Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamer Şahin bir Türkiye komedisi

mani

Öne çıkan mesajlar

Zamanında flashget isviçre çakısı gibiydi herbir şeyi çekiyordu.Tek bir programla hem download manager hemde torrent client işini hallediyor bu yüzden kullanıyorum. Dl/ul ratio olayıda yok, ayar filanda istemiyor port neyim. Arada bazı torrentlerde bahsettiğim olayı yapmasa tadından yenmez
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Ardeth said:

ben de orta3teyim ama bi yandan da quantum çalışıyorum, o zamanlardan edindiğim bir hobidir

ben elfim, Ben cuceyim diye aptal aptal dolasiyodunuz lan o zaman.

şuna baya baya gülen bir ben miyim?

ss aldım 2 gündür gülüyorum lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Zamanında flashget isviçre çakısı gibiydi herbir şeyi çekiyordu.Tek bir programla hem download manager hemde torrent client işini hallediyor bu yüzden kullanıyorum. Dl/ul ratio olayıda yok, ayar filanda istemiyor port neyim. Arada bazı torrentlerde bahsettiğim olayı yapmasa tadından yenmez

abi o eskide kaldi,

go for utorrent.. hayatin degissin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Orasi LinkedIn, burasi Paticik :)

Her seyi ifsa edersek sikinti cikar :)

hain kofte... :D

eywalla..

dasaaa said:

abi linkedin den özel mesaj mı bu dediiğiniz yoksa comment mi?

heyecanla commentleri okumaya gittim keza.

hakikaten olm. yazsanıza lan bi kitap

benim profildeki commentlerden bahsediyorum.
ne yazalim abi. yazcak bisey yok yani.. ben yazacak kadar heyecanli bulmuyorum bunlari, ama anlatirken cok keyif aliyorum. belki tekrar seminer vermeye baslarim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

2000 lerin basinda haberi cikinca, Tamer yerine Teymir diye okuyup duruyordum. Sonra kendi kendime elin teymir ini niye haber yapiyorlar, server bunlara dolu diyordum. Fazla ultima nin yan etkisi olsa gerek.

uzun zamandır tameri teymır diye okumuyodum
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

Masakari said:

abi o eskide kaldi,

go for utorrent.. hayatin degissin ;)

Ya bunun sitesi bile açılmıyor yada ben açamıyorum kafadan kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

alın bunları al al hepsini dendi mi?

http://www.ntvmsnbc.com/id/25388280

"silahlı terör örgütüne üye olmak"

aslında hepimizin silahlı bir terör örgütüne üye olması bir savcının yazacağı iddianameye bağlı. Okadar kolay bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamer i bu kadar isin arasinda kitap yazabildigi icin takdir ettim zaten. Genellikle kitap yazabilmek icin ya cok yogun olmayan bir iste calisiyor olmak, ya bekar olmak ya da evli ama cocuksuz olmak lazim.

Bunlarin hepsi bir araya gelince nefes almaya zaman bulamayabiliyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

Havenless said:

Qualance said:

Püüü 99 senelerinde SOL yokken raksnet vardı zannedersem o zaman ortalıkta gezinen ben hackerim diyen tipleri hatırlattınız bana :D.

Sene 1999, internet bağlantısı yeni 56K'ya ulaşmış, @net diye bir servis sağlayıcı vardı. Superonline sonra çıktı, ama nedense Raks çok daha eski diye hatırlıyorum.

baba bu kronoloji butunuyle yanlis oyle diyim ben sana..

- 93 turkiye ye internet geldi, hatta 92 ama commercial ilk ISP IBM ve doruknet
- 94 raksnet acildi
- 95 aidatanet (senin @net diye bildigin 98 de benim adminleri arasinda oldugum isp) acildi.
- 95 sonu 96 da diyebiliriz superonline acildi.
- 97 aidata net, anet oldu, ufak isp ler geldi, 96 sonu gibi ege bolgesi isp leri geldi adanet, efesnet gibi..

modemlere gelince
97 de geldi 56k lar..

2000 de zate kablo geldi..

konuya geç geldim bahsetiğimiz irc serveri raksnet kapandı kapanacak iken doruk.net linkli şekilde marketweb (doğru hatırlıyorsam adı) onu takip eden yıl içinde süperonline irc serveri açıldı süperonline vardı zaten senin dediğin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...