oyle diyim ben sana.. - 93 turkiye ye internet geldi, hatta 92 ama commercial ilk ISP IBM ve doruknet - 94 raksnet acildi - 95 aidatanet (senin @net diye bildigin 98 de benim adminleri arasinda oldugum isp) acildi. - 95 sonu 96 da diyebiliriz superonline acildi. - 97 aidata net, anet oldu, ufak isp ler geldi, 96 sonu gibi ege bolgesi isp leri geldi adanet, efesnet gibi.. modemlere gelince 97 de geldi 56k lar.. 2000 de zate kablo geldi.. konuya geç geldim bahsetiğimiz irc serveri raksnet kapandı kapanacak iken doruk.net linkli şekilde marketweb (doğru hatırlıyorsam adı) onu takip eden yıl içinde süperonline irc serveri açıldı süperonline vardı zaten senin dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A7rIHuuCcAEm5M6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 shit! okulumu değiştiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Adeta bir maranki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar